Отговори
# 75
Здравейте!
Днес пак имах напрегнат ден,майка ми не се подобрява,ама няма да ви се оплаквам за това.
Канела,дано му мине на Рони Praynig Hug За първи път чувам за подобен проблем и немога да кажа нищо Rolling Eyes
Сладур,сигурно някое вирусче е лепнало Ивчето,не се безспокой всичко ще мине.А дали пък зъби не са и тръгнали?Племенницата така изкара 3 наведнъж.Гуш Hug
Скреч,нищо не правя и никак вездесъща не се чувствам де да бях Rolling Eyes Горката ти снахичка,просто нямам думи.Ако има нужда от добър АГ насреща съм да ви изпратя на едно място Peace
Дита,тази реакция при съприкосновение с първата попара май е често срещана при бебетата Crazy Ще и хареса на бонбока Hug

На мен еднократната ми я преведоха по банков път,на 20то число - тогава превеждат и детските тук Laughing

Ще лягам,ако съм пропуснала нещо извинете ме.Всички ви Hug

# 76
Ехо мамчета Simple Smile
Ходихме до Спешна и естествено  ни изпратиха по живо,по здраво с рецепта за Нурофен и Панадол,да съм ги редувала...и да съм следяла за разстройство и повръщане,дано няма Praynig
А си беше супер днеска,освен,че е малко сънлива тези дни newsm78,и вчера май беше така,а аз се радвах,че спим Tired,на всеки два часа маскимум и се приспива и спи поне 30 мин,а може и час да откара. Каква съм шматка ooooh! Трябвало е да ми направи впечатление досега,като я знам какъв живак е Sad да не ви занимавам повече-дано се оправи мишленцето ми Praynig
Дес-майчето ти още ли е с бъбречна криза Confused Ужасна работа,още повече,че е прясно оперирана(не каза от какво),тия бъбречни истории така болят и изтощават..камъчета ли има? Мене болеше така само при раждането,с това мога да го сравня,дано се оправи Praynig Praynig
Ванилия като родих Ивче и ми изби ечемик,лекувах го тогава с кърмата си и за ден-два мина,от наъркване със златен пръстен не съм имала полза,даже съседката ми идваше за кърма като и излезна ечемика-продължавай и ти така Peace
Мамчета какво друго да пиша,още ми е притеснено..иначе ви пускам един поздрва от днешната ни разходка-Ивче е цялата в розово,а преди как не исках и да чуя за момиченце в розово Grinning
http://img230.imageshack.us/img230/9702/dsc00183nm2.jpg
Роска този Артур май е доста добър,ще ти пиша на лични,моля те направи възможно да ни свържеш с него Praynig,майка ми вече едва ходи,а няма диагноза...
Аз между другото много вярвам на ирисовата диагностика Peace За майчетата от София-може и да се сетите,Евтим Зарков,ирисова диагностика,кв."Красна поляна",зад родилен дом 'Тина Киркова'(или сега май Шейново Embarassed). Аз съм ходила преди 5 год при него,не мога да ви опиша с каква точност ми вия проблема и както казва Роси,знае кде е боли,кога и как. А и ми предписа билки и след третия прием бях супер Peace Колко време го издирвах пак,ама нещо не мога да го открия newsm78

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 00:07 от sladurka

# 77
Коя от вас иска телефона ми за бургаската среща Embarassed Пускам на ЛС PeaceДано Ивче е добре и да стигнем най-после моренцето Heart Eyes

# 78
                                                           Добро утро!

Сладурка,как е Ивче днес?Много майки се оплакват,че дечицата им карат вирусче,което се изявява само с температура и отшумява за 2 дни.А може и зъбки да са!?!Много и отива на Ивче наситено,тъмно-розовият цвят и с тази шапчица е супер!А задържа ли шапчицата на главата?Защото Ангел щом усети,че има нещо на главата си и почва да пищи,да я дърпа и докато не я хвърли не мирясва,затова сме и все без шапка.
Дес,много неприятно,че при майкати възстановяването върви трудно и бавно,дано скоро нещата се подобрят,че и на теб да ти е по-леко.Как се оправяш и с две дечица,на мен с едно ми е трудно!Много сили и стиснати палци от мен!
Дитта,много е хубаво,когато има моменти"и аз съм човек"И ние вчера следобед бяхме в тази графа,та успях малко да релаксирам!По-често да си доставяте такива дни на "и аз съм човек"
Роси,ако идваш в Пловдив също може да направиш ЯМР,но става планувано,със записване(в хирургиите на Пещерско шосе-невро-хирурзите от П-в обикновенно приемат снимки само от този ЯМР)
Скреч,бързо да се показва зъбчето на Митко,че да се успокои детето!А за теб хубави дни(чета ,че си имала такъв вече-плажче,басейнче!),след като сте изпратили руснака!
Канелка,аз като чета по форумите поставям много диагнози на Ангел и само се шашкам,затова вече се старая по малко да чета.Ако е ечемик ще отшуми максимум за 1 седм. с подходящо лекарство(аз често при спад на имунитета съм с ечемици),а до понеделник продължавай да ги мажеш с кърма,ако можеш да капваш и в самото око ще е добре.Все се каня да ти напиша,гледах снимките,където сте тримата,гледах и пак и пак-ами Рони целият на теб си прилича!

Вчера по обед пийнах едно уиски за здравето на булката,тропнахме едно хорце пред блока,дремнах 1 ч. и към 18,00ч.си прибрахме Ангел.Той се е държал много добре и спокойно в свекитата.Но снощи към 2ч.когато започнаха да се прибират подпийналите свадбари се започнаха едни песни,танци ,та чак до 5,00ч.Ангел естествено се събуди и си поиграхме,хапна в 6,00ч.,заспа и ето,че вече е буден и мрънкоти.Хич не обича да е сам в стаята,отвори ли очи и започва с рев,докато не го взема,доста е инатичък,а аз не успявам да надделея,дано не го превърна в "на мама лигльото".

Хубава неделя,послушни деца и мъже,много почивка и положителни емоции!

# 79
Добро утро, мами!

Сега сядам да ви чета  Party

Снощи, докато оправя къщата, след като изпратих Сашо, Ицко бе заспал на дивана. Към 12.30 го разбудих да отиваме да си лягаме. Викам :"Айде, Слънце, стани, мамо, да чишнеш и да си лягаме!". Става детето, ама си спи, де  Laughing Стигаме до вратата и нещо се замотах да дооправя, гледам го той седнал на земята и спи  hahaha Викам:"Айде, бе мамче! Хайде да чишнеш и ще си лягаме!" И...той си пикна в гащите Sick Свалих му гащичките и му казах да се доизчишка, а аз отидох за секунда в другата стая. Връщам се, нашия станал , хванал пишлето и ми опикава вратата на тоалетната  Shocked Shocked Shocked Душичка  Heart Eyes Та по нощите и под мих и врати търках  Joy

Айде, бягам да ви чета с кафенце в ръка  Heart Eyes

П.п: Ейй, Бакси, изпревариме  Hug

# 80
  • София
Хайййййййййде на кафенцето..

Ейй и таз нощ ми се вързаха 3-4 часа сън. Това диване скоро ще яде бой  Mr. Green ( на мама мишлето - бърка ми в очите и устата за да не спя а да си играем ).

Сладурче, как е Ивче? Дано бързичко се оправите и не е нищо сериозно  Peace

Чакам домочадието да се разсъни и бегом на разходка.

Весел ден на всички! Морските да се въртят по-честичко - та да не изгорят  Mr. Green

# 81
Тиана, супер гнусна постъпка от страна на този "червей"  #Cussing out Нямам какво повече да кажа по въпроса  Crossing Arms

Скреч, първо честито ви племенник  Heart Eyes Да ви е живо и здраво момченцето! Майчето му бързо да се възстановява след свършената идиотщина от страна на лекарите  Twisted Evil Аз бях потресена от разказа на една мама с детенце на 1 годинка със съмнения за ДЦП. От 4-ти месец е ходене по мъките. Непрекъснато са на раздвижване в София и отиват луди пари. М****** им! Важното е детенцето да се оправи, обаче има една овца докторица , която непрекъснато ги изнудва за разни неща - то не са кебапчета и кюфтаци чак от Свиленград, малебита, цигари, алкохол,..., една колежка, която и е приятелка, реши да ги облекчи малко като им даде 3 динички да и занесат. След 2 дни онази пак пита дали има от тези динички  Twisted Evil И хайде пак се товари колата. Гнусна история. Тези хора умират от мъка и притеснения по детенцето, а тя се възползва от тяхната беда  #Cussing out Изродска работа. Потресена съм  Tired
А този бледолик голяма пиявица, бе  ooooh! Twisted Evil Как го търпите, баси ужаса  ooooh!
Честито ви годишнина! Все така да те глези Коцето  Heart Eyes
И аз имам много неща по лицето  Laughing

Сонче, да ти се извиня публично, че в данданията със загубата на фотото, забравих да ти се обадя навреме  ooooh! Надявам се, че все още имаш желание да се видим отново  Blush Ама наистина си питала дали ще идвам в София, след като вече сме били тръгнали  Grinning
Дано успеете да дзакнете моренцето дори и за 3 дни да е  Peace

Галенце, честит рожден ден на Ники старши. Да ти е жив и здрав и много да те радва! Честита ви и годишнина! Все така да се обичате и забавлявате заедно  Heart Eyes Изглеждате страхотно на снимките  Heart Eyes Личи си, че си прекарвате страхотно. Дай Боже всики му!

Мергиииии, бе незнам дали не искаш да ме видиш, ама аз искам, бе  Mr. Green Я се организирай, бе девойче и да се спретнем една срещица  Sunglasses Аааааааа  Crossing Arms Призвъни ми само, аз ще ти се обадя  Praynig
Дано успеете да си откриете подходящо местенце за релакс и да си прекарате стархотно  Hug

Маруся,
надявам се, че ще се видим след няколко дни  Hug Катюшке, какво ще кажеш по въпроса  Mr. Green  Blush Ама Катето нещо май няма да я има  Confused Жалко изпуснах я  Confused

Жу, честито ви ново умение  Heart Eyes И все така да си поспива Стеф  Heart Eyes

Приключих със старата тема. Е , с последните 2 странички , де. Май имам още доста да пиша по нея  Laughing Ще се опитам, но не сега  Crazy

# 82
  • София
Роси, нали се разбрахме - ти ела, пък е го къде е Дружба - Младост  Naughty

# 83
Арабелка, Лилия яде почти по същия начин като Еличка  Laughing, ама пак си е дундичка. Та сутрин ми изпиваше по 100-тина мл АМ, затова го заместих с попарка, каша елда, попарка от сухарчета с АМ,...и от няколко дни си похапва прилично. На обяд изяжда едно малко Хипово пюре - месно или зеленчуково, със сухарче или 2, зависи от големината на сухара, че различните видове са с различни размери, а от няколко дни започна и от по-големите пюренца пак със сухарче да си похапва. Следобед яде кашичка, ама си забърсва 200гр, че и отгоре  Laughing Сега и взех и от готовите кашички на Хип - хареса ги. Вечер изпива 250мл Ам с бишкотка  Shocked Laughing Общо взето ядем като вас  Hug

# 84
Здравейте,
Минавам само да се похваля:
-Гого му изби трети зъб. Ама не е посредата горе, а чак след кучешките, настрани. Ще е като вампирче Laughing
-Днес се изправи в кошарата си сам. Което малко ме учуди, защото той не може да седне сам от легнало положение GrinningНо явно това му е по лесно. За един час, аз се опитвам да го преспя, той се изправи сигурно 10 пъти. Еми отказах се, когато иска да заспива Laughing

Уж ви четох но незнам какво друго да напиша Grinning
Чао, засега от мен

# 85
Мамета аз пак няма да ви отразявам,е не съм спала цяла вечер Tired
Ивче ми поддържаше Т дори и два часа след прием на Панадола Shocked,сега е 37.8,ох....абе сетих се вчера,че докато готвех беше набарала от проходилката шишето с омекотител за пране и му беше отвъртяла капачката Shocked Shocked видях я в устата и,но от другата страна,съмнявам се да е успяла да "опита",защото не беше направила отвратена физиономия каккто при опитването на нови неща...но вс епак...
А лекарите казаха,че нямало признаци,ама аз все пак искам да и дам активен въглен(макар,че то мина цяла вечер в чудене де ooooh!),кажете ми как да и го дам,някой знае ли?
Бакшиша-и Ивче не търпи шапки,а много я харесвам,та затова я документирах Wink,а и чорапи и буйки/сандалки също маха Mr. Green Отпочинала си си вчера-браво Hug

# 86
Привет! Hug

Взехме си по обед детенцето от свекърите, много слушкала, ама как ни се радва като ни видя! Heart Eyes Направо ми топи сърцето - протяга ръчички към мен, хили се и като я взема се гуши Heart Eyes Heart Eyes златото на мама Simple Smile Сутринта успях да поизчистя - прахосмукачка, моп, банята... newsm28 newsm79

Хм, днес Моната спи много малко Thinking Сутрина половин час и следобед с 300 зора, биби и чайчета към час...И са лиги, лиги, лиги ooooh! и пропищява много жално Tired охххххххх, тази зъби, няма ли да излизат вече Tired Confused

Сладур, нищо не знам за въглена Embarassed Много сте хубави с Ивка Heart Eyes

Биси, честит 3ти зъб и честито изправяне Wink

Роска, и Лилито си хапва, а...Аз не съм писала режима на Моната, ама и ние бая си хапваме Blush И това мляко...почти нямам заместено хранене още  Simple Smile ама пък всичко си хапва иначе Симоната, стига после и млекце да има да си цокне така за оправяне на вкуса Laughing

Бакси, и Симона е глезла и половина. И секунда не остава самичка, само да й се загубя от погледа и пуска алармата Simple Smile Викам още малко и да започнем да ги повъзпитаваме, а Wink Laughing

Скреч, темата беше за храненето по време на бременност и кърмене.  Това, което мен лично много ме впечатли беше, че каза, че веднъж ако по някаква причина се спре кърменето после е много нежелателно да се подновява Thinking особено ако са се приемали медикаменти.А,да и това, че нямало лактогонни храни, производството на кърма било само, ама само хормонален процес и ако някой хормон не работел - забрави да кърмиш. ooooh! каза, че е против приема на фолиева киселина и всякакви витамини - всичко можело да се набави от храната. Те такива разни Wink

Абе, възможно ли е първо да избие горно зъбче? newsm78 Ей сега като мазах венчетата и направо ми се стори, че драска горе зъбче... newsm78 Ама пак ще проверя и ще пиша Wink

# 87
  • някъде там
мами здравейте Wink
аз само на бързо, че снощи имше тежка нощ по женски и умирам за сън Simple Smile
най-накрая на Ема и проряза първото зъбче още не се вижда хубаво, но се усеща, ако всички зъби растат по един и същи начин значи при нас ще е с милион мой нощни ставания и малко неядене от Ема Wink

отивам да ви изчета

лека нощ  Hug

# 88
Айде и аз малко повече да попиша Wink
Роси тебе май мома софиянка ще те правим Wink Лилито май много добре си хапва Crazy,браво! Бузанка Flutter А и изглежда добре Flutter
Дита и Симона май си похапва Grinning и тя като Ивче след всяка храна иска мляко,ей така дето викаш за оправяне на вкуса Wink,ама аз рядко и предлагам Rolling Eyes Успяхте ли да поспите до 8ч.? Wink
Рени,Биси-честити ви зъбчета tooth
Дес-как е майчето? Драсни,ако можеш един-два реда Hug
Мамета днеска Ивче няма Т,дано и не вдигне през нощта Praynig На какво се дължи не знам,не виждам някой зъб да пробива,а и досега двата ги изкара без Т Thinking Но пак беше раздразнителна и някак си отпусната,не крещя и не вика като по принцип и не се усмихва много Sad Дано е временно Praynig
Да ви кажа от няколко дни сама си мина на 4 хранения Grinning Е,еддиния ден бяха 5,но като цяло  Peace Обаче пък сега не мога да и разнообразявам много храната,защото държа две от храненията сутрин и вечер да са само АМ. Бе ще мислим. Какви бишкотки давате?
Нещо съм изморена,че снощи не спах и май ще си лягам,но ще се радвам,ако някой пише Peace

# 89
  • София
Добро утро Simple Smile

Сладурче, да не е от жегите? Да й е било топло или да е стояла дълго на слънце? По принцип в летните горещини е възможно да вдигат лека температура по тези причини. Другото е зъбче, което си пробива път, без ти да можеш да го видиш.
Тази температура е измерена в дупето и си извадила 5 десети от показаната стойност, нали?
Нашата педиатърка ми е казала, че  под 38,5 не се дават температуропонижаващи за да може организма да се бребори сам с причината.
А ако искаш да даваш активен въглен, счукваш го на прах, разреждаш го на кашичка и даваш с лъжичката. Вероятноста да повърне е голяма Crazy

Общи условия

Активация на акаунт