Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява традиционният танц дъбке и каква е неговата традиционна форма?
Какво е дъбке?
Какви книги четеш?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява традиционният танц дъбке и каква е неговата традиционна форма?
-
Какво е дъбке?
-
Какви книги четеш?
Лили обича да чете различни книги, като например "Синдикатът на престъпниците" за сицилианската мафия и за Лъки Лучиано. Тя не е религиозна и не спазва никакви пости. Тя иска да има деца, но смята, че свестните мъже са на изчезване. От малка се грижи за готвене и чистене, живеейки само с баща си. Тя работи в PR агенция и реклама и учи публична администрация.
-
Какво е мнението на Лили за свестните мъже?
-
Какви са вашите възгледи за религията?

така хубаво ми се отрази сабах сабах.
Мерси много - човек на човека е огледало и се отразяваме!

Всичко се връща нали знаеш. Ще се сети той! 
А толкова съм пробвала с диети,но не мога да издържам дълго. Идеалния начин е да забравя тестеното и сладкото, защото аз наистиан прекалявам.
Мъжка работа. Хубаво правят сега арабките. Всичко се връща. 

по MBC , те всъщност са 2 турски .Нур не му харесвал много , другия бил по - интересен
.Нито смрадливи чорапи носихме да переш , нито плюхме в динята
ей , отнесохме го ние вместо родата , май
.Лошото е , че имам 2 сестри и мъж ми , които всячески го подпомагат .Лакират му ноктите, наясно е какво е пинцета и за какво служи , това щипка за извиване на мигли е уред , който редовно се ползва, диадеми , да е като Бербатов , а огледалото е пръв приятел . Да спра до тук , че ще повика някой "Закрила на детето "