ЯНУАРЧЕТО се смeе, а отдолу зъбче се белее!

• 15 446
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!

Новите вкусове:  давам ги 2-3 дни и после въвеждам цяло количество.

И аз мисля че май много го мислим това захранване .Все се чудя какво да въвеждам , ама зимата като няма плодове какво ще правим а?  Утре ще взема да дам пъпеш , а после и грах ще въведа .

Някой да знае дали може да се дава грис ? Аз след обяд давам 2 пъти седмично каша и останалото време правя кисел , но ми се иска да разнообразя малко менюто  newsm78   

П.П. В крайна сметка съм въвела неща(магданоз,лук,череша) ,които се въвеждат по-късно по инфото на Кафява мечка ,ама какво да правя ? Като нямам време да чета ,така е .Нищо му няма на детето ,яде си всичко за сега .

# 226
Ехооо, имам християнче вече та по тоя повод май ще спечелим конкурса - последен напън утре и хоп- ще сме номер едно!!!
Всичко мина перфектно, ще кача и снимки!!!
http://www.flickr.com/photos/kalindimit/2665620848/
http://www.flickr.com/photos/kalindimit/2665613244/
http://www.flickr.com/photos/kalindimit/2664692503/

Днес взех и проходилка, но силите ме напуснаха преди да я сглобя, щото ходих в най-голямата жега.
Връщам се да чета.

# 227
  • до една звездичка
Здравейте, момичета! Нещо не ми остава време напоследък да пиша, за това пък вечер късно сядам и ви чета:)

И аз мисля че май много го мислим това захранване .
И аз май така:) Вече почти съм на път да получа алергия лъм думата "алергия". Навсякъде все за това говорят - доктори, сестри и пр. Вече се престраших по отношение на захранването и ще експериментирам по-смело. Не че ядем кой знае какви разнообразни неща:) Все още си амаме тиквата на обяд, но за сметка на това след обяд омитаме цяло бурканче плодово пюре от два дни:)

Стела ми се заформя доста голямо инатче, нещо newsm78 От няколко дни прави едни мостове, извивки и дъги, съпроводени с ритане и ръмжене #Crazy И докато не стане на нейната, не минава...А по нататък как ли ще бъде...? newsm78 Вашите деца правят ли така? Или само моето е такова непослушче?
И не е ли рано още?

И аз нямам търпение да видя резултатите (хемоглобина най-вече) на Стела, но ни е раничко още.

Честито, Валя!!!

Лека и спокойна нощ на всички Hug

# 228
Честито ти християнче, Валя! Лелее Гого колко е пораснал и какви къдрици е засукал, направо неможах да го позная.

# 229
Добро утро! Simple Smile

Вале, честито да ви е сладкото християнче! Hug

Инспирирана от февруарките се чудя, коя ли от януарките първа ще забременее отново Grinning

# 230
Добро утро!
Филипина , я кажи какво става при февруарките, че не ги чета , а ми стана интересно???

# 231

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ КОИТО СМЕ ПРОПУСНАЛИ И НА БЕБОЦИТЕ КОИТО ИМАТ  ДНЕС.ВАЛЕ ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ,ГОГО Е СТРАХОТЕН ПУ-ПУ.
Грис мисля да и дам като свършм кашите дето съм ги отворила.

# 232
Добро утро! Simple Smile

Вале, честито да ви е сладкото християнче! Hug

Инспирирана от февруарките се чудя, коя ли от януарките първа ще забременее отново Grinning

Това ми хареса много и аз се чудя същото .

Да споделя , че ремонта ми продължава и нямам никакво време да ви видя кво си правите ...
  На малка Мими вече се показва зъбче ... за сега без проблеми като изключа това, че два дена беше с разстройство ...
  Чакам с нетърпение да приключи ремонта ми и  Август отиваме всички на морето .
  Аууу от сега ми стана хубаво .

# 233
Валенце, честито!Много сте хубави HugДа се похвалиш днес и с победа в конкурса Hug
Стана ми любопитно и отивам да видя какво става при февруарките. Simple Smile

# 234
Честити месечинки на бебченцата Hug
Вале, честито ви християнче, да е жив и здрав Гого, страхотен е, а и снимките са невероятни Hug И ЧЕСТИТА ПОБЕДА - ГОГО Е N:1 newsm44
Еви, ами незнам и аз дали да давам риба, пише че е след 4-ти месец, някой давал ли е вече newsm78
В изследването за урина се изолираха бактерии, пуснах още веднъж урина и излезна седимент: кристали пикочна киселина, при което педи каза, че е нормално, трябва повече вода да пие, а той на ден изпива по 200-300мл newsm78
Да ми стискате палци, в четвъртък ми е защитата на магистърската теза от 13ч., часът на истината наближава Grinning
 Hug

# 235
Вале, честито кръщене!   bouquet Гласувах вече аз финално.
Алекс, оправяйте се по - бързо!  Hug
Маца, стискам палци!  Praynig
Фил, ако бяхме по - малко, можеше и залагане да си организираме Joy

# 236
После бях на гинеколог и ми откриха раничка и възпаление на шийката на матката.Дадоха ми да пия купчина лекарства и като ги свърша ще ми вземат цитонамазка и ще ми изгорят раничката.
Има ли някоя от вас да са и правили тази процедура( горенето ) и ако да болезнено ли е?Май Алекс беше писала за подобен проблем,но не съм сигурна.
Аз бях  Grinning Още не е приключил, тъй като докторката ми препоръча да не я горим лятото, защото след процедурата доста време изтича някакъв секрет, и няма да е приятно. Иначе и аз имам да си слагам Гинопеварил, след това цитонамазка и наесен горенето.

И на мен ми се иска да действам смело със захранването, но моето мишле все още не иска да яде добре. Но все пак пробвам нови неща.

Alex, esti, извинявам се, ако някъде сте писали и не съм прочела,  Praynigно може ли да ми кажете какво точно усетихте, преди да отидете на  преглед? Сърбеж, болка, парене...как разбрахте, че нещо не е наред?

Сега за захранването - присъединявам се към мнението, че детето, естествено след като е навършило необходимите месеци, трябва да опита повечко неща...Все пак то сега формира вкуса си и прекаленото "пазене", колкото помага, толкова и вреди. Лично мнение;)... Като ви чета, ще взема и аз на следващото пазаруване да се разровя в кашите, защото и на нас скоро ще ни дойде реда.
Към мамите, които още кърмят - момичета, как сте с млякото. Аз сякаш вече усещам гърдите си по-празни и меки. Понякога Яна дори се ядосва, че няма много за похапване. На вас случва ли ви се (обикновено в късния следобед, но вече и на другите кърмения) и какво правите в тези случаи?
Хайде, тези които бяха по почивки...споделете как понесоха бебчетата лятото, морето, сините вълни??? Аз съм малко озадачена как точно да процедирам с нашата Яна. По колко време на слънце, а през останалото време къде, как? А пък ни предстои и ние да отидем най вероятно на Хисаря  newsm78

Лек прохладен ден и приятни разходки newsm51

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 11:18 от DragosteaN

# 237
  • София
Добър ден и от мен  Hug

Относно въпроса за второто дете- бих изчакала поне да минат препоръчаните ми 2 години след секциото. Ако е нормално раждането, въпроса стои по различен начин.
 DragosteaN- с кърмата сме така вече месец. Сега вече едвам прокапва, а имах абиции да кърмя дългооо......

# 238
Здрасти! От доста време не мога да седна да пиша,а и да чета нямам време.Моето момче от 2-3 седмици през нощта се буди постоянно,яде през 1 час,биберона не иска-вади я ,непрекъснато се върти и мрънка. Tired Sick.Зъбчета нямаме,а и според мен няма признаци за появяване скоро.Нощите за мен са истински ад!Като се сетя баткото че от първия месец спря да се буди нощем...Не знам какво да правя-какво ли не опитвах-последното ядене да е каша/давах и Лека нощ на Хипп-въобще не я харесва/,адаптирано мляко,уж да го засити-не го ще-изпива по 60мл макс,късно къпане в 22,00ч...Нищо не помага.А вода не близва-не мога да го залъжа с нея нощем.
Валя,честит християнин! И ние ще правим кръщене-на 19-и този месец.
И да се похваля-имам "нова"  стара кола-Пежо 106,много й се радвам,ходим всеки ден с мъжа ми да карам,че отдавна съм взела книжка и всичко съм забравила.
Приятен и прохладен ден на всички Hug

# 239
  • Варна
Dragostean, аз нямах някакви признаци, само течение. Видяха раничката на рутинния преглед след раждането.
Мама Танче, и ние сме на същия хал. Ти може и да не виждаш признаци, но детето може да се мъчи заради зъбите. Пробвай с Дентокинд - още не е закономерност при нас, но първата нощ след започването му Маги спа почти непробудно, само два пъти се събуди.

Общи условия

Активация на акаунт