Никога вече в Магнолиите - Приморско

• 29 355
  • 124
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Боже, боже  ooooh! направо ме сбъркахте ! Българска работа, нямам думи....Крайно неприятно е, че при вас така се е получило и благодаря, че предупреждавате! Чак за такива фрапиращи грешки и обърквации не бях чувала, но винаги има първи път, а както се вижда има и втори... Проблема с дискриминацията на бг туриста я има по цялото ни Черноморие, така че това точно не ме фрапира.  Всичките ви мааалки неприятности , така навързани една след друга , убиват у мен всякакво желание да ходя на море в България, а това с лекаря , който нямал термометър...еее това вече ме шокира  Shocked
Как ще ги стигнем....турците?!?!

# 46
  • София
майко мила! Shocked
какво е това отношение?!  стараят се да прогонят българските туристи от родното им Черноморие ли?!

# 47
майко мила! Shocked
какво е това отношение?!  стараят се да прогонят българските туристи от родното им Черноморие ли?!

Не само българските... Основен принцип по черноморието: веднъж да им вземем парите, па за догодина ще му мислим. Туристи бол!

# 48
  • София, България
Ужас!!!
Просто нямам думи.
Какво ми ги развява тази от несебър по телевизията колко ценен бил българския турист за тях...
за малко да и се вържа... казах си , еййй тъц тъц , тези хора започват да се осъзнават.
ха ха да бе!

# 49
Малко преди да прочета темата звънях в Магнолиите за да питам дали има свободна стая. Казаха ми, че до 13.09 всичко е заето.
Сега , след като прочетох за целия ужас от преживяното там , искрено се радвам, че няма да отида .

# 50
Поради всичките тези причини горе мисля, че е най-добре да се резервира през чужди тур оператори - тогава всичките ти "емоции" няма да останат глас в пустинята. По повод спирането на тока на Слънчев бряг, по БТВ се изказаха, че щяло да им се "стъжни" на хотелиерите, защото в края на сезона, когато става разплащането , тези фирми представяли искания за неустойки. В резултат на което, на много от почиващите, почивката щяла да им излезе грубо казано без пари.
А също така, че много често имало и други оплаквания от туристи, в резултат на което те получават неустойки. Ами явно хората са прави и знаят как да си искат парите, когато едно е обещано, а друго  предлагано...И най вече агенциите  застават зад тях, защото договора е между клиент и агенцията от една страна и агенция и хотел от друга.

# 51
  • На черешата
 От агенцията ме увериха,че няма проблеми с резервацията ни.
 От хотела са им изпратили потвърждение и номер. Rolling Eyes
 Надявам се наистина всичко да е наред.

# 52
И аз да се включа с впечатления за" Магнолиите",ходих ме юни месец,още преди наплива на туристи.Проблем с резервациите нямах ме,но смело мога да заявя,че хотела въобще не отговаря на 4 звезден.В стаите е мърляво,не се почиства редовно,за да ти сменят кърпите се драпа с нокти и зъби,баните са без вани и малки за хотел 4 звезди.Иначе храната е добра,аниматорите макар и французи са много готини ,повечето говорят и малко английски.Не успях ме да ползваме детската стая/била само за французойчета/ #Crazy #CrazyБасейна беше почистван редовно и е добър.Ползването на СПА-то се заплаща допълнително,което за повечето СПА хотели от тази категория не е така,във всички досега в които сме били, се заплащат само допълнително масажите и други процедури, а не и парната баня и басейнчето.А бе като цяло останахме разочаровани и почивка на море вече само извън страната остана за нас .

# 53
  • София, България
И аз да се включа с впечатления за" Магнолиите",ходих ме юни месец,още преди наплива на туристи.Проблем с резервациите нямах ме,но смело мога да заявя,че хотела въобще не отговаря на 4 звезден.В стаите е мърляво,не се почиства редовно,за да ти сменят кърпите се драпа с нокти и зъби,баните са без вани и малки за хотел 4 звезди.Иначе храната е добра,аниматорите макар и французи са много готини ,повечето говорят и малко английски.Не успях ме да ползваме детската стая/била само за французойчета/ #Crazy #CrazyБасейна беше почистван редовно и е добър.Ползването на СПА-то се заплаща допълнително,което за повечето СПА хотели от тази категория не е така,във всички досега в които сме били, се заплащат само допълнително масажите и други процедури, а не и парната баня и басейнчето.А бе като цяло останахме разочаровани и почивка на море вече само извън страната остана за нас .

явно всичко това плаче за Господари на ефира  Shocked
направо да им завиди човек на французойчетата  Close

# 54
Ние тази година резервирахме в Магнолия 2 сп. Писател Зл.пясъци и това ни костваше доста усилия докато успея да убедя персоналът че искам точно в този хотел , а не в Магнолия 1. от там се опитвах да ни убедят че двата хотела са част от един комплекс и няма значение в кой от двата хотела ще ни настанят. Аз много добре знам че не е така защото миналата година почивахме именно в магнолия 2 и когато разбраха че или ще изпълнят желанието ни или няма да направим резервация се съгласиха . жалко е че се опитват да ни третират като втора категория туристи при положение че за нас е доста по-скъпо отколкото за чужденците, а те обират хубавите места.

# 55
Страшно се радвам, че не сме предпочели Магнолиите за резервация на морската ни почивка тази година. Набелязали го бяхме от миналата година и се радвам, че не сме го предпочели.
Това, през което сте минали е наистина отчайващо и ужасно неприятно.

# 56
Ние тази година резервирахме в Магнолия 2 сп. Писател Зл.пясъци и това ни костваше доста усилия докато успея да убедя персоналът че искам точно в този хотел , а не в Магнолия 1. от там се опитвах да ни убедят че двата хотела са част от един комплекс и няма значение в кой от двата хотела ще ни настанят. Аз много добре знам че не е така защото миналата година почивахме именно в магнолия 2 и когато разбраха че или ще изпълнят желанието ни или няма да направим резервация се съгласиха . жалко е че се опитват да ни третират като втора категория туристи при положение че за нас е доста по-скъпо отколкото за чужденците, а те обират хубавите места.

Това е друг хотел със същото име.

# 57
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Много неприятна и непрофесионална случка - разбирам гневът ти , и съм сигурна ,че не си им останала длъжна Peace

Но искам да уточня нещо - Магнолиите /както и цялата зона там/ от години е купена от Албена и те нямат нищо общо с Приморско Peace Още от самото начало, ясно и категорично си имаха приоритет-французите, и незнам защо българите толкова много го харесват този хотел - в Приморско има прекрасни места, хотели, семейни хотели,частни квартити,където хазяите са мили,възпитани хора,които уважават Българските си туристи, имат си редовни клиенти от години, и знаят своя приоритет - българи, семейни с деца, хора,които са работили цяла година и искат да си починат една седмица с достойнство.Естесвено,че има и алчни, груби и сметкаджии,които те гледат в ръцете, не в очите, но такава е човешката природа - нагледала съм се и на двата типа  из цяла България, случвало ми се е и в чужбина.....хора,какво да ги правиш Twisted Evil Но ми се ще да не се очерня Приморско, заради хора,които нито са от приморско, нито по какъвто и да е начин влияят добре на туризма в Приморско Peace

Но определено мисля, че старите хотелиери отдавна знаят,че от българина по-хубав турист няма, а новите - вече започват да го разбират/след като залитнаха по французи,скандинавци,чехи ,шотландци и незнам си още какви Twisted Evil/.

И аз мисля, че и агенцията ти има вина в този абсурден случай, може би не директна, но индиректно, е отговорна за вас - и ги поздравявам,че са реагирали адекватно и са ви осигурили почивката. Peace А за персонала в Магнолиите - непрофесионализъм е думата,която ги описва, и жалко,че тези хора ,работят за благото на туризма в България Confused

Надявам се поне сте си изкари добре почивката, детенце е било щастливо, и пожелавам на всички спокойна и весела почивка Peace

# 58
Искренно се смях на социалните служби, които плаЩат по4ивките на француzите  Joy  Joy  Joy

# 59

Това е друг хотел със същото име.
наясно съм че става дума за различни хотели , но явно имат една и съща политика да местят гостите си в последният момент.

Общи условия

Активация на акаунт