да добавим български привкус на арабската магия-урок 77

• 22 802
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Kъде сте всички  newsm78   освен да сервирам един обяд, пък дано ви подлъжа да дойдете. И дано оцените жеста ми, знаете, че не съм  от тия дето черпят много-много, па дори и виртуално   Mr. Green     chef 

http://wwwimage.cbsnews.com/images/2003/05/14/image553779x.jpg

http://media.nbcaugusta.com/images/PrisonFood03_25.jpg
 не се нахвърляйте на мръвките, има и хляб

П.П. не ме питайте за рецептите  Naughty   стара семейна традиция, държа да остане в тайна, предава се от поколение на поколение и така докато свят светува   Twisted Evil

айде, да ви е сладко и недейте се бихте, имам още много, който иска допълнително да ми свирне   bowuu  bowuu  bowuu

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

Изображения в мненията, неотговарящи на условията, ще бъдат замествани с техния адрес, указан като линк.

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 03:37 от Дивиана

# 91
  Здравейте и от мен ,
Наде Честита годишнина на баща ти!Да е жив и здрав още дълги години.  bouquet  bouquet  bouquet
Дезърт Честит рожден ден на сестра ти!Да ти е жива и здрава и да крачи уверено по пътя на живота  bouquet!
Кате Ш. мерси за обяда, ама си го хапни сама.На диета съм.
На всички Hug

# 92
Аууу, Кате1- мръвката в чинията прилича на панирана жаба... Как я прежали бе, джанъм???
Аз тези дни бях на кратка романтична почивка с либето, а тази вечер отивам на "Мидсъмър парти" в Плевен /организира се за дистрибуторите на Орифлейм, аз отдавна не се занимавам с това, но се уредих с покана от леля ми/. Утре ще разказвам- живот и здраве  Heart Eyes

# 93
Привет на всички.
Наде, честит празник на татко ти. Да е жив и здрав още много години!  bouquet
Кажи, какво му избра за юбилея, нали се колебаеше.
Дезърт, честит рожден ден и на твоята сестричка. Много щастие и късмет й желая. Само усмихнати и ведри хора да среща в живота си!  bouquet

# 94
Привет,арабски мами.
Днес слънцето се покаЗа и при нас,след поредицата мрачни и подтискащи дни Simple SmileЗатова смятам да се въzполzвам от това и след малко да се паркирам на балкона сред любимите ми цветя Simple Smile
[Надя,/color]честит рожден ден на татко ти,да ти е жив и zдрав.
Лили,/color]имаме си 2 Зайчета-Шишко,който всъщност е женски,сив и е страшно пухкав и Рафаело,който е бял и с неустановен пол  Laughing
Шилан,мерси zа обяда,тъкмо навреме си го сервирала Winkна мен пиленцето ми прилича на иzлегнал се  гущер Laughingили само на мен така ми се струва Rolling Eyes
Нафасима,да носиш много поzдрави от мен към Плевен,аz съм от там  bouquet

Хубав ден на всички Hug

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 15:55 от megli

# 95
Момичета, тъкмо приключихме с официалния обяд, тати добре се почерпи, направи по една лекция на всичките ми деца за ролята на семейството в съвременното общество и добре почерпен си тръгна. Купихме му стилен мъжки парфюм и едно екзотично цвете в саксия, той си пада по цветята. И така....
Тук започна пак да напича, отворих да прочета новините и малеее каква е тази катастрофа из София, карайте по-полека бе хора....
Кате какво е това панирано домашно животно, да не е котка  Shocked

# 96
ееееее, вие пък, котка, пиле, жабка, гущер. Това с хрупкавата коричка е гризач.
За това в "подноса" не питайте, зашото и на мен не ми е ясно какво точно е  Laughing

Ама на харизан кон , зъбите не се гледат  Laughing яжте смело без излишни въпроси.

Диетуващите да пият една студена вода и да преглъщат жално !

# 97
  • София
Здравейте и от мен...
Наде,Честит Юбилей на татко ти!Да ви е жив и здрав, и нека на практика децата ти да приложат лекцията му за ролята на семейството в днешния свят, превръщайки в скоро време теб в баба, а него в прадядо Laughing WinkКакъв по-добър индикатор за щастливо семейство?! Wink
Деси,мерси за пожеланията.Автобусът тръгва след два часа и половина.Утре сутрин ще съм в Атина и непременно ще уважа моренцето в тази горещина.Добре,че мъжо има инсталиран нет, та мога да преглеждам през тези два дни писанията ви.А съответно и да пиша, ако има нещо интересно...Ако пък няма, ще се снимам с "църния арабин" и после токувиж се престраша/пресрамя/ да ви покажа снимките..
Шиланче,Бе ти не щеш да споделиш рецептата на ястията от обяда, понеже било семейна традиция запазването й в тайна поколения наред...Ама да не би пък някой твой пра-пра дядо да е бачкал като готвач в някой зандан hahaha Joy,че гледам последната хубост от менюто е дефинирана като "prison food"?!Майтап,Уили! Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 98
sarated благодаря за пожеланията, от твоите уста в божиите уши. Не разбрах що търси "църния" ти арабин в Гръцко? Да си прекараш хубаво и да ни донесеш снимки и узо с малко морски деликатеси   chef

# 99
наде честит рожден ден и от мен на баща ти да ти е жив и здрав още дълги години.

# 100
  • София
А Наде,не четеш внимателно... Naughty
При представянето си преди около 10 теми казах, че нашият тати понастоящем  работи в Атина.Та минаването на този път за около 12 часа в едната и още толкова в другата е станало патент и на двама ни през последните месеци... SadИзгърбваме се от път за някакви мижави два дни заедно..Ама животът не е лесен, няма как.Изисква жертви WinkСлед множество рокади при уточняване на  периода за отпуските, най-накрая закачихме едни общи 15-20 дни в края на август, които живот и здраве ще прекараме с дечурлигата под Йорданското слънце...
Хайде аз да си събирам партакешите  и да потеглям в посока към автогарата, че да не взема да пропусна рейса..Засега ви казвам Чао, а утре ще се включа от Гръцко... Heart Eyes Hug

# 101
sarated определено съм го пропуснала това  ooooh! нещо съм била разсеяна, щото влюбена скоро не съм била? В кой квартал си там? Мама беше женена там и знам Перистери, ама съпруга и почина за съжаление  Cry 
това, което си спомням от ходенето си там беше при посещението ми в KFC, където видях странно семейство с две деца той черен африканец, а тя китайка или виетнамка и децата им бяха тъмни с дръпнати очи.... Беше ми много странно. И много африканки имаше там с тюрбани и даже една си носеше багажа на главата. Аз нали у нашия град няма такива и ми беше много интересно Simple Smile

# 102
теди ще ка4иш снимки-няма къде да ходиш  Crossing Arms,щом аз ка4их моя-зна4и хората са притръпнали  Joy Joy Joy
катенце направо на Буш се опла4и  Laughing,ама не съм я карала аз-тя запо4на самосиндикално  bowuu
наде 4естит рожден ден на баща ти-да ти е жив и здрав още дълги години   bouquet  bouquet  bouquet
аз съм много зле,мястото на извадения зъб ми се поду Sick Cry Cry Cry
днес щях да водя каките да ги постригвам-ама по обективни при4ини го отложих за утре

# 103
наде-честит рожден ден на баща ти,да е жив и здрав  bouquet
охх днеска на работа беше ад,имаше наводнение и 6h  чакахме вик,понеже сме втория град по големина и не разполагат с екипи.
всичко в тая бг е под всякаква критика,нямам думи Naughty
но важното е че след това обиколих всички магазини за обувки Mr. Green 
пускам и една статия преди малко попаднах на нея   http://www.dnes.bg/article.php?id=54047
нещо днеска ми е тъжно,незнам защо Tired

# 104
Деси, що не се забуриш със смрадлика или лайка? Ще ти отнеме болката и ще те успокои. Ама и ти сега преди офанзивата само този проблем ти липсваше Sad
Веси купи ли си обувки? Така може и да си оправиш настроението Simple Smile или от високите цени ти падна тонуса Wink
Колкото до статията имаше подобен филм ама май от ковчега на майката изскочи един с автомат и па-па сума ти народ изтрепа. Беше от Местопрестъплението: Маями с Корейшо Wink

Общи условия

Активация на акаунт