да добавим български привкус на арабската магия-урок 77

• 22 806
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
аз обувки си купих,ама настроението пак си е зле.напоследък хем се опитвам да не ги мисля толкова работите,но като остана сама вечер и почвам да суча и увъртам,дали аз не съм виновна или пък той е боклук Sad ,вече ми писна да се преструвам на много весела и че не ми пука за нищо Tired ,но всичко с времето ще се оправи и ще се чудя после как съм могла да се занимавам с глупости Thinking

# 106
  • Варна
Кате Ш според мене това панираното нещо е ПРИЛЕП!

На всички рожденници много здраве и щастие и да се радват на дълги години ползотворен живот   bouquet

Ние с мъника днеска сме самички  Sad нашия татко отиде за риба и ни изостави!

# 107
Здравейте момичета!  Hug

Много ви благодаря за пожелания за рожденния ден на сестра ми. Много сте мили всичките!  Hug Hug Hug Hug  bouquet

Наде Да е жив и здрав баща ти и още дълги години сред вас и много поводи за почерпки.   bouquet

И аз преди малко се прибрах от вън. Ходихме на центъра да хапнем със сестра ми. И най-вече повода ми за излизане беше да гледам за бански, че вече имам нужда от нови. Обиколих магазините из центъра ..изпробвах , но с нито едно не се харесах.  Tired Много се комплексирвам като дойде време за плаж. И аз съм с една нестданратна фигура. Горе нямам много, а долу съм широка, но това че съм широка ми харесва всъщност, но имам малко целулит.  Embarassed Embarassed И какъв срам бера на плажа. Майка ми и сестра ми ме убеждават, че не е чак толкова мн и че преувеличавам. Но още отдавна съм си комплексирана точно там и не мога да го махна напълно тоз целулит, а съм още на 22г.  Embarassed

Тази вечер докато чаках автобуса на спирката до козирката спря една кола , такава старичка с арабски надписи цялата и на задното стъкло снимка на някой шейх. Отвътре слезнаха двама арабски момъка. Беше ми мн интересно, за пръв път видях такава кола във Варна.  Grinning

А отношенията ни вече с моето либе се изглаждат. Днес пак си говорихме и се гледахме в мсн. Изяснихме се най-накрая. Оказа се, че аз си въобразявам.  Mr. Green Уж.

Кате Уби ме с този обяд!  Joy Joy На мен туй ми мяза на пържен плъх.  Хрупкав изглежда ама не обичам нищо пържено. Виж ако беше печено пиленце. ... Laughing Laughing
Дано бременните мами като го видят да не им се гади.  Close

Саратед Лек път!   bouquet

Веси Честито за новите обувки. Със здраве да си ги носиш. Шопинга много помага при такива моменти. И аз като съм в депресия си купувам нещо..я някоя дрешка, я някое накитче или козметика, парфюм.  Laughing

Деси Много е сладка Даянка на клипчето. Какво прави тя точно - моли ли се?  Grinning

Нафасима Много си ми сладка с това "джанъм"  Laughing Hug Ще чакаме снимки от днешната ти фотосесия.

Лили Нансито наистина е била доста грозноватичка. Какво ли не прави пластичната хирургия, грима и фотошопа - чудеса.  Grinning
Гледам  Хайфа все с дизайнерски дрехи. Живот си живее жената...хич не й пука явно че е с лоша слава. Чудно ми е хем не я одобряват, че толкова разпусната пък хем мн я тачат и е най-популярната.  Rolling Eyes

Рали Много са хубави обиците ти.  Heart Eyes Heart Eyes

# 108
desert -я стига глупости много си си хубава даже,аз поне съм те виждала на живо и гаранция давам,че нито си дебела нито широка,много хубаво момиче Hug Hug Hug
еех искам и аз да я видя тази кола Tired,да беше звъннала да кажеш да доида и аз Laughing

# 109
Сексимомиче  Hug Мерси мила и ти не отстъпваш по чар и красота и ти си голяма хубавица.  Hug Hug Ама имам малко целулитче и сега се чудя как да го махна. Смятам да намяла шоколада и кока колата и да си направя едно антицелулитно мазило (с бебешко олио, лимон и аспирин май беше), което бях записала един турски лекар. Уж нямало никаква разлика от антицелулитните кремове. Само дето ще трябва да масажирам и после да се увивам с фолио. Трудна работа.  Tired Че и спорт трябва. Оф.  ooooh!

Онез с колата спряха точно на спирката, където май е забранено да се спира. И ходиха в КФЦ. Трябваше да я снимам колата с тела си.  Mr. Green

# 110
трябваше я ,ееех,и трябваше да кажеш яяяя изчакаите малко че една приятелка иска да ви види Laughing Laughing Mr. Green,маи щяха да гледат като полезни изкопаеми
купих си високи обувкиии и много се радвам Heart Eyes не на ниски обувки и на ниски джуджетаааа Joy Joy Joy

# 111
Само така Веси.... кефиш ме!  Party Laughing Слагаш високите обувки и се наслаждаваш. Стига сме се лишавали от тях заради ниски мъже - джуджета.  Mr. Green

Ако ги бях спряла много щяха да се зарадват - 100%  Laughing  и особено като им кажа, че ще ги срещна с кака...очите им щяха да станат ей така  #Crazy  Joy

Хич не ни трябват мъже - тараеж в гащите  hahaha

# 112
правилно не на джуджетата,днеска ми се обади ама така хубаво го срязах ,че чак се изкефих ,вика ми лек ден и аз прас телефона Laughing Laughing Laughing даже не оставих да се доизкаже
МРЪСНИ ТАРАЛЕЖИИИИИИИИИ ахахахах откачам маи нещо

# 113
Шилан-мерси за препечения плъх-поне е изкормен и за затворническата храна Stop

Като гледам на всички ни държи ситка и никой не почерпи и едно кафе...поне сървара да не натоварваме Wink.

Абе Нанситу е сладка,да.И аз да си направа към 11 пласт.оп и аз ще съм сладка CrazyПърво като я видях една тънка,тънка-ама бузеста,коментираме едно списание в кафене с едни ливанци..и мъжа на приятелката ми вика:оооо,тя така и така Crazyне можах да повярвам,че в името на кариерата на 21 год ще легне под ножа...Ама мечти,суета Money
Най ме дразни,че Нанситу се прави на невинна,а е била гадже на оня милионера,дето почина,бившия на Хаифа.
Това ,,невинно,,,поведение я направи звезда-противоположност на другите певици(със сценично поведение на к***и)

Ра-и десните са супер,чудесен избор на обички  bouquet.Утре съм за пръстен,дано харесам.
А зелените си ги носи-като се видим може да ми ги подариш-ей това е хубавото на имитациите,че като им се нарадваш и ги хвърляш,а злато и да го смениш-пак плащаш за изработка Naughty
  На Иска тоя клип:Буси буси бус и беше любим,обаче заради момъка-арабин=перфектен Joy

Дезърт-супер си и на тяло и на лице и на коса и на очи,машаАлла!И аз харесвам латино тип тяло и за щастие съм такава FlutterСамо да ми беше по-малък размера CryОт утре и аз съм на диета:пак Дюканина,че бебка и се суче млекце..
А за намаляване на целулита и д-то знам,че безсолна и нисковъглеидратна д-та помагат.
Радвам се за вас с кюрда-чудесна двойка сте,машаАлла!

Е,изпуснахме арабите значи,чак кола си докарали ThinkingДругия път ги издебни като папарак Party

Хаифа стана много богата тая жена:реклами на пепси,на очила и кой знае още на какво Crazy
Ааа:преди Хаифа беше повод за разводи в арабските страни:мъжете искали съпругите им да приличат на нея...
Пък сега:Муханнед от Нур е предизвиква разводи hahaha hahaha hahaha
Империята отвръща на удара! Laughing

дтти-отивай при зъбара-сигурно е замърсен или е останал корен-на мен така ми се беше подул-имах парче корен Sick

rafaela -жени за риба не се водят,защото много говорят и плашат рибките Naughty Joy

sarated -изпуснах те!Весело прекарване!
Пускай снимки,ние останалите да не сме миски  baby_neutral

С.Момиче-тресе те хормона-нормално е WinkГадже ли въртиш-назад съм с материала..
Подкрепям за високите обувки:хубаво е да сме извисени Mr. Green

Айде стига съм търкала клавишите bowuu

# 114
Всяка една от темите който публикувате са толкова интересни !  Simple Smile
Браво на Вас!!! Маша'Аллах!  Simple Smile

# 115
Добро утро  Hug
Аз се прибрах по нощите от Мидсъмър партито и без малко да умра от студ... То ставало хладно по нощите бре...  newsm78 Не беше кой знае какво- Руслан Мъйнов водещ, Нели Рангелова пя... Но аз повече се зарадвах на победителката от миналогодишния "Мюзик айдъл"- Невена Цонева. Много я харесвам, а и славата не я отровила още и не си е вирнала носа.
Ажда- я, не се излагай, такова хубаво момиче си. Ако бях мъж щях да се влюбя в тебе  Wink Трябва ли да ти казвам когато си на плажа да се огледаш наоколо и да видиш какви неща се тресат около теб  ooooh! Ама не им пука на жените- гледат си кефа и това е.
Naairah- май не се познаваме  newsm78 Какво те доведе в нашето скромно но отбрано общество?  Wink   bouquet
Секси- доколкото си спомням имаше някаква авантюра с твоя ливански зъболекар, нали? Какво стана с тази история? /ако искаш не отговаряй де.../
Отивам да помисля пред телевизора, с чаша кафе в ръка, как да разнообразя деня си. Прането и чистенето не ги смятам, те са в реда на нещата. Дали и аз да не си купя чифт високи обувки?  newsm78
Лек ден на всички  Heart Eyes

# 116
добро утро Hug,ама маи всички спят още
аз вече съм ранобудна Party ,и сега ще ходя на ....плаж Mr. Green
въртя аз гадже,ама така ще го завъртя че  #2gunfire
тази нанси хичч не ми харесва,много е грозничка даже и с операции Crossing Arms
лек ден...
nafasima-това което си написала е много готино:всички болести са от ядове,а всички ядове от гадове -хихихихи вярно си е

# 117
Добро утро и от мене момичета. Нафасима и аз я харесвах Невена, ама така и не успя да покаже нищо момичето за 1 година време. Някой просто я сдъвка и я изплю... Като погледнеш какво стана и със звездите от Стар Академи... Ама така е, щото в България всеки втори пее едва ли не, а пазара е малък.
Нааирах добре си дошла в нашата диуания, днес нали е уикенд сядай и разкавай, ние обичаме истории и приказки сякакви. Некой ще притича да сложи кафенце и да запали шишите....
Миленче, това с Мидсъмър ми напомня за любимия ми английски сериал Убийства в Мисдъмър с инспектор Барнаби, аз си го харесвам, че ми е подходящ за възрастта Simple Smile
Деси какво стана със зъбчето? Шехерезадааааааа ади бе в тоя Лондон няма ли Интернет? И Теди се мъчи сега на атинското слънце.
Та се сещам за другите мами мамамиа, мамамариа,умсами..... голяма ваканция  newsm78

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 09:49 от Nadia Jasem

# 118
А добро утро! Как сте?

Аз вечерям по това време - една солидна купа ориз с куркума.... цяла нощ довършвахме едни отчети, изпих де що има кафе и аргинин и сега съм свежарка. Днес може да го ударя на кафе и шопинг, а по-късно днес или утре очаквайте за събуждане следната тема:

Магрибска - лятно - образователна с пръв информационен постинг за амазиг /берберите/ и тяхната азбука!! 
Ако не мога да я украся добре, моля също да ме извините. Надявам се и други да помагат!   

# 119
Добро утро на всички,понеже в тоя компютър нямам мои снимки,качих видео с бебето ми-накрая се е захилило все едно е разбрало,че го снимат.Лекарката ми каза,че за пръв път вижда такова нещо.
Деси-тая Даянка е опасна-много е готино клипчето. Hug
Саратед[/color-сигурно вече сте пристигнали-весело изкарване там и да си дойдеш отпочинала
Кате-това е най-отвратителното блюдо,което съм виждала.Става за хора на диета,та съвсем да им се отяде. Sick

Общи условия

Активация на акаунт