ЯНУАРЧЕТО се смeе, а отдолу зъбче се белее!

• 15 437
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Честита победа на Гого! Нали е победоносец Wink

Тони изпива около 600 мл мляко през деня (има три хранения с АМ), но в зеленчуковите пюрета слагам АМ - на 190 гр. две-три мерителни лъжички, в кашата - според указанието на кутията, а в кисела - 3 лъжички. Така че нямаме безмлечно хранене. Режимът ни е :
7,00 - 210-230 мл АМ;
11 ч. същото;
14 ч. - 190 гр. зел. пюре;
17,30 ч. - каша/кисел;
21 ч. -  АМ

От утре ще въвждам глутена с някакво пюре или каша. Вчера срещнах педиатърката и тя каза, че няма проблем и че "глутеновите " бебета се познавали още при раждането, но утре ще я поразпитам по-подробно.
Тони не пие нито вода, нито сок, затова давам с лъжичка по 20-30 мл. Мисля да му предложа пресен сок, дано пропие!

# 286
Браво на Гого! От сега нататък все да печели!
Честито на месечинковците!
Аз да се оплача, не мога да пробутам на Боби картоф, стиска устата и пищи, хем с вилица го намачках. Засега прекратявам опитите,че да не обърна колата.

# 287
  • София
Днес малкият ми мъж става на половин годинка!  Grinning

Честито на Гого!   bouquet

# 288
ЧЕСТИТА ПОЛВИН ГОДИНКА НА КРИСЧО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БЕБОЦИ СТАВАЩИ НА ПОЛВИН ГОДИНКА ДНЕС Hug
Сладурковци и сладурани са наште януарчета засмяни Simple Smile освен това нищо не ми хрумна за заглавие Simple Smile

# 289
Здравейте! Честита победа на ГОго!

Аз искам да попитам дали е нормално това:
До сега съм захранила само с морков, картоф, тиква от зеленчуците и ябълка, банан от плодовете.

Преди три дни дадох на Кики да пробва броколи, обаче изяде с триста зора 5 лъжички и отказа. След това акото й стана зелено и аз реших че е от броколито.

Сега обаче вече трети ден ака след всяко хранене с големи напъни изкарва едно топче като пластелин колкото шепичка - зелено-жълто на цвят! Какво да й дам че да се оправи, т.е. да стане по-редичко и да си оправи цвета, ако има въобще нужда. Не знам дали това е нормално  newsm78

# 290
  • Пловдив
пуснах НОВА ТЕМА ,че станаха 15 стр.  Simple Smile
мари, сега чак ти видях предложението - другия път  Hug

# 291
Здравейте! Честита победа на ГОго!

Аз искам да попитам дали е нормално това:
До сега съм захранила само с морков, картоф, тиква от зеленчуците и ябълка, банан от плодовете.

Преди три дни дадох на Кики да пробва броколи, обаче изяде с триста зора 5 лъжички и отказа. След това акото й стана зелено и аз реших че е от броколито.

Сега обаче вече трети ден ака след всяко хранене с големи напъни изкарва едно топче като пластелин колкото шепичка - зелено-жълто на цвят! Какво да й дам че да се оправи, т.е. да стане по-редичко и да си оправи цвета, ако има въобще нужда. Не знам дали това е нормално  newsm78

Дай й пюре от круша или слива. Заеленият цвят е от броколите, не може да се прочисти за един ден. По принцип акото се влияе силно от това, което предлагаш. Не се притеснявай за цвета. Гъстотата е нормално да е като пластелин.

Общи условия

Активация на акаунт