да добавим български привкус на арабската магия-урок 77

• 22 800
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Шилан-МНОГО ти благодаря за видеото Sad
чак си представи последния ден,когато ще вейне лекият ветрец докато народа се се чуди какъв е тоя полах..........КРАЙ,няма земя,нама звезди,няма нищщщо Sad

Надя-не съм имала срещи с медиум и не би желала,това са хора обсебени от джин,т.е.от злото,ако не са лъжци де.
С мъртвите не знам дали може да се общува,но според религията ми те чуват от ,,гроба,,...Обаче да ни говорят по какъвто и да е било начин -не вярвам,камо ли да ни помагат и т.н.Тези ,,преживявания,,на много хора са шейтанска работа според мен.

Дезърт-ти сестричка ли имаш,машаАлла!Да е жива и здрава и много да се уважавате!Ех,как завиждах на другите,че имат сестри-а аз малък брат:абсолютно непотребен Grinning

Ра-клипа не го виждам.Нанси е нали,да не е по бански,та са го блокнали нашите?

Момичета-за какъв тормоз в казармите става дума?? Rolling Eyes

rafaela   -Закия сигурно е име,за другото не знам,съжалявам.

С.Момиче-ама много е бил пиян човека-алкоола не прощава...ловец на извънземни hahaha

Ра-на английски как е тоя филм,стар ли е,нов ли е?
Аз се каня да гледам ,,Екзорсизмът на Емили Роуз,,но ме е шубе,искам мъжа ми да е до мен и да е деня EmbarassedИ после-никаква тоалетна или душ Embarassedщото е по истински случай,скоро гледах клипове на обсебени в нета-ау,ау ау #Crazy

# 76
принцеса,4естит рожден ден  на сестра ти-още много такива изпълнени с радост,щастие и любов   bouquet  bouquet  bouquet
rafaela не се сещам за песента-поне ако знаеш на кого е  newsm78,малкия е голям сладур  Heart Eyes
да ви разкажа аз какъв страх брах първата година когато се нанесохме тук-ве4ер и се 4ува тропот -аз съответно издивях-приготвих си един нож и флакона с газ-да оба4е познайте какво се оказа-кайсиите нали са узрели и са запо4нали да падат hahaha hahaha hahaha
катенце как си ме засякла  newsm78,щото мъжо ми взе компа,то и аз седнах малко като се прибрахме от мола към 00.30 и за пръв път Даяна каза 4е и е студено,ама те така бяха надули климатика
днес сутринта уж рано тръгнахме за пазара към8.30-ама такава жега и такова слънце -ужас-я пратете малко дъжд насам Praynig
ясмин много е пораснал Каруми  Heart Eyes
теди лек път  Hug
gali принцесата е много сладка сред игра4ките Heart Eyes
в на4алото се за4удих защо си ги снимала,4ак после я видях
ка4их 2 сним,ки на каките,който иска да погледне
ка4их и видео на Даяна-лили-мисля 4е ще ти хареса ще го оставя до утре ,снимано е с камера на телефон,затова ка4еството не е идеално

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 22:12 от dtti

# 77
Здравейте момичета!
Лиленце, "Екзорсизмът на Емили Роуз" не чак толкова страшен, по-скоро е увлекателен, интересен. Аз си падам по "страшните" филми, но напоследък не мога да си намеря нещо наистина страшно. Като тинейджър любим филм ми беше "Завръщането на живата смърт". последният филм от този род който гледах, беше преди около две години е "Убийствен пъзел" -1 и 2. Вече не се падам по тинейджйрските "мъртъвци" или нещто такова, предпочитам нещо по-психарско, но  не сии намиирам нищо интересно. Wink

# 78
Деси, докото побликувам и ти ме изпревари Wink И аз много си харесвам тези снимки с куклите. Голямата кукла с шапката, позната ли ти е - от Дамаск е. Когато се прибирахме, аз не се съгласих да я сложим при багажа. Увих я хубаво в наелон и беше като трети човек на седалките до нас. Но пък беше чудесна възглавничка по време на пътуването Simple Smile Wink Simple Smile

# 79
Привет и от мен,момичета,
таzи седмица също  е доста мрачна и дъждовна при нас,не че ме учудва това,но е старшно неприятно Sadна всичкото отгоре моето момче работи преz деня и трябва да ставаме рано и още не сме се приспособили към новия график.(ние сме нощни птици,zащото работата му е до късно,с иzключение на таzи седмица Simple Smile
Но днес пък имам и повод zа радост,zащото сестра ми бе днес на лекар-кардиолог и се установи,4е вси4ко е ок,съмненията ни се раzсеяха,слава богу Simple Smile
Недейте така с теzи стархотии,аz съм страшно плашлива.Наскоро приятелят ми отсъства от града и трябваше да остана 2 нощи сама,почти не съм спала от страх,а имаше и вятър,пък и имаме zайчета на балкона,които също хлопат постоянно,а аz съм по бъzлива и от тях Simple Smile
А сега ви оставям и ще отскоча до готварския,zа да съставя утрешното си меню  chef
Лека вечер  bouquet

# 80
Момичета , още не съм в час с материала дето сте из писали , но тия от вас дето са като мен с много деца ще ме разберат най-добре .
Днес си пробвах подаръка -шевна машина / по моя поръчка купена /, иначе мъжо такива подаръци не ми прави .
Купихме си кола Рено и сме много доволни .
Днес се регистрирах за нет , та в скоро време ще съм още по щастлива , че с тия линии безжичните ми е бая скъпо да се включвам .
Тия 10 дни имах гости зълва ми с четирите си деца и в къщи беше голяма лудница , но от вчера сме си сами и съм много доволна .
Тя е готина , но децата и са като шейтани , вдигнах ръце от тях .
Момите ми растат със секунди особено Ясмин , вече си надига дупето да лази и с търкаляне обикаля хола .
Другите две моми , искат само на плаж да ги водя и да се търкалят на воля в пясъка и да се заливат с вода .
Тия дни ще ходя да проуча за курс за шофиране , че ми е бая трудно с автобуса да се предвижвам с тия дребосъчки .
От мен толкова за сега .
Лека утре ще съм по свободна та се надявам да ви изчета .

# 81
dtti-видя ли овата потребителка:Мариам Илиева Simple Smile
Маминка Даянка,машаАлла!Гледа детето,каквото мама-такова и детето,машаАлла,машаАлла Wink
Аз помислих,че басеина си заснимала Laughing
И Шевито ви не е черно-защо заблуждаваш  с черна картинка?

Я ми кажете как процедирате с тоя сайт-мене ме праща във форумите,после нямам опция,,разгледай албума,, newsm78

Гали-опасна си ти,как не те е шубе-такова финно и нежно като тебе?
Сара хареса Ивка и играчките и!

Ра-какво размахваш това ветрило,точно обиците скри-интересни изглеждат!

# 82
лили не съм я видяла -я кажи нещо пове4е
за колата още като ка4их снимката писах 4е нашата е  бяла ама ти къде си гледала не знам  Laughing
за да разгледаш албума,има опция-моите албуми ,натискаш и ти се отварят вси4ки наши албуми,после кликваш на албума който искаш да видиш и той то се отваря  Peace
дани 4естито возило,леко и без аварийно придвижване   bouquet,успех с книжката и целувки на принцесите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 83
Да, Лили, хубави са обиците - аз такива харесвам - като на мадамата в твоя профил - много дълги и... златни. Тези са такива. Ще снимам специално тях и ще сложа да ги видиш. (Не са наистина златни де, ама някой ден мъжа ми ще ми купи  Wink Ще го заведа в магазина от твойта снимка...  Money )
Оригиналното заглавие на "Гняв"2 е "The grudge"2. Не случайно казвам 2, защото 1 не е чаак толкова страшен... 2 е уникален просто...  Sick
На клипа е Нанси, да, и не е по бански, а е по късо потниче и панталон, отгоре с дантелена туника. На сцена. Много ми допадна тая песен, странно ми звучи...

Рафаела, филма го гледах ПРЕЗ НОЩТА сам сама, и котката я нямаше още... и добре, че я нямаше!! Че а беше шумнала, а бях пукнала  Mr. Green

# 84
Дтти-новата Мариам няма мнения все още....ще чакаме Wink

Ра-няма какво да ги снимаш обиците-направо прати едни насам  Money Wink
То тука не,че няма де Laughing
Набелязала съм един пръстен със зелен камък(имитация),но с какво ще го съчетавам е въпроса-само една туника имам в зелено(дето бях нагазила в дюните от снимката) и то едно невъзможно зелено...ни обувки,ни чанта си намерих пододящи Sad(сериозни проблеми имам,дълбоки и неразрешими Party Joy)

"The Grudge"2 съм го гледала,но само части:ужасен е,особено като ,,онова,,лази под чершафа..брррр #Shocked

Абе Нанси кво да я гледам,като и завидиш за тънката снага,погледни каква е била преди пари да се вложат в нея..Открий десетте разлики Naughty hahaha

Даниелке-абе вие много си мените колите май,машаАлла!Хайде честита  bouquet
Аз се отказах от книжка и кола в Емирствата-не си струва Tired

megli -какви зайчета гледате,интересно!

Хари-блазе ви за памперса...аз си продължавам с кърменето и сменяването Tired

# 85
най-накрая петък  Sunglasses

Лили
, абе нансито си е грозновато, селско девойче с червени бузета   Simple Smile ама я сега как е "израстнала". На Ахмед малката сестра й подражава и всички го намират за много сладко Sick

Деси,когато караше децата да ти мият вратите,за експолатацията на детски труд си замълчах, ама сега за този талибански клип ще те докладвам  Joy

Дани, честита ви кола! А виновника дето ви беше потрошил старата, заплати ли щетите?

Гали, все да ти кажа и се отнасям  Embarassed
Дечицата ти наистина са слънчица. И ти също си много лъчезарна, лицето ти грее    bouquet

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 10:01 от Шилан & Шиар

# 86
Добро утро момичета, днес баща ми навършва 70 години, да ми е жив и здрав, почерпете се и се насладате на вкусни нещица

http://www.travellink.bg/images/Antalia_LarissaINN_04.jpg

На всички гълъбици лек и спокоен ден   bouquet

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела
Изображения в мненията, неотговарящи на условията, ще бъдат замествани с техния адрес, указан като линк.

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 03:34 от Дивиана

# 87
доро утро момичета!
Наде- честит ти рожденник! да е много здрав и щастлив!
днес сме на РД на едно бебе от компанията. а днес се роди племенника на моята приятелка, която вчера беше рожденничка. изобщо много рожденници много нещо! Heart Eyes

# 88
Привет   Hug
Вени- да е живи здрав татко ти   bouquet А моя албум два пъти пробвах да го запълня, но нито една снимка не ще да се прикачи  #Cussing out Утре пак ще пробвам, че и без това измолих фотоапарата от батко и ще направя някоя и друга снимка.
До по- късно  Wink

# 89
Лили, вярно си е това за Нанси - била е не особено красива, да не кажа, че разликите са повече от 10.. Но сега е голям сладур и аз също много и се радвам. Особено има една песен - Ah wa noss - много ми харесва, особено като казва боси боси бос  Joy Много сладка... глезанка.
Ми то виж и Глория каква беше - каква е сега... Че и Лили Иванова в сегашния си облик е много сладка, а като млада...мадре миа... ooooh!
Да живее пластичната хирургия..  Party
Лили, ветрилото беше на колежките във факултета... свикнах аз на климатика в офиса (още съм с хрема...) и сега голяма жега в тоз факултет (снимките са правени там), ма то се не издържа!! Не бях подготвена, но за другия път ще взема моето ветрилце - да е жива и здрава Катето, където ми го подари!!! Че даже пише Espana на него - какво повече да мечтае човек...  Heart Eyes Hug
Ето ти обиците:

Избирай кои да пращам  Laughing Зелените на мен са ми любимите - стават за зелената туника Wink
Оле апа ако знаеш и аз вчера каква туника си купииииих - мнооого хубава, и нея ще снимам. За колко парички - няма да казвам, че Марси вече ще полудее  Mr. Green

Наде, честит рожден ден на татенцето!! Да ти е жив и здрав още дълги години!!
  bouquet за теб, да му се радваш и ти!!

Общи условия

Активация на акаунт