да добавим български привкус на арабската магия-урок 77

• 22 807
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • по пътеката
привет банда!живи и здрави в бг!какво стана за среЩа във варна? имате ми телефона! дезертка,елисиниа, хаяти, ра4ето, секси......???????айде обадете се да кажете кога да е -ние сме свободни ,само да кажете! много ми е скапан компа в  нетклуба ! вили, тебе те 4акаме да дадеШ знак най -ве4е, 4е да гледаме по тебе да се видим вси4ки! целувки от нас !

# 121
аз съм за среща свободна съм всеки ден след 13h и всяка събота и неделя

# 122
Днес на 74-годишна възраст почина Вили Казасян - композитор, диригент, аранжор, пианист.

# 123
http://www.raceviewbedbreakfast.com/breakfast.jpg

ето ви една закусчица за хапване , и да попитам,че изгубих линка за новият ни албум,в кой сайт беше  Embarassed newsm78 newsm78 newsm78

искрено съжалявам за Вили Казасян, винаги се залепях на телевизора когато има интервю с него,голям човек и много ще липсва на всички ни,  Praynig

Марси ,да ,трябва ни среща ,но аз съм свободна за сега само в петък

лек и усмихнат ден на цялата ни аудитория   bouquet  bouquet  bouquet

п.п. искам и аз да я видя Даянка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 124
Добро утро !
Мърси , как е в БГ ?
Чувам невероятна скъпотия било !
Мир на духа на г-н Казасян .

# 125
Добрутро (Добър ден) момичета! За мен е утро, защото сега ставам.  Mr. Green Отварям и какво чета - само комплименти  Blush така хубаво ми се отрази сабах сабах.  Grinning  Мерси много - човек на човека е огледало и се отразяваме! Hug Hug

Марси Здравей!  Hug Получих ти смса и си записах номера ти. Щях да ти пиша, но чаках да се организираме с момичетата.

И аз искам среща! Момичета (варненки) дайте да организираме една среща в скоро време!  bowuu

Сексимомиче Много хубаво си направила- евала! Заслужаваше го!  Naughty Всичко се връща нали знаеш. Ще се сети той!  Wink

Лили Нищо ти няма. Много си си хубава даже, машаАлла!  Hug И на мен мн харесва латино тип тяло, а и съм забелязала, че повечето туркини са с по-пухкави д-та, каквото и да правя май ми е национален белег.  hahaha А толкова съм пробвала с диети,но не мога да издържам дълго. Идеалния начин е да забравя тестеното и сладкото, защото аз наистиан прекалявам.  Embarassed
Те арабите лятото са си фул из центъра и по курортите. А като ги видя така ме гледат, че  и схващам част от коментарите им.  Laughing Преди ми беше мн интересно, когато виждах мн жени с хиджаб.
Е тез мъже там пък са мн взискателни - щом искат жените им да приличат на Хайфа или на Нанси да дадат на жените си куп пари за операции, маркова козметика и дизайнерски облекла и ще заприличат.  Grinning Много ме дразнят в това отношение мъжете. Хем искат жените им да са си примерни домакини и добри, всеотдайни и честни съпруги и майки, пък хем се заглеждат по к.....нтии.  #Cussing out Мъжка работа. Хубаво правят сега арабките. Всичко се връща.  Mr. Green
Ама какво му харесват на тоз рижавия незнам. Хич не ми харесва на мен.  Laughing

Наариах Добре дошла!   bouquet Познато ми е името ти. Струва ми се, че си писала и друг път, ако не се лъжа.  Simple Smile

Вени Каква обширна диуаниа  Heart Eyes чак се размечтах, че сега сме се наседнали всички там с арабско кафенце и чай, сладки... и музика и по-не издръжливите на арабски ритми танцуват по средата. И си правим женско купонче.  Heart Eyes

Акхиял Интересна тема. Ще чакаме с нетърпение.  Flutter

Макауи Дани Наистина е така. Всичко поскъпна. И е голям ад!  Rolling Eyes Животът все по-труден става. Цени европейски-заплати български.  Crossing Arms

Хайде и аз се изнасям лека по лека към плажа, че не ми се седи вкъщи, а и се мъча да правя тенче.  Sunglasses

Кафето днес сигурно Катето ще ни сервира.  Grinning Grinning Интересно ми е какво има днес в менюто, което ще ни сервира.  Mr. Green

# 126
Марси-добре,че драсна 2 реда да не се чудим!
Хайде хубави варненки-срещайте се и щракнете малко центъра да видя и аз Варна Blush

Дезърт-ама с хиджаби ли има във Варна-значи там ще се чувствам ,,у дома си,, Laughing

Туркините май наистина са като ,,латини,,-всички от сериала са супер,ще свършва скоро май,дано купят и други турски,че арабския свят се влюби в Турция  Party
Ааа:много от актьорите са със сиви и тъмно-сиви очи:много рядко срещано Heart Eyes
Абе вече не пускам мъжа ми сам в Истамбул,ако ще и за 2 часа да е Naughty Joy

Наира пишеше в Кувейтската тема,младо момиче е,нека тя се представи ако иска Wink

Катя Марок-казваше,че американеца иска да говорите за 11 септември а?Я му дай мейла ми-аз ще му кажа как стоят нещата Twisted Evil
Религията се използва за параван-как не го разбраха Rolling Eyes
Сигурна съм,че мъжа ти знае какво да каже,но самото желание на г-на е нахално Crossing Arms

Катето да сервира нещо,че да ми се отяде,сега отивам да драсна на другите диетуващи Blush

Приятен ден,много сладолед и разходки ви желая  bouquet

# 127
здравейте на всички!  Simple Smile да още от Кувейтската тема пиша и от там Ви следа Simple Smile
Наистина страшно увлекателни неща! Браво на  Вас.
Наа'йра или Нели се казва и съм на 17 години от Варна Simple Smile
Приятен ден на всички

# 128
Naairah какво стана с тебе  Hug ти май беше от Варна? Оправихте ли нещата с твоята визита? Как е майчето ти и любовта все още същата ли е? Надявам се това лято да ти е донесло или да ти носи много хубави и интересни емоции? Чакам включване Simple Smile

# 129
Ами малко отложихме пътуването към Ноември  Confused инша'Аллах тогава да стане а за виза разбрах че при регистрация от хотел така по лесно ще мога да си я набавя  Simple Smile Сега малко се терзая за Кувейт Университи ще ходя в София да говоря с Посолството там как мога да кандидатствам за една от двете стипенидии, и да любовта е същата вече 4/5 години дано инша'Аллах така и да си остане... От Варна съм ,като гледам от форума доста има от Варна както и от различни други местаа  Wink

# 130

Здравейте момичета,да почерпя,че днес имам годишнина от сватбата-10г.
Наира,добре дошла на борда.

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 14:05 от magda_mm3

# 131
Добър ден  Flutter

Деси , хубава тема си спретнала   bouquet. Честито возило , леко и безаварийно да му се наслаждавате  .
Машалла на Даяна  Heart Eyes, много е сладка . Йасинко още не беше проходил , но вече правеше сале  Laughing, сам започна , никой не го е учил .Даже си мисля да почна да го пускам с баща му в петък да ходят заедно в джамията да свиква за терауих , че имам намерение да го взимам с мен тогава , иншаалла .
Да похваля един сирийски шампоан .Последният път като ходихме мъж ми по погрешка го купил , помислил го за Клоран , но се оказа много хубав .То е серия казва се MINOXIDIL SHAMPOO , пробвала съм с :
with Laurus Nobilis extrakt
with Cinchona  -quinine
with Tar
with Spearmint
with Camomile
Има и други видове за различни типове коса , но не си спомням вече .
Донесох 10 -ина и ги раздадох , оказа се , че и на другите е харесал .

Water Lily , мъж ми гледа тоя сериал  Crazy по MBC , те всъщност са 2 турски .Нур не му харесвал много , другия бил по - интересен  Laughing , само се чудя що залепва като гербова марка и на двата  Mr. Green .Мен не ме влечът , сам си ги гледа ,но  отнася доста подигравки от мен  hahaha

Абе , Шиланка , какво ти направихме , та такова меню ни избаца  Thinking .Нито смрадливи чорапи носихме да переш , нито плюхме в динята  Whistling ей , отнесохме го ние вместо родата , май  Mr. Green

Дани , честито возило и на вас  Party

В другата тема имаше въпрос за Либия .
Имам позната , която почти 20 год живя в Либия , миналата година се прибра с намерението да остане за постоянно в Бг , но не издържа на действителността . Замина за UK временно и после се връща отново в Либия .Лично на нея живота там много и харесва , доволна е от работата , заплащането , условията , отношението .Имала си е кола , апартамент , живеела е сама .Не й харесва бюрокрацията , оплакваше се , че много бележки много печати ти трябват  Mr. Green
Знам , че си е правила операция там , доволна е останала .За облеклото нямало проблем , не е задължително кърпа за главата .Май това е , друго не се сещам .

akhyal_katya , ти питаше за суетността май .Моят син се е родил суетен  ooooh!.Лошото е , че имам 2 сестри и мъж ми , които всячески го подпомагат .Лакират му ноктите, наясно е какво е пинцета и за какво служи , това щипка за извиване на мигли е уред , който редовно се ползва, диадеми , да е като Бербатов , а огледалото е пръв приятел . Да спра до тук , че ще повика някой "Закрила на детето "  Joy Дали споменах , че за 2 -я рожден ден получи предимно кукли за подаръци , а да от араби  Laughing, даже от Сирия си тръгнахме с кукла подобна на тази , която Галии е снимала , подарък от сестрата на мъж ми , много вярваща жена , между другото  Wink

Честито на всички , които са имали повод за празнуване  bouquet .

Марси ,  приятна ваканция в БГ .

magda_mm3 , честита годишнина .Вечно да сте заедно .Само поводи за радост да имате .

Naairah , добре дошла   bouquet

# 132
Магда , честита годишнина !  bouquet
Манел , мерси .
Днес се пържим , едвам издържам вече и съм запалила де що има из къщата само и само да има малко въздух у дома свеж , но ефекта е никакъв .
Аз от сутринта съм с отекли очи и червени като на Дракула , явно съм пипнала конюнктивит . Та само се моля да не го прихване някое от децата особено Ясмин .
Тя септември месец е на очен преглед и ще се види дали ще я оперират да и разширят слузния канал или ще я караме така както до сега с масажи .

# 133

магде -още дълги години изпълнени с много щастие и любов

дани дано бързо оздравяване,и дано  вси4ко мине по най добрия за Ясмин на4ин  Praynig Praynig Praynig

Naairah добре дошла  Hug

# 134
Добре заварили  Wink
Честита годишнина на Магда!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт