Отговори
# 870
  • София
Даряване на ембриони не е разрешено в БГ

# 871
Даряване на ембриони не е разрешено в БГ
Това не го знаех.

# 872
Добре де, темата е за отчет, а не за локуми кой е най добър лекар в България.

# 873
  • В сърцето на любимия човек
Вече писах на модератор да прехвърли последната дискусия в отделна тема  Peace

# 874
Нека да се запиша и аз:
Първи опит февруари 2011г. Клиника Щерев - биохимична бременост.
Втори опит ЗЕТ април 2011 г. Клиника Щерев - неуспешен.
Трети опит юли 2011г. Клиника Щерев - мисед аборт.
Четвърти опит ЗЕТ ноември 2011 г. Клиника Щерев - неуспешен.
Пети опит март 2012г. Клиника Щерев - биохимична бременост.
Шести опит септември 2012г. АГ Селена - биохимична бременост.
Седми опит ЗЕТ март 2013г. АГ Селена - мисед аборт.
Да допълня
Осми опит ЗЕТ декември 2014 АГ Селена-отрицателен /след трансфера се разболях много лошо имах хрема и кашлица и незнам до колко това повлия на отрицателния опит/

Вече сам много ОТЧАЯНА и ОБЕЗВЕРЕНА незнам дали мога да се надявам на положителен резултат след толкова неуспехи,още повече че няма причина,всички изследвания са ми ок.
 Девети опит АГ Селена 2015г резултат биохимична бременност                         
  Десети опит март 2016 клиника Надежда замразен трансфер на ембриони пренесени от АГ Селена резултат ЧХГ 664 най високия в моя дълъг път към мечтаното бебе и така на 11.11.2016 се роди нашия син с перфектните размери 3.350кг и 50см от най малко очакващия опит затова момичета не се отказвайте и дори да е много трудно намерете сили и продължете защото явно всяко нещо се случва когато му дойде времето!

# 875
Браво да сте живи и здрави 😀😀😀😀!!!!!

# 876
  • Русе/София
Страхотна новина- поздравления.Обичайте се,бъдете здрави и много щастливи.

# 877
  • В сърцето на любимия човек
4 години опити за забременяване, мъжки фактор, НЯР, една запушена тръба, 2 стимулирани инсеминации при д-р Тимева в клиника Щерев, 3 пункции на ЕЦ без трансфер при д-р Персенска.

1. април - май 2015г. - ИКСИ, къс протокол - д-р Персенска - 6 фоликула, 4 оплодени яйцеклетки, 2 бластоциста - успешен, но за кратко. Видяхме сакче, но малко след това бременността приключи.
2. август 2015г - първо спонтанно забременяване, но се оказа биохимична бременност

Живот и здраве ни предстои нов опит до края на годината.
Допълвам се:

3. Януари 2016г - къс протокол, ИКСИ + ИМСИ + МАКС + килимче + РВМС - 3 оплодени яйцеклетки, 1 бластоцист - вече държа в ръцете си най-голямото щастие на света  Heart Eyes

# 878
Леле Пънче, разплака ме!!! Аз съм изпуснала тази прекрасна новина. ЧЕСТИТА РАДОСТ!!!

# 879
  • Русе/София
Страхотни новини,момичета.Поздравления.Радвайте се на децата си,и ги отглеждайте с много любов.

# 880
1ви опит октомври 2016 клиника НЮ ЛАЙФ Др Даскалов неуспешно .

# 881
Здравейте момичета !
Приключих първия си опит инвитро за съжаление с неуспех.Беше във Вита  при д-р Попов.Не останах много доволна от отношението ,работата и тесните пространства. По време на стимулацията ме преглеждаше веднъж на 5 дни и след като видя че е изпуснал нещата, започна през ден да ми прави ултразвук.Разбирам го -хирург,има операции и инвитро процедури и е много претоварен.След неуспеха ,не коментира евентуалните причини за това, въпреки моите въпроси.
Сега съм на кръстопът.Не знам към кого да се насоча за следващия опит. newsm78

# 882
След четири неуспешни опита ин витро и  две години почивка се подложих на пети опит в болница Свети Лазар при д-р Лачев и за сега е успешен!
Чрез IMSI се оплодиха 2 яйцеклетки на които се приложи хетчинг и на 9 декември ми беше трансфера на 2 бластиоцисти! Имплантираха се и двата и сега съм бременна с близнаци. Надявам се бременността ми да премине без проблеми.
Много е тежък пътя, но не се отказвайте!  Hug

# 883
Здравейте,
Да се включа и аз в темата
1. МЦ Щерев - Русе - 1 върнати ембриона - неуспешен
2. Щерев - София - д-р Юнакова - 2 върнати ембриона - неуспешен
3 Щерев - София - д-р Юнакова некачествени яйцеклетки - без трансфер
4. Щерев - София -д-р Юнакова 2 яйцеклетки - не се оплодиха - без трансфер
До март - април предстои да получа заповед от фонда и в момента съм в дилема - да продължа ли в Щерев -София или да пробвам в Селена Пловдив при д-р Минев.
Имам час за първичен преглед при д-р Стаменов в началото на ноември.
Моля момичета помогнете ми да реша къде да е следващия ми опит???

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 14:30 от hrisi0909

# 884
  • София
Здравейте,
Да се включа и аз в темата
1. МЦ Щерев - Русе - 1 върнати ембриона - неуспешен
2. Щерев - София - д-р Юнакова - 2 върнати ембриона - неуспешен
3 Щерев - София - д-р Юнакова некачествени яйцеклетки - без трансфер
4. Щерев - София -д-р Юнакова 2 яйцеклетки - не се оплодиха - без трансфер
До март - април предстои да получа заповед от фонда и в момента съм в дилема - да продължа ли в Щерев -София или да пробвам в Селена Пловдив при д-р Минев.
Имам час за първичен преглед при д-р Стаменов в началото на ноември.
Моля момичета помогнете ми да реша къде да е следващия ми опит???
Hrisi, според мен трябва да смениш клиниката. Дори и да няма грешки на лекарите/ембриолозите, различният подход и поглед на друг лекар върху твоя случай, може да доведат до успех. Четири неуспеха са много, поне за мен, за да им даваш още шансове, даже много си изкарала там. Аз също съм пациент на кл. "Щерев" и си бях решила да направя два опита при тях, първият да речем "опознавателен", който самофинансирахме и евентуално втори от фонда. Даже имах час за др. Персенска, но за щастие се получи първото ИКСИ.
Ако с партньора ти сте в по - млада възраст и нямате проблеми, които да изискват бързане, вярно, че си е цяла година почти, но мисля, че си заслужава да го чакате Стаменов.
И другото, което е - не зная какви изследвания сте правили, къде сте търсили причините за неуспех, но може би трябва да наблегнете върху това, преди да пристъпвате въобще към нов опит. 
Успех ти желая  Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт