Ако мъжът ви изневери как ще си отмъстите?

• 37 431
  • 258
  •   1
Отговори
# 150
Едва ли ще тръгна да отмъщавам,ще се почувствам предадена,излъгана,наранена.Не знзм как ще реагирам/рано или късно ще се случи,не и според него-айде стига бе,нема такъв филм/.Най-вероятно ще си събера багажа и ще се изнеса докато го няма/с малкия де,ние вървим в комплект/
Не бих отмъстила, няма смисъл. С отмъщението нито доверието към него би се завърнало, нито разкъсаната ми любов би станала отново цяла.
Най-много да ме гризе съвестта, че съм направила подобна грозна постъпка, а аз не обичам да съм в конфликт със себе си.

.

# 151
Няма да си отмъстявам.Прекалено либерална съпруга съм.Човещинка е,но само веднъж допускам.Повтори ли се ще си взимат крути мерки.
Но все си мисля,че моя мъж  няма да ми изневери.Такива са му принципите,а той стриктно ги спазва.

# 152
  • София
Никак. За такива неща няма отмъщение. Можем само да се молим да не ни се случва, а то случи ли се............каквото и да направиш, няма смисъл.

# 153
Мисля че идеята с безразличието е най-добрият вариант за наказание!Надявам се да ни ми се случва въпреки че напоследък имам съмнения че точно това се случва!Но взех мерки предварително мерки и колелото се завъртя и съм го свалила на земята!Дори и да е имало друга тя е в историята  ако не е имало нищо просто да знае че може да ме загуби!

# 154
Не бих се занимавала с отмъщения. За мен това са детинщини. Големи хора сме, сядаме, разговаряме и намираме решение на проблема.

За мен достатъчно наказание ще е, че той ще се чувства гузен и че ще се опитва да ми се реваншира за дооооооооста дълго време след това.....  Flutter

# 155
Просто го напускаме,без право на обжалване Peace......всичко бих простила в живота, но изневяра-никога Peace

# 156
Просто го напускаме,без право на обжалване Peace......всичко бих простила в живота, но изневяра-никога Peace
Не се заричай! Пу,да не ти се случва! Hug

# 157
Не се заричай! Пу,да не ти се случва! Hug
Така е Peace....но ми се е случвало и затова знам че е гадно и затова се зарекох че такова нещо повече не прощавам Peace
Благодаря ти все пак  Wink

# 158
  • out of space
Абе каквото и да си говорим- няма моногамни мъже. Има много влюбени, страхливи и мързеливи.

# 159
Няма да му отмъщавам,но ще бъда адски наранена!
Peace

# 160
Ще съм обидена, наранена, огорчена, изгубила доверието си, Не знам дали ще имам сили да отмъщавам по някакъв начин. А ако начинът е да му отмъстя с изневяря, мисля, че този вид отмъщение би ме натоварил емоционално още повече.

# 161
  • по пътя на светлината
Ако ми кажат за изневярата му трети лица.....изобщо няма да отмъщавам,не се влияя от хорските приказки. Той  ако ми каже....не знам как ще реагирам....в такъв момент на човек му е трудно да реагира адекватно,особено ако го чува от половинката си...,но ако го хвана на калъп,сцената ще бъде достойна за филм на ужасите....
Няма да имам след това за цел да му отмъщавам,животът ми с стечение на обстоятелствата ще се промени....подобни проблеми винаги остават отпечатък върху съдбата на човек.

# 162
Дам мъжете не са моногамни, но задължително жените им трябва да са моногамнни! Twisted Evil

# 163
  • Linz
Дам мъжете не са моногамни, но задължително жените им трябва да са моногамнни! Twisted Evil
А какво ще правят в рая толкова много жени с няколко мъже?! Thinking Twisted Evil Tired
И защо пък все ние трябва да сме по-добри и по-съвършени?! Naughty Stop Crossing Arms
Тази вечер отново станах свидетел на мъжката полигамия и женската наивност... и пак се афектирах, а мислех, че вече не бих могла!

# 164
Подтикната от друга тема е ДиС питам - да речем хванете мъжа си в изневяра ще си отмъстите ли? И как? Отмъщението зависи ли дали сте разбрали случайно от трети лица, хванали сте го "на калъп" или грешника си е признал сам? Mr. Green
Ще му отмъстя с молба за развод...

Общи условия

Активация на акаунт