Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава изтръпване под гърдите и какви са причините за него?
Какви са препоръките за използване на бебешка количка?
Какви са причините за воднистото течение по време на бременност и какви са нормалните характеристики на течението?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава изтръпване под гърдите и какви са причините за него?
-
Какви са препоръките за използване на бебешка количка?
При избора на бебешка количка е важно да се вземе предвид нейната функционалност, удобство и пригодност към нуждите на бебето. Освен това е от съществено значение да се гарантира, че количката отговаря на сезонните нужди, като например наличието на кош за зимни дни. Освен това трябва да имате предвид предвиденото използване и личните предпочитания при избора.
-
Какви са причините за воднистото течение по време на бременност и какви са нормалните характеристики на течението?
Воднистото течение по време на бременност може да бъде нормално явление, което се увеличава в по-късните етапи на бременността. Това е резултат от промени в тялото, като повишена пропускливост на кръвоносните съдове и хормонални промени. Нормалните характеристики на течението включват бяла консистенция и липса на неприятна миризма. Въпреки това, винаги е добре да се консултирате с лекар, за да сте сигурни, че течението е нормално и не е свързано с други здравословни проблеми.
-
Какви са препоръките за избор на комбинирана бебешка количка, която да отговаря на различни нужди?
-
Как да избера подходяща количка за бебе?
...

. Преди не ми се е случвало
!
явно съм имала много сбъркана представа, че толкова малки бебоци не се цапат. Но хич не разчитам на подаръци, особено ако не са ме питали от какво имам нужда, както ще направят най-близките ни роднини. Знам ли хора без деца какво ще им хрумне да подаряват.
След месец щяло да има и училище за родители, така че на него ще отивам сигурно. Не че ще науча нещо ново.То май тука всичко си казваме, дето и там го приказват.
Много мило ми стана.Вие напипвате ли нещо,какви са ви усещанията като мърдат бебоците?
, а и магнезий пия, поне по 2 хапчета дневно, но явно не е достатъчно. 

вече е 1300гр.,отговаря на 28г.с., много е пораснала на мама кукличката и пак риташе по време на прегледа! Вървим си за термина, плацентата е добре, шийката е затворена, обаче все още е седалищно! Продължавам с магнезия! Разреши ми да пътувам за Цигов чарк
, но там да си почивам и да правя само кратки разходки и в събота сутринта потегляме, нямам търпение вече!
. СЕГА СЕ ПОУСПОКОИ, НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО МИ Е ПРИЯТНО, ДОРИ НА МОМЕНТИ МЕ ДОСМЕШАВА, КАТО В "ЦЕНТРОФУГА".