Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява традиционният танц дъбке и каква е неговата традиционна форма?
Какво е дъбке?
Какви книги четеш?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява традиционният танц дъбке и каква е неговата традиционна форма?
-
Какво е дъбке?
-
Какви книги четеш?
Лили обича да чете различни книги, като например "Синдикатът на престъпниците" за сицилианската мафия и за Лъки Лучиано. Тя не е религиозна и не спазва никакви пости. Тя иска да има деца, но смята, че свестните мъже са на изчезване. От малка се грижи за готвене и чистене, живеейки само с баща си. Тя работи в PR агенция и реклама и учи публична администрация.
-
Какво е мнението на Лили за свестните мъже?
-
Какви са вашите възгледи за религията?

та не винаги се получава.
да не ти разправям мене как ме гониха из лабораторията. От пръст давам кръв, ама от вена е кошмар. Бодат 100 пъти, пищя, дърпам ръката, кръвта не тече, със зор се цедят черни какпи кръв ..
Това последното хич не го вярвам.И честно казано малко се притеснявам, ама ще видим..След две седмици ориентировъчно ги пускам за отглеждане при тати в Атина, естествено баба пак ще е част от неизменния декор..И там на моренце, чак до към 20 август.А пък когато аз излеза в отпуска в края на август, поемаме към Йордания за две седмици.Там и Червено море ще вземем да уважим, та накрая тез дечурлига ще станат толкова църни,абе иначе казано достойни щерки на "църния" си татко../който апропо е по-бял и от мен/
Доволни са от предстоящите пътувания, ама още не са се присетили да мрънкат сериозно за празнуването на рождените си дни, които са все августовски..А почнат ли - мрънкането ще е тотално..Все искат тук да го празнуват, за да може партито да е с множеството приятелчета, донасящи готини подаръчета
Типична детска логика!Ще видим, де...Може и да попроменим плановете... 

Оф това с вземането на кръв и при мен е голяма кошмар. Аз при мисълта,че ще ме дупчат или пък при мисълта,че ще текне кръв ми причернява и припадам. Неведнъж съм припадала в лекарския кабинет и личната ми лекарка вече ме знае и ме кара да легна или да седна малко след това.
А той искаше да се развият толкова бързо нещата и ме обеждаваше, че няма да ме предаде. Но сега не ми се струва така. Нищо не ми е казал или защото е така или защото както казва той, че съм си измисляла.