Ако мъжът ви изневери как ще си отмъстите?

• 37 464
  • 258
  •   1
Отговори
# 75
Не искам да мисля какво бих направила,но със сигурност ще бъда мн. наранена.Интелигентните мъже изневеряват така,че съпругите им да не разбират/това си е мое мнение/.Иначе няма мъж или жена останал с един партньор.Важното е да не нараниш останалите,защото това ужасно би се отразило най -вече на децата.
И аз съм на това мнение. За отмъщение не мога да кажа, знам само че много ще ме боли.

# 76
Аз лично не бих отмъщавала. Идва ден в който всичко се връща. Ненаказано зло няма.
Peace

освен това съм такава пъзла, че...не знам сигурно много тъпо ще постъпя

# 77
Жените като цяло имат едно огромно предимство и в същото време недостатък - прекрасното въображение.
hahaha Joy hahaha

smile3521

# 78
  • София
Ако някоя си го хване само за та кръшкане, а той е добър в леглото, не мисля че има значение на кой какво плаща. Тя ще си то иска точно гол. Mr. Green
Хм, и ще е готова да го издържа за единия секс ли?  newsm78
А той няма да може да се издържа ли? Нали работата няма да му вземете.
 Не ми се е случвало никога, дори и с гаджета. Мисля си, че ако господинът захапе на друго място, ще му проличи и тогава за какво ми е само тялом в къщи- нека младите да се вземат, щом се обичат. А ако е било нещо еднократно и необмислено- еми случва се, хора сме все пак. Ако ми попадне нещо добро за кръшкане, може и да се оправдая с неговата изневяра, но специално да си търся или да го правя без тръпка, само за да му отмъстя, ми се вижда тъпо.

# 79
За реакция - не знам.  Не мога да си представя че ще мога да го търпя около себе си знаейки какво е направил.  За мен това си е голямо предателство, всички имаме някакви слабости и привличания, но въпросът опира и до контрол все пак.  Ако иска да е с друга, да ми каже и ще се разделим по живо по здраво.  Но да ме прави на идиот зад гърба ми - това си е чисто предателство в моите очи, и май ще си поемем всеки по своя път.  Естествено че промяната ще бъде трудна - но всеки един от нас си е пълноценна личност, и все някакси ще се оправим и един без друг.   Peace

# 80
Фантазиите как бихме отмъстили помагат да държим здрав разума си.И да изкарваме гнева навън.
А иначе -никой не може точно да предвиди каква ще е реакцията му.Защото ситуацията е хипотетична.И докато не си в нея,не можеш да предвидиш какво ще направиш.А ако си наранен и боли,хич и няма да помислиш за изневяра.А и да помислиш-с какво ще помогне това???

# 81
Първо боли..после: Първосигналната реакция ще е : и аз ще го направя..
Обаче..понеже винаги си знаел, че това ще се случи..и повдигаш рамене и продължаваш напред..

# 82
Ами то докато не ти се случи няма как да знаеш, как би реагирал. Може сега да мислим аз така ще направя или иначе ,обаче когато го изпиташ мисля ,че  ще бъда най -наранената жена ,а как ще реагирам то всичко е толкова спонтанно .В този миг дори не мислиш с главата  според мен .Недай си Боже да се случва !

# 83
Не искам да мисля какво бих направила,но със сигурност ще бъда мн. наранена.Интелигентните мъже изневеряват така,че съпругите им да не разбират/това си е мое мнение/.Иначе няма мъж или жена останал с един партньор.Важното е да не нараниш останалите,защото това ужасно би се отразило най -вече на децата.

Peace Напълно подкрепям!
В този ред на мисли - какво друго ни остава, освен да се молим с две ръце мъжете ни наистина да са интелигентни.

# 84
Не обичам да участвам в състезания по надсвинване.

# 85
Първо боли..после: Първосигналната реакция ще е : и аз ще го направя..
Обаче..понеже винаги си знаел, че това ще се случи..и повдигаш рамене и продължаваш напред..

Тцтцтц, много добре казано Simple Smile

# 86
Ще бъда много наранена, но няма да си тръгна.
А и просто се надявам че ако мъжът ми ми изневери няма да разбера. А най-хубаво ще е да не ми изневерява Simple Smile

# 87
Ами то докато не ти се случи няма как да знаеш, как би реагирал.

Абсолютно вярно.
На мен ми се случи, както повечето тук знаете  Mr. Green
Ами опитах се да живея с мисълта и успях, почти година...
Но после нещо се случи, незнам, малко по малко спрях да го обичам по онзи начин, не успях да му повярвам отново и...
Разделихме се, никога не съм искала да му го връщам.
Живота продължава.

# 88
  • София
Да, зависи как съм го хванала.Зависи и от това какво ще разбера за другата му връзка.
По принцип действам на инат в такива случаи, но не мога да кажа, че е неразумно.

# 89
Ще дам банкет...без майтап.Имам си причини Joy

Общи условия

Активация на акаунт