63 килограма празни приказки на американска земя

• 14 452
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Гледахме в събота wall.e и си помислих, че на Хиър ще 'и хареса (заради частта със замърсяването на ок. среда)  Grinning (дали не е пристрастяване към форума не знам).
...
Ако ви харесва анимацията гледайте го. Леко, усмихнато, поучително, докосващо, по детски наивно филмче Simple Smile (rated G)

# 136
Walle е чуден филм, има послания на толкова много нива.... Много повече филм за възрастни, отколкото за деца.. и никак не мисля, че е по детски наивно филмче, но let's agree to disagree по този параграф  Grinning

Вие пък къде се покрихте днес, никой няма  Laughing

# 137

Вие пък къде се покрихте днес, никой няма  Laughing

и аз това се чудя Thinking

Вики съвсем се загуби...

стара информация от Май месец, но това са 100 най-добри и лоши места то рейз а фемили:
http://www.msnbc.msn.com/id/24713234/

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 07:34 от benson10

# 138
  • Canada, ON
Здравейте момичета и привет от Канада!
Извинете за нахълтването в темата ви, но имам нужда от съвет.
От скоро започнах захранване и съм учудена и вече малко ядосана на бедния асортимент каши и пюрета тук. По този повод май ще направим едно пътуване с цел - пазаруване до Щатите - района около Buffalo, NY. Ще съм ви благодарна, ако ме насочите към някоя верига магазини в която има по-голям асортимент бебешки храни. Мислим да отидем само за един ден и няма да имаме време за обикаляне и проучване. За сравнение - тук съм срещала само марката Gerber (предлага само 5 чисти зеленчука) и Heinz (те предлагат 6 вида). Каши имаме само на Нестле, Милупа и Heinz. Предполагам, че при вас има повече неща Simple Smile. Благодаря предварително за отговорите.

# 139
Зора, абсолютно съм съгласна с написаното за Wall.E. Аз заведох моите двамата, това беше първото кино на Ели. Изгледаха го, но определено дори и Калин не разбра голяма част от нещата. Това е по-скоро филмче за доста по-големи деца( 10-11 години), имаше доста тънкости, които на децата определено биха убегнали.  Peace

Кафява мечка, не искам да те разочаровам, но само ще се разкарате излишно. Избора тук не е по-голям, дори се учудвам, че имате Нестле и Хайнц. Тук чак преди 2 месеца видях Нестле, когато малката беше на каша нямаше къде да се намери освен да поръчаш онлайн, обиколила бях всички магазини. Ти какво точно търсиш- каши или пюрета?  newsm78

# 140
Kaфява мечка, погледни къде има Earth's Best; от тях най-много купувах. Гледам, че уж има и канадско разпространение, но май не е във всички провинции. Или с пощенския код на Бъфало, би трябвало да стане (даже и в BabysRus ги имало вече):
http://www.earthsbest.com/store_locator/store_locator.php

Бубс, страшна си  Simple Smile На мен обаче ми трябва някой, който да ме слага да спя вечер, и да ме гони да си слагам крем. Купувам си ги, трупкам си ги като катеричка в жълъдчета в хралупата, но не ги ползвам  Crazy

Бенс, зарадва ме с този списък  Simple Smile Имахме с мъжа ми един период, стояхме пред една карта, с 3 такива класации, и се чудехме къде да се заселим  Simple Smile (и се върнахме в Ню Йорк  Joy)

# 141
  • Boston, MA
Мишолина, и аз бях така допреди известно време. Само купувах и не ползвах. От година и нещо обаче станах много съвестна, не знам дали нещо се притесних от възраст Laughing, мажа се с един милион боклуци и трябва да кажа, че инвестицията има резултат, кожата ми е в най-доброто си състояние от години (цял живот се боря с пъпки, пори и подобни). За мазане на тялото обаче още нямам дисциплина, в тая връзка абсолютно нищо от антицелулитни кремове не ми е помагало (но като не съм редовна, ясно).

МВК, ако не държиш на нещо естествено и low maintenance, каквото беше изискването на Тандури, мисля, че трите стъпки на Клиник (може би за кожа 2ри тип, но в магазина ще ти кажат със сигурност) ще ти се отразят добре.

Аморитка, аз те помня от отчетната априлска тема, преди много време, а вие вече сте в Питсбърг, добре дошли, как свиквате?

Бенс, искам на номер едно мястото, в Хонолулу. Пак са ме прихванали бесните да се местим някъде, ех циганска кръв, на едно място не ще да стои.  Mr. Green

# 142
Ох и аз така като Мишолина -сума пари давах за козметика , само трупах. Нещо спрях напоследък , но като слушам Бубка , май ще ме зарази отново. Аз също съм със смесена кожа , но на Клиник 2тората серия нещо не ми допадна особено - сигурно около година и половина я ползвах.
 Иначе Тандури питаше за ампулите за целулит. На мен лично Лиерак са ми О'к ( много пари струват тука  ooooh!) и от тези на Галеник ден и нощ съм доволна. Но целулит само с ампули не става - уви.
За косата - аз след като родих малкия към петия му месец като се почна с един косопад- побърках се . 5 месеца не спря да пада тази кога - из нас задръстих прахосмукачката( с моята дълга коса). Тогава какво ли не пробвах - шампоана на Фито, ампулите за косопад - витамините не ги взех защото нали кърмех ( не исках допълнителна химия, то уж витамини но... Naughty).
 Сега се чудя кой шампоан да си взема - досега все разни Пантен , Гарниер бла бла , но не ми харесват. Искам нещо за повече обем , че като ми е дълга и тежка косата ( а тънък косъм) губи обем. Ползвала съм разни професионални серии на Лореал и Редкен . А избор има , едно време в Бг само Коприва имаше и Папа  Joy
Кафява мечка Тандури е права- вие пак като имате Нестле и Милупа сте с богат асортимент. Тука Гербер и Ъртс бест. Но асортимента им е един и същ. Не е като Бг , продукти от цяла Европа.
 Бенс предполагам си отдъхна малко. Дано няма идеи за срещи скоро .

# 143
Аз пък станах свидетел на сценка след филма- дете не повече от 5 години да пита майка си дали дръжката, която остана от снака става за рециклиране. Явно е имало обяснения преди филма.
...
Детска наивност = душевна чистота, неподправени чувства, цялата нежност събрана в една усмивка, едно име и докосване на ръка Simple Smile

# 144
Бенсън, направо не мога да си преставя да съм в твоята ситуация. Бих се побъркала от ревност. Това си е твое дете... Наистина, проверявали ли сте варианти да махнете тази клауза?

За целулита: моето мнение е, че трябва да се бори отвътре навън. Обратното е само мижи да те лажим. Колкото антицелулитни продукти съм ползвала, вкл. масажор на Цептер, нищо не дава толкова добър ефект, колкото правилно хранене + редовни упражнения.

Етка, освен шампоана е важна и четката, която ползваш. Щото ако ти смъква скалпа при всяко ресане, определено си плачеш за ново ресало. За мен най-добри са Ouchless на Goody (с дълга коса съм). Пратих такива на майка ми и сестра ми, родиха се.

MVK, браво! Да ти е жив и здрав мъжът, наистина те обича Simple Smile

Сипи, аз съм леко предубедена към детските и училищата към църква. След моя горчив опит с религиозен фанатизъм ме е страх да не почнат да учат децата ми за Господ и коя е единствената права вяра. Има ли такъв аспект на обучението? Не те ли притеснява? Или ти това си търсила?

Пумпал, аз взех дупчест обиколкник за легълцето. Определено е от полза, като се имат предвид позите, в които Бети спи.

Агентката, в моя район засега няма дейта покритие на АТ&Т. Ама това не ме касае кой знае колко, защото и вкъщи, и в офиса имам уайфай. За мен въпросът със смяната на компанията е по-скоро принципен. Гизмодо е пълен с ревюта на 3Г и все повече се убеждавам, че си струва да взема тоя телефон...

Атти, Мат го финансират вече от дъвките Страйд. Преди е бил на собствени разноски.

Някой ползва ли неръждавейските тенджери на Кюзинарт? Имам ето този комплект, ама всеки път като готвя ориз и на дъното остава едно странно матово покритие, което пада само след три месеца търкане със сода. Страшно ме дразни и ми се отщява и да ползвам тенджерите, и да готвя ориз. Имате ли тайна рецепта за махане на това гнусно покритие?

Току-що по радиото пуснаха "Синьо" на Сленг. Гадно ми е за Дими и семейството му...  Cry

# 145
На мен обаче ми трябва някой, който да ме слага да спя вечер, и да ме гони да си слагам крем. К

Не бе Мишолина и някой да те маже трябва  Laughing

Според Бенсъновия списък, добре сме се ориентирали с Атти в Минеаполис, ама Бубка и Тина и другите в Чикаго хич не са добре, затова да се местят към Хонолулу. че да им ходим на гости  Mr. Green. Само не разбрах, как така ЛА се оказа на 12 място преди такива фемили френдли места, като Портланд, Остин и Бойси.

Да ви кажа, светът е пълен с ирония - как така ми дадоха 10 годишна многократна виза за УСА, а страни, като Индия и Русия не искат и не искат да ми дадат многократна. Ей, как ми вдигна кръвното индийския консул днес - ААААААА! За ваше сведение, НГО не е бизнес, само импорт-експорт е.... ?!?!??!

# 146
Здравейте момичета! Извинявам се за нахлуването в темата  Blush

Имам въпросче  Laughing за един полет. За статуса - Now 10:30a, означава, че самолета, ще излети със закъснение ?? Така ли е?  Sad

DEPARTING TO   SCHEDULED TIME   FLIGHT #   STATUS   GATE    DETAILS
Chicago O'Hare   9:35a                     1612        Now 10:30a    63    view

Благодаря ви !   bouquet

# 147
Eli-R, това значи, да. Излита с планирано закъснение.

Бистре, напомняш ми борбата ми с украинските власти за виза... Мамка им, ще кажеш, че всички там искат да емигрират. Визите им почти с формат А4, чакаш по месец да ги вземеш, еднократни, пък фасони, пък чудеса... И като кацнеш на Киевското летище, кучета.. айде нема нужда.

Ники  bouquet, разбрах те. Мъжът ми трета седмица обикаля из къщата и жално повтаря Walleeee, на което аз трябва роботизирано да отговоря с Eeeeeeva..

amoritka, има доста българи в Питсбърг, а и е страхотно място за живеене ( като се изключи зимата).. разтърси се, и ще намериш. Как се справяте с адаптацията?

Кафявата мечка, да не отчайвам, обаче... Тандури вярно ти е казала, аз не знам какво разнообразие очакваш тук, ама в магазините има само Гербер и евентуално Ъртс бест. Каши само Гербер. Ъртс бест има голямо разнообразие от пюрета и са органични, но са за по-големи деца, коато започват вече да мешат съставките. Иначе, еднокомпонентни пюрета за захранване, повече от това, което си споменала, няма да намериш и тук.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 19:52 от Зора

# 148
  • Pierrefonds, CA
Eli-R, това значи, да. Излита с планирано закъснение.

Благодаря ти, Зора !    Hug

# 149
Феята, голямо благодаря за линковете за килимите. Поръчахме миналата седмица от Land of Nod, дано е това, което изглежда, но съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт