Отговори
# 840
  • Варна
1 опит икси 3 върнати 3 замразени
Неуспешни в Олимед Варна
В момента чакам резулат след трансфера мин.неделя в Тутракан

# 841
  • Варна
Ин-витро 1ви опит АГ Варна неуспешно
Сега съм на прага на 2ри опит надявам се да е успешен

Допълвам 2ри опит неуспешен

3ти опит ЗЕТ не стигнахме до трансфер ембриончетата не преживяха размразяването

4ти опит юни 2013 лимитиран цикъл - АГ Варна др. Александров имаше бременност но за съжаление ЧХГ започна да пада била е биохимична, но за пръв път имаме имплантация аз съм обнадеждена въпреки неуспеха
5ти опит октомври 2013 лимитиран цикъл - АГ Варна др. Александров имаше бременност днес видяхме че не се развива ЧХГ 14ти ден 86 15ти - 113 16ти - 209 явно не е било писано незнам как да продължа и дали ще намеря сили Weary

6ти опит МЦ Надежда др. Стаменов 12ти ден чхг 94, 14ти 104 ,19ти 307, 21ви 477 днес 22ри ден 688 не се развива както трябва спирам лекарствата

Продължаваме напред

7ми опит ЗЕТ МЦ "Надежда" др. Стаменов 11ти ден ЧХГ 452.8, 13ти ден ЧХГ 1063 за пръв път видяхме две сакчета отговарящи на седмиците си а вчера видяхме и две сърчица на път сме да успеем макар че още много ме е страх

# 842
  • София
Шокоо, страхотни новини Peace
Много ме зарадва Hug
Лека бременност до 9ти месец ти пожелавам Hug

# 843
  • София
Shoko, ей такива новини ми оправят деня  Hug
Честити ти сърчица и лека и безпроблемна бременност до финала Simple Smile

# 844
  • Варна
Благодаря ви момичета

# 845
Ех,Шоко,най после!!Радвам се за теб!Лека бременност

# 846
1 опит КИРМ Плевен  биохимична неуспешен
2 опит Щерев             биохимична неуспешен
3 опит Щерев             биохимична неуспешен
4 опит Щерев ЕЦ        фоликула нямаше яйцеклетка
5 опит Щерев              отрицателен Tired

Вече се ориентирам към осиновяване .

# 847

Опитай в друга клиника.Аз също мислех за осиновяване след четири неуспешни опита и накрая при доктор Персенска имам два успешни.Преди това съм правила в Афродита,Инвитро София ,Клиника Малинов нито един положителен тест. Така се бях отчаяла.Но сега си имам един малък прекрасен син.

# 848
  • София

Опитай в друга клиника.Аз също мислех за осиновяване след четири неуспешни опита и накрая при доктор Персенска имам два успешни.Преди това съм правила в Афродита,Инвитро София ,Клиника Малинов нито един положителен тест. Така се бях отчаяла.Но сега си имам един малък прекрасен син.

+1 3а Д-р Персенска Peace

# 849
Да се отчета и аз:
1-ви опит- април 2014 кл. Надежда д-р Персенска- ЕЦ яйцеклетката не се оплоди
2-ри опит- май 2014 кл. Надежда д-р Персенска- ЕЦ положителен тест, мисед в 8-ма седмица
3-ти опит- януари 2015 кл. Надежда д-р Персенска- дълъг протокол, трансфериран един ембрион, три замръзени. На 5.10 се роди нашият син в болница Надежда.
Благодаря  bouquet

# 850
Да се отчета и аз:
1-ви опит- април 2014 кл. Надежда д-р Персенска- ЕЦ яйцеклетката не се оплоди
2-ри опит- май 2014 кл. Надежда д-р Персенска- ЕЦ положителен тест, мисед в 8-ма седмица
3-ти опит- януари 2015 кл. Надежда д-р Персенска- дълъг протокол, трансфериран един ембрион, три замръзени. На 5.10 се роди нашият син в болница Надежда.
Благодаря  bouquet

Аз също правих май 2014 успях да забременея но загубих бебетата август.След това януари 2015 забременях отново и имам син.При доктор Персенска.

# 851
  • СОФИЯ
7ми опит ЗЕТ МЦ "Надежда" др. Стаменов 11ти ден ЧХГ 452.8, 13ти ден ЧХГ 1063 за пръв път видяхме две сакчета отговарящи на седмиците си а вчера видяхме и две сърчица на път сме да успеем макар че още много ме е страх

Много се зарадвах Шоко  Heart Eyes Hug Hug
Стискам силно палчита всичко да е наред. Лека и успешна бременост  Heart Eyes bouquet

# 852
Ето ме и мен момичета. След няколко години чакане, 3 неуспешни инсеминации и едва сега на 5ти ден от 1 БР. ЗЕТ И 1 БР. ЕТ при д-р Даниел Димов в Шумен. Изключително доволна съм от отношението на целия екип. Дано всички мечти се сбъднат. Има ли някой при д-р Димов?  bouquet

# 853
  • Варна
Момичета някой да направи нова тема,ще ни заключат Simple Smile

# 854
Тя е зa стaтистикa и е стигнaлa до 57 стр.не мисля,че ще я зaключaт.Aко все пaк я зaключaт,темa се прaви бързо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт