63 килограма празни приказки на американска земя

• 14 412
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
Никииииииииии1 - имам подарък за теб  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Фейо, пощо са отказваш от ТМоб... нещо и аз обмислям същият завой, поради подобни причини, но още се назландисвам... много народ около мен все още на тмоб  Thinking

Девойки мили, откритието на века и на моя милост - диета за без пъпки  Mr. Green Смесвам равни части Диета по кръвна група /моята е А/ и Класическа Аюрведа диета, съобразена с моята доша, намирам им пресечните им точки /или да кажа отсека на припокриване/, който  ограничава разрешените продукти и принципите на хранене според сезона. В моят частен случай се получава напълно веган меню, няма чийз, няма яйца, силно ограничаване на глутена, и на ред още растителни продукти като леща и домати например, но винцето си остава, а скоро споменаваната гречка и просото ям в индустриални количества...  кожата ми светва, косата лъсва и така, докато пак не се хвана на хорото на "нормално ядящите"  Whistling

Гореупоменатото не е панацея, силно персонализирано е и си го спазвам на свой риск!

А не бяха ли разработили и "средиземноморска" и "азиатска" пирамиди  newsm78 Особено първата доста ме беше впечатлила, след като съкратиш драстично предлаганите порции де  Grinning

# 61
Клеър ти спомена"дебелите туловища , аз допълних малко - цяла тема се отвори  Mr. Green
 Истината е че американците са мързеливи , не готвят -фаст фуд им е по лесно,или пък полуготовото замразеното натъпкано с какви ли не консерванти.
Резултата на лице  ooooh!. Рекламата на разни бъргери и пици е нон стоп -но затова пък върви успоредно с рекламата за "хапчета за отслабване" . Е това си е , плюс застоял начин на живот ( кой ходи тук , краката ще им се схванат  Joy )
 Аз фъстъчено не ям - не ми харесва , пък от идеята върху хляб ми е още по - противна. Но въпрос на вкус -аз и фъстъци много не долюбвам. Затова пък за сурови бадеми си умирам
 Дани го изтървах , но предполагам е бил голям сладур. И аз Дида я имам записвана как се върти и "кълчи"  Grinning
Ирка децата ще свикнат бързо отново. Така си е особено с по-малките. Дида като си идваше баща и го гледаше като "странник" . Но за 3-4 дни и си влизаше в ритъм. "Кръвта вода не става" , много бързо ще почнат "мамо това , ...искам онова..."

# 62
Кейси ЧРД !!! Най-сърдечни блогопожелания   bouquet
Фея, не ми е коствало усилия да спра месото, просто не се чувствам добре като го ям и то така естествено си стана. А и като си представя с колко хормони и други " прекрасноти" е тъпкано, съвсем ми се отщява  Sick
Агентке, кръвна диета казваш...трябва да разуча туй чудо  Thinking , аз съм нулева група, трябва да видя в нета има ли инфо, ако не ще притичам до Барнс и Нобел...ще ми препоръчаш ли някое конкретно четиво, че кой знае колко е изписано по темата  Hug
Ох, Рая роман мога да напиша с размисли и страсти по темата с тукашните дебели, особено като гледам как всякакви удобства им се създават, за да се развиват...така да се каже  Crazy
Ех, Ирка много ви се радвам  Hug , дано да повлечете крак с вашето събиране, после и Пингвин да те последва, че и ние с Биз чакаме на опашката  Crossing Arms

# 63
  • usa
Аз фъстъчено не ям - не ми харесва , пък от идеята върху хляб ми е още по - противна.

пробвай го тогава намазано на краставица. следобеден снак под такава форма заварих веднъж да сервират на албена в детската градина - парчета крастивица, един буркан с фастъчено масло посредата и децата мажат и нагъват  Sick... моята естествено седи и гледа, щото нито краставици ядеше, нито фастъчено масло, комбинирано пък съвсем. какви страдания съм изстрадала докато свикна поне гледката на храните им по детските градини да понасям, ама се свиква. вече дори окото ми не трепва Simple Smile.

# 64
за пъпки- като тинейджърка бях спряла хляб и хлебни изделия, шоколад и шоколадови изделия и ми изчезнаха пъпките.
като гледах онова предаване по ББС , в един от епизодите жената ядеше всеки ден хляб и сладичко и лекарката казваше, че цялото й тяло е ийсти и затова пада косата и няма блясък, също ходилата й бяха побелели и се белеха. Оказа се, че пак е поради употребата на мая.

рая и аз умирам от смях за тези хапчета за отслабване между  рекламите с храни, особено на всяка от тях с малки букви пише да се използват с диета и спротуване, или нещо от този род...

софко, ще ти подменят играчката, кофти обаче..

миз, това звучи гнусно Sick , мъжа ми каза, че е популярна комбинацията на фъстъчено и целина Sick

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 05:37 от benson10

# 65
Clairette  - майтапът в случая е, че 0-левата кръвна група се счита за групата на месоядните
 Mr. Green библиотеката, красавице, библиотеката е отговорът, но по-скоро погледни аюрведичните правила и таблици.

Кръвната за теб в резюме...
http://www.uoregon.edu/~sshapiro/ER4YT/Type_O_Caucasian_Header_Page.html
http://www.uoregon.edu/~sshapiro/ER4YT/Type_O_Caucasian_Page_1.html
http://www.uoregon.edu/~sshapiro/ER4YT/Type_O_Caucasian_Page_2.html
http://www.uoregon.edu/~sshapiro/ER4YT/Type_O_Caucasian_Page_3.html
http://www.uoregon.edu/~sshapiro/ER4YT/Type_O_Caucasian_Page_4.html

Разделените да се събират, недоволните да се усмихнат, всички да отворят библията /особено важи за миз/ и ако фууд комбото го няма там да не ядат  Wink майтапа настрана, но ако се хранехме и постехме според библейските препоръки... ехххх... Grinning

# 66
Като стана дума за краставица, аз не познавам американец, който да не се погнусява от идеята за таратор. Така че - кой както е свикнал. Мен най ме потриса идеята зеленчуци да се топят в майонезен сос (ранч и т.н.)  Sick

ирка, честито ви събиране  Grinning

# 67
Благодаря Агентке златна си Hug
Clairette  - майтапът в случая е, че 0-левата кръвна група се счита за групата на месоядните
Расов карък съм си аз, не стига, че месо трябвало да ям, ами не се препоръчват 70% от любимите ми неща  Crossing Arms . Ще погледна аюрведичните определено, заинтригува ме  Peace
всички да отворят библията /особено важи за миз/
hahaha
мъжа ми каза, че е популярна комбинацията на фъстъчено и целина Sick
Тук проядох целина, много ми е по-вкусна от Бг, явно е някакъв друг, по-софт сорт, не накъртва така аромата, ами си е чак сладка, особено с Ренч сос много я тача  Peace
Иначе Бенс с този сезон на танците не знам какво става, но предишните бяха страхотни  Crazy , голяма зарибявка. Всичките сезони бях доволна от победителя, само в 3-ти сезон като спечели Бенджи останах супер разочарована, там любимци ми бяха Алисън и Айвън- страааашни сладури и Натали си я биваше  Peace ...ама Бенджи и Дониел бяха големи недоразумения според мен. Сезонът след този само го започнах, но не можах да го изгледам, защото торента, който изтеглих беше повреден и сега не знам от къде да си го дръпна  Thinking . Иначе си имам тайна любов там....като видя Браян от журито и направо ми се подкосяват крачката  Crazy Heart Eyes Crazy
Хаха Juturna  ме е преварила с Ранч соса...аз пък го харесвам с целина пък  Mr. Green

# 68
Pixie, аз не готвя, и не съм наясно... Да се обадят девойките, дето са по кулинарните чудеса...  Ама топено сирене на Президент има в Костко в същите опаковки като българските.. Чакай да разровя, дано намеря, ще пиша пак... На сайта на Президент тия сирена ги пише като spread cheese.. интересно... продължавам да търся.. Laughing

Juturna, нашата стара съседка обичаше таратор много, и салата домати със сирене, и ракия  Grinning ама тя не е типична американка, та не смея да я давам за пример....

Ирка, разказвай как сте..

Агентката, много четеш, душа  Laughing Явно и аз съм от месоядните...може да се поспори всъщност, ама хайде да не навлизаме в таз тема. Как е Анджи? Не, по - важното, как е свеки?  Mr. Green

Джена ми се загуби нещо... Джи тоже..тя не пътува ли тази седмица всъщност... Друг, дето окончателно се скри е Ева...

Иве, то тва за хляба и шоколадите май всички го знаем, втори въпрос кой има воля да го спазва...аз явно съм от тия дето не могат..

миз, краставици с фъстъчено масло .. бляк.

Кейси, честит рожден ден, здрава и все така рогата!

Clairette, ти как си, отдавна не си казвала как вървят нещата при вас...

Софко, ако е много зле работата с доматите и бременлийския апетит не прощава, драсни, ще ти пратя от нашите лични градински домати... Wink  Кофти за играчката.

# 69
Пикси, spreadable cheese wedges пише на моето, ей такова е:

# 70
  • Boston, MA
Кейсеееее, да си здрава, обичана и цяла година само да те усмихват трите ти момчета! И дано се запознаем на живо, да черпиш по едно пиене  Wink (абе ти кърмиш ли още?)...

Мишолина, ти си посрещала гости от Монреал, ние пък се занесохме дотам, точно когато тях ги няма.  Laughing Следващия път.

Ирка, супер е, че сте вече заедно. Не се бой, скоро "мамо-то" няма да има спиране.

Агентке, има точно там много хубава алея за кънки/колела. Айде среща с малката кукла. Ние ходим до морето, че ни е по-близо, но до реката с колелото ще добутам за 20-30 минути. А има и страхотен плейграунд наблизо, с играчки и колела, които си стоят там.

Изпуснах танците на адаша...

По храната - ние готвим често, и на мен много ми се чудят колежките как ми се занимава. Ами не ми се занимава, как. Ама няма начин. Е, ядем и пица (хубава) от време на време, и китайско, и японско, и супи за Дани от О Бон Пен и Панера. На него пък му се чудят в градината, че той може да кара само на сурови зеленчуци и плодове и прясно и кисело мляко (а майка му без мазно и карбс пък не може). Диетата ни е балканско-средиземноморска. Най-гадно от всичко ми е изкуствен подсладител, диетични напитки не понасям. Ако ще пия Кока-Кола, редовна ще е.  Crossing Arms

# 71
Агентката, какви хороскопи раздаваш ти, бре? М? От тази диета малко, от онази....тотално омотаване....я, дай сега по-бавничко така, като за блондинка  Mr. Green 
 Пак за ядене сте подхванали...видях едно свежо подписче преди малко, точно по темата: Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut the bitch up with cookies.   Laughing Няма да се изказвам по темата, досрамява ме. А и някакви пъпки ми се мъдрят на брадичката, та....шшшшт...
 Ирка, все ще се засечем по трасето...надявам се.

http://www.uoregon.edu/~sshapiro/ER4YT/Type_O_Caucasian_Page_4.html   значи ако съм нулева, да избягвам тези храни?! То остана ли нещо, което ми е позволено да ям? Толкова обичам авокадо и ягоди....Агенткеййййй, идвай тук, давай друга диета  Crossing Arms, или ми кажи, че не съм разбрала правилно.....

ЧРД, Кейси!!!

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 07:46 от ТинаХрис

# 72
Агентка  bouquet, точно оцели с кръвната група 0 и съм месояд и то голям и като гледам и всичко забранено ми е любимо. Спирам да се чудя що съм 100 кг Grinning, ами ще трябва да се взема в ръце
Може ли да пуснеш и за А група съпругът ми и синът ми са А рових се в Интернет ама ей на нищо не мога д намеря
Сега започвам да се оплаквам Laughing. Отивам днес на лекар , правят ми снимка , всичко добре, идва лекаря - " а добре е зараснал, виждаш ли като не стъпваш на крака си , ще се оправи, още 1 месец няма да стъпваш и да ходиш Shocked" В този момент на прекрасен английски без граматически грешки/ само когато съм ядосана говоря свястно Embarassed/ взех да му обяснявам- " Аз си раздвижвам крака, чувствам си добре крака, ходя с 1 патерица, и от 28 юли трябва да се връщам на работа". Лекаря Shocked, " не ти не можеш да ходиш", е тук вече се ядосах събух си ботуша и боса по плочките обиколих стаята / за първи път без патерици/ Whistling. Дадоха ми бележка за работодателя и ми викат след 4 седмици пак ела. Ако всичко е добре дори няма и да ме видят на 7 август Twisted Evil
Много ме е яд , значи ако има възможност да вземат пари от иншуранса и от мен 3 години ще съм в гипс и още 10 ще ходя на преглед #Cussing out #Cussing out
Сега си раздвижвам крака по програма не кинезотерапевт/ от форум/ от БГ, много е точен човека, написа ми я изпрати ми я по е-майла и се интересува как протича възстановяването
Съжелявам , че развалих темата, ама още ме е яд

Едно въпросче- каква козметика използвате. Чудя се чудя се и не мога да реша а искам всичко да ми е от една серия, не дневен крем на една компания, нощен на друга. Мерси  Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 08:49 от MVK

# 73
Като стана дума за краставица, аз не познавам американец, който да не се погнусява от идеята за таратор.

мъжа ми Mr. Green да се чуди човек, а толкова е пики Crazy

Сlairette, аз вече не си спомням най-първия сезон, но много ми харесва шоуто. Миналата година Сейбра спечели. Аз Бенджи го харесвах, много артистичен е според мен. Като гледам май- всички от участниците се уреждат добре след сезона. Виж за Брайън може да се разправяме Crossing Arms Laughing Иначе ми харесват парчетата на Мия Майкълс.

Зора, и аз съм от тези дето не могат без шоколад и хляб, пък и без сладолед в тези горещени ...мда, затова съм 20кг отгоре ...
Ти по-добре ли си?

Кейси, Честит Рожден Ден!

При нас започна монсунския сезон и вали цяла вечер. Зад къщата има канал, койот от час прелива, а още вали....

оффф, човека, който най- много не исках да вижда вече А.Дж. ще бъде във Финекс в събота и иска среща....не мога да откажа...направо ще се побъркам Sad

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 08:06 от benson10

# 74
  • usa
честит рожден ден, кейси! здраве, усмивки и красота ти желая! и здрава дисциплина, че да успяваш да ги строяваш всички тези твои мъже  Wink!

всички да отворят библията /особено важи за миз/

слу-шам! и майтапът и сега настрана, ама не знам дали ще повярвате, имам три библии (две от тях подарък на албена от приятелката с ребрата, ако си спомняте...)  в къщи и се затруднявам коя точно да отворя в случая  newsm78

бтв, аз не съм кръвна група 0, така че не си ме упътила какво да ям и какво да не ям, така че ще наблегна на чипса и мохитото тази вечер...

Като стана дума за краставица, аз не познавам американец, който да не се погнусява от идеята за таратор. Така че - кой както е свикнал.

абсолютно съм съгласна! аз се потрисам като гледам азиатските си колежки да ядат ябълка с лют чили сос или с фиш сос или да си сипват солени фастъци в колата, ама те нагъват и се облизват. не че критикувам, просто тихичко се удивлявам и потрисам от редица вкусови избори на народите по света...

Най-гадно от всичко ми е изкуствен подсладител, диетични напитки не понасям.

гуд чойс! не само че е гадно, но е и вредно. причинява рак.

Общи условия

Активация на акаунт