Отговори
# 60
Здравейте момичета, аз минавам само да ви се отчета.В понеделник съм при Марков на ФМ и се надявам да имам малко стиснати палци от вас Blush Надявам се да ни зарадва с "Всичко е наред" и "Кистата я няма" или поне че е почнала да намалява Praynig Даже тая нощ сънувах че сме там и наистина кистата  е почнала да се резорбира.Надявам се да е така - с цялото си сърце се моля Praynig
Лека вечер мамчета и след прегледа пак ще мина да ви кажа какво е казал. Heart Eyes Hug

# 61
  • София
Ето меее  newsm47

Тия дни успявам само да пусна компютъра и после нещо става, появява се спешна работа, даже не успявам да изчета.А Цецето само пита какво пишете, ама аз се поизложих-сега ще наваксам и ще я "светна"  Wink.Иначе имате много поздрави и и липсвате, има вероятност да си прекарат нет на къщата, така че може да се включи и тя самата  Laughing

Вчера записах Александър на ясла от март месец, нямаше места за ноември, то май е по-добре, че да отминат зимните месеци.Много ми стана мъчно като излизах от яслата  newsm45.Бих си го гледала до две годинки, но не можем да си позволим нито един месец, в който да имам доход 220 лв.
Нищо, "всяко зло, за добро", ще стане по-общителен и здрав  newsm53

ДесHug и мерси за темичката  newsm51
А как става номера с килограмите за 18 дни  Embarassed newsm78 Embarassed
Как е майчето?
Браво за мерките на Хриска, цункай си момичетата и не се ядосвай за нищо   love001

Лейди Бейби, значеш, че всички ще стискаме палци в понеделник, ти само не се притеснявай и мисли положително-наистина действа  spoko newsm47

Скреч, честито племенниче  Heart Eyes!
Значи утре си заминава гостенчето, а?Може да му върнете скоро визитата  Mr. Green.
И Александър не стои, даже не си стъпва на крачетата като го сложа /вдига си ги като жабче  Rolling Eyes/, седи, ако аз го вдигна и така...близките взеха да ме обвиняват, че аз не го "уча"  smile3516.Когато си проходи детето - тогава  Heart Eyes

СЕМ, появи се най-накрая  Hug.Толкова ли те уплашиха взривовете, че чак при свеки  Mr. Green.Аз плодове давам на съвсем малки трохички, като ги смачквам на пръстите.Общо взето, всичко, което е от нашата маса, го яде с удоволствие  Laughing /не говоря за нещата, които готвя аз, но това е друга тема  Embarassed/

Роси, звучиш много оптимистично относно Артур.То това е най-важно  Kissing Heart, стискам палци и чакам подробности, стана ми интересно с кое те заплени така /хубавец ли е  Wink/.Хубавата новина е, че ще гостуваш в София по-често Hug

Дита, подлъга ни няколко пъти с това идване, тъкмо да кажа, че ще стане като лъжливото овчарче, ама ти направо ни разби  Joy Joy Joy-направо дойде, без да се покажеш-само, че ако се беше обадила, щяхме да ти покажем страхотен магазин за обувки с още по-страхотни намаления smile3534-айде сега се навивай пак  Hug

Юлче, вашите в Русе ли са  newsm78  newsm78, нещо изпуснах.Аз ще съм в Русе от 2-ри до 10 август, ще ида при маман да се наспя.Слави ще започва нова работа и ни се променят малко плановете за лятото, та поне да ида да ме поглези и мен някой малко  Rolling Eyes newsm03

Ванилия, ти ме успокои с този режим на хранене  Heart Eyes-и при нас е така-на 3 часа, почти всички хранения, ако сме у дома, завършват с кърмене.Даже вече знае от къде идва и ако съм легнала, допълзява до мен и като прасенце започва да суче отгоре  Joy

Галакси, изглеждате прекрасно lovekiss-много сте красиви и влюбени-все така да сте, както казват бабите.Изкарвайте си страхотно, ама да се върнете за сватбата, ей!

Отивам да си направя една масчица, че съм станала още повече на петна  Embarassed.От две три седмици ми свърши кремът с фактор, ама се разсейвам-сега ще си разхождам последиците  Sad
После ще ви нагледам, айде разписвайте сееее  newsm68

# 62
Айде да пиша малко днес.Няма как,Таш така любезно ни кани Grinning
Днес ми е 3но критичен ден.Направо се чудя как не изперках,ама нали съм кораво копеле Twisted Evil МАйка ми уж беше добре и сутринта,хоп,бъбрена криза.Търпя цял ден болки(да не ви казвам как се чувствах гледайк ия как се мъчи)накрая стана и отиде до доктора дето я оперира и веднага система,антибиотик.....Аз само дефилирам от нас до болницата (добре че имам кола) Вяра като гербова марка с мен.Хриска по хората,този онзи я гледа ooooh! Бях го оставила гладно детето,чак ме хвана яд - на мен,на майка ми на всички Rolling Eyes Embarassed Blush Всеки дърпа нанякъде и аз трябва да огрея навсякъде,а за децата ми.....Ох няма да говоря повече,че няма смисъл.Дано не ме разберете погрешно.

От вчера Хриси непрекъснато казва "кака",ама толкова сладкоооо Heart Eyes И щом я подсетя ако е спряла пак почва да какосва Grinning Като и кажа "къде е Вяра" и тя се обръща точно в посоката в която е сестра и.Това е новото при нас.Чакаме го втория зъб, до дни ще пробие.Сополите се сгъстиха,и е ужас като тръгна към нея с кърпичката ooooh!

Какво друго...Четох ви,ама съм толкова в гъбите напоследък че няма да отразявам никого и нищо.
Прегръщам ви всички Hug

# 63
Приятни почивни дни на всички майчета и весела седмица  Hug

Лейдибейби, стискам ти палци  Peace
Дес, дано скоро се оправи майка ти  Praynig
Роси, като се върна очаквам да си като нова  Heart Eyes

# 64
                                                            Добро утро!

Прочетох,че доста майчета вече са в моето положение на недоспали ,с нервни бебчета през нощта.Свиква се,на мен вече нощният сън не ми липсва толкова,стигат ми 3-4ч.на пресекулки,но през деня вече лягам на обед с Ангел и дремвам около час.

Честито на дечицата,които са се озъбили,а на тези,които са като нас все още беззъби-скоро да избиват тези бели зъбчета,че да се успокоят малките душици.

Лейди Беби,стиснати палци имаш от мен!
Дес,бързо възстановяване на майкати!А за теб много сили!
Роси,ще чакам да споделиш резултати след лечението при Артур,защото моят мъж още не се решава за операция,страх го е,а има нужда от лчение!

При нас новостите са,че Ангел реши да ме изненада и успокои,че нищо още не умее и от 2 дена упорито се опитва да се изправи,неуморно и постоянно,но си е избрал спалнята,а там е доста рисковано да си удари главата и аз съм все до него.

Днес ще гостува за 2-3ч.при свекърва ми,защото съседката,която живее срещу нашия апартамент днес се жени и ще е доста шумно по обед,а и аз ще отговарям по заключването на апартамента им след извеждане на булката(нали съм добра съседка).После може и едно хорце да тропна пред блока.
                   Спокойни ,усмихнати дечица,слънчево настроение за всички ви!

# 65
Роси, как се разбра, че имаш 3-4 дискови хернии, на ядрено-магнитен резонанс ли беше? Защото ако Артур ти го е казал с опипване, няма как да е вярно, освен ако не е Човекът-Скенер. Naughty
Таш, радвам се, че има някой с нашия режим. Peace Не е толкова лошо на ясла, ще си спечели приятелчета детето и сигурно ще му е много интересно. Аз на драго сърце бих дала Рони, но няма как. И тук е много проблемно записването.
ДесHug
Лейдибейби, ще чакаме новини със стиснати палци! Heart Eyes

На Рони са му излезли 3 подобия на ечемик - бели пъпчици с връхче, и трите са на едното оченце. Някакви идеи какво да правя? Пробвах да ги мацна с кърма, но не успях, защото не позволява да се отклони гърдата в друга посока.

# 66
Здравейте, сладурки   love001

Обииичам съботите - мъжо си е в къщи и помага. Поспах си, защото сутринта се изнесоха от стаята и ми пазиха тишина  Peace По-късно преспахме Моника и му се отблагодарих  Heart Eyes Embarassed Ами така де - да има желание и друг път да помага  Mr. Green

Днес съм се наканила да ходя да пазаря, че папмерсите са нещо на привършване. Ще купя пак плодове и ще го пробвам детето. Може наистина сорта ябълки да не й е харесал - ще видим. Снощи й дадох диня - хапна си я без проблем.

Роси, пусни ми на лични къде точно е Сашо с дините, че снощната диня беше леко презряла и не толкова червена. Искам да си взема от вашите  Naughty Моля те  Praynig

Таш, мен взривовете хич не ме уплашиха, ама свеки наду главата на мъжО (тя е мед.сестра, и от там вадеше аргументи - как дробовете на детето се развивали до 1 год. и т.н.) Мисля, че и той не се уплаши толкова, колкото реши този път да й угоди... и така аз бях жертва, ама айде - нали мина  Whistling
Канелка, незнам това какво е - дано другите мами имат повече идеи  Praynig

Приятен ден ви желая и Бакши да си дръпне едно хубаво хорце  newsm68

# 67
Здравейте сладурчета!   bouquet
Първо Ви желая прекрасен уикенд!
Послееее....

Галакси голяма прегръдка от мен!
Много се радвам за вашето пъуване! Изглеждате и двамата като от реклама - супер свежи и щастливи!

bouquet

Роси и при теб нещата са тръгнали на оправяне...
щом се захванеш с нещо, а ЗДРАВЕТО е МНОГО НАЙ важното! ще се справиш с проблема...ВЯРВЯМ в това!  Hug

Ванилия Канелска  - за оченцето...изцеди кърма и го намажи!
дори да капнеш в очето не пречи! Другото знам, че има мехлем мн ефикасен, но не знам името  newsm78

И ние още нямаме зъби  Wink но нерви и лиги колкото щете  Crazy

Дес и от мен слънце една голяма  Hug

SEM аз давам на Цветето и пасирани кайсии...и диня и банани...абе каквото ми падне...на киселко се муси, но успявам да и дам от всичко по малко! Хубаво е мъжете ни да са вкъщи и да помагат  thumbsup!

Да се похваля, че и аз днес "потроших" малко парички...
ама накупих разни дреболийки и  40-на лв. хвръкнаха, а насреща  Whistling
Амиии....
още веднъж слънчев ден от мен и до скоро!  Hug

# 68
Мацки набързичко да почерпя за месечинката на сладкото ми пъпешче и ще гледам по-късничко да се включа Peace

# 69
Канелка, не съм била на ЯМР.  Joy Знам, че не е Човекът-Скенер. Понеже е Арменец, не говори чист български, затова не винаги хващам това, което ми казва  Rolling Eyes. Разбрах, че имам проблем от 1-ви до 4-ти прешлен. Каза: :"От тежести, които вдига, получила дискови хернии, затова...(тук следва с точност кое, как, кога и с каква сила ме боли!!!!!!  Shocked)" После каза , че имам проблем и в лумбалната област, та го попитах сега всъщност и на кръста ли имам, той каза да. Доколкото знам дисковата херния се образува на определен прешлен, а не на група такива, затова съдя, че на врата имам не 1  Peace
И не, не ме е опипвал  hahaha Той не пипа, само гледа очите. Е те това го казвам за милионене път  hahaha Според мен си знае работата  Peace А и има много добро образование, получено в някое от Руските страни май беше  Rolling Eyes Доколкото съм запозната от там излизат най-добрите специалисти  Peace

Не искам да карам някой да ми вярва - това са си моите впечатления от него. Просто ги споделям. Снощи в Скайп разказах на една от съфорумките ни за тези хора, които ме насочиха към него. Съпругата на този познат го е завела на легло при него, вече с -2см от дължината на крака му  Shocked, с херния колкото ябълка,...Докторите са му казвали, че лечение за него няма, единствено може да се оперира. Тогава са открили Артур и след 2 поредни процедури от по 10 дни с лазер от хернията е останало само едва забележимо шипче  Shocked Докторът, който го съветвал да се оперира  до последно твърдял, че не може да не се е оперирал и да има такъв резултат.
Те така. На мен веднъж ми е помагал Артур, за което съм му страшно благодарна. Затова и сега вярвам на всяка негова дума. Още повече, че веднъж отвориш ли очи пред него, си като отворена за него книга - дори най-незначителната болежка ти открива като моето затруднено дишане и сърцебиене, което получавам , когато съм притеснена, изнервена, ядосана, ....

Така, сега искам да помоля софийските мами за помощ  Praynig Посъветвайте ме къде да отида на ЯМР или скенер в София. Искам да направя сравнение преди и след лечението.

СЕМ, Сашо е на селската борса в Дружба . Тържище София се казва. Намира се на първата редица, която е с камиони, срещу тях са клетки. Камиончето е тревисто зелено Мерцедесче. Няма друго такова на борсата и е лесно забележимо. Но ако държиш да си вземеш от нас динички, ако искаш изчакай няколко дена, когато и аз ще съм тама. Тъкмо ще се видим  Hug Hug Hug

Мамчета, срам ме е , ама да си кажа, че не съм ви чела  Embarassed Няма време нещо. Сега ще стягам багажа на Сашо, че заминава. Довечера Лилия ще спи при майка ми, защото трудно си вдигам ръцете нагоре и ме е страх да се оправям сама с нея  Embarassed Дано успея да ви попрочета  Hug

Също не съм ви и почерпила за 8-мата ни месечинка  Embarassed , ама...

Айде, гуш на всички  Hug

# 70
Мамета аз се извинявам,че не съм чела нищо,но моля ви кажете ми от какво може да е 38 Т на Ивче? И много спи тия дни,на всеки два часа си спи поне полови час и ето сега едва дочака млякото и веднага заспа рано-рано. А друг път дори да е супер изморена след млякото трябва малко да се приспиваме.

# 71
Роси, в темата за дискова херния във форума много хвалеха техниката в Токуда.
При нас нещата с ечемичетата загрубяват. Сега се виждат два по-големи и оченцето му отгоре и отдолу е подуто и червено. И такива неща прочетох за това.  ooooh! В най-лошия случай можело да се наложи цепване под пълна упойка, а някои се лекували по 4 месеца от това. Confused В понеделник отиваме при педито, дано дотагав да не се влоши съвсем.
Теди, пробвах с кърма и май двете от това минаха, но пък другите две станаха много големи - сега ще сложа пак. Потърках го и малко със златен пръстен - на мен така са ми минавали винаги. Отначало ми се струваше много драстично да го приложа на Рони, но вече така съм наплашена, че опитах и това.
Сладурка, не мога да помогна. Щом се притесняваш, най-добре отидете на лекар утре.

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 21:34 от Ванилия Канелска

# 72
Добър вечер, майчета!

Честити месечинки! Hug

Сладур, и аз нямам идея от какво може да е тази Т newsm78 Звънни на педи за успокоение и съвет.

Канелка, хм, ечемичета Thinking...аз когато Симона леко имаше секретче на едното оченце цедях кърма и й капех с една пипетка. Абсурд беше да й улуча окото директно от гърдата Mr. Green

Дес, как е майчето? Hug

Лейдибейби, айде чакаме хубавите новини. Цунк на много специалното ноемврийско коремче Hug

Таш,пуу не ме ядосвай сега за магазина за обувки... Crossing Arms  Mr. Green

Роси, започнала си лечение, браво! Hug

При нас... нищо ново. Wink Моната я оставихме у свекърите да спи, ние с татито се писахме в графата " и аз съм човек" Laughing и вече сме си с пижамите и ще си лягаме и утре ще спим дооооо...8!! Mr. Green А да, днес й правих за първи път попара и...абе, яде, но не беше във възторг. Grinning Утре пак ще пробваме.

Целувки и лека нощ!  bouquet

# 73
Сладурче мисля че е този гаден вирус който се моля да ме подмине че свекърва ми беше болна Praynig.Вируса е следния - висока Т, повръщане и разтройсто (без кашлица).Трудно минава за това е гаден и се вдига много висока Т- свекито беше с 40С първия ден.

# 74
  • София
Здравейте!

Митко има много болезнен и лигав зъбоник. Първия зъб не го усетих как се появи, но сега е голям проблем. Плаче си с глас детето и постоянно търка венците, но странно, че не отпред, а там, където трябва да са кучешките. И аз като го търкам там го успокоява като чели. А как само точи лиги  ooooh! .

Сутринта изпратихме по живо по здраво руснака с един куфар "подарки" и после ходихме на басейнче с кумата и мъжа и. Добре си изкарахме, но Митето не можа да се забавлява заради зъбите. Аз карах колата  newsm03

Вчера закъсняхме за изписването на снахата. Ми те не питали дали има роднини, а казали, че ще я изписват първа и така ние не успяхме да стигнем навреме. Снахата не може да сяда и когато се налага седи на една кълка, но пак я боли.

И лошата новина на деня... за Вили Казасян  Flowers Rose Flowers Rose ! Аз много го харесвах този човек.

Дитта, апостол Петър се е казвал Симон  Peace .
 Какви ги е приказвала лекарката на другите майки? Много съм любопитна  Crazy
Тиана, благодарение на поздрава ти сега си имам 139 песни на Еня запаметени на компютъра   bouquet
Жу, еднократната помощ ни я дадоха "на ръка" след около месец. Казаха, че не може да се превежда по банков път.
Ванилия, то детето в казарма ще влезе, а те още не са му изпратили играчка  ooooh! . Я вземи да ги потормозиш по телефона   Whistling
 Честито  tooth    Пробвай да напоиш памучен тампон с кърма и му намажи оченцето на детето.
Роси, аз ако само чукна някъде апарата ще бъда обезкостена, а камо ли да го забравя. Нагушкай си мъжа, че злато ще се окаже  Hug .
Лейдибейби, имаш подкрепа  Praynig от мен за добър краен резултат!
Ванилия, ти ме успокои с този режим на хранене  Heart Eyes-и при нас е така-на 3 часа, почти всички хранения, ако сме у дома, завършват с кърмене.Даже вече знае от къде идва и ако съм легнала, допълзява до мен и като прасенце започва да суче отгоре  Joy
   love001 сладур! Аз още си се надявам, че Митко ще започне сам да си вдига тениската ми, но той още не може дори да пълзи напред, а само назад.
Дес, ти вездесъща ли си или имаш повече от две ръце  Rolling Eyes ? Нещо такова май се опитваш да станеш  ooooh! .
Сладур, кога последно и е бита ваксина на Ивче? Може от това да е температурата и сънливостта.

Общи условия

Активация на акаунт