Отговори
# 45
Добро утро от ще една недоспала мама Hug Tired
Ивче снощи ми проскимтява през 15 мин и направоооо #Crazy взех я при нас на спалнята,ами тя като взе да бърка в носове,да се катери по нас ooooh!,в 7.30 заспа до 9 и това е Tired Да ви кажа честно забравих кой щях да отразявам Embarassed
Моля кажете ми какво се прави при проблемен мъдрец като моя Confused,днеска отивам вече-обещавам Sad,ще ми го вадят ли Shocked,опреация ли ще миу правят да ми го цепят Confused
Мами моля ви препоръчайте ми модел столче за кола,подходящо за възраста на дечицата ни Praynigкойто да се монтира на задната седалка,но и да е удобен,защото имахме кошница на Бертони,в която Ивче стоеше сгъната.
Ще погледна в продавалника.
Ще гледам да се включа после по-адекватно,но сега ме боли зъба,че чак ухото и гърлото и съм недоспала Tired

# 46
  • София
Мами моля ви препоръчайте ми модел столче за кола,подходящо за възраста на дечицата ни Praynigкойто да се монтира на задната седалка,но и да е удобен,защото имахме кошница на Бертони,в която Ивче стоеше сгъната.

Стефан още е в кошница и му е много удобна, но следващото столче от кака му е ето такова:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_125&produc … 5b25ac463e1e8aac1
Мисля от септември месец да е с него.
А кака му в момента се вози в това:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_126&produc … 5b25ac463e1e8aac1

# 47
Жу, ще ходим в Давидково (за справки bgmaps)  Wink Невероятно е там  Grinning

Краси, радост вкъщи, а ..  Mr. Green

Сладурка, идея си нямам за столчетата. На нас са ни дали едно, но не мога да разбера как се монтира  newsm78
Чакам сега бавачката и имам грандиозни планове какво ще правя през тези 4 часа. Естествено времето няма да ми стигне за нищо, но важното е че надежда има  Grinning Мъжа ми каза: "Приготви багажа на детето и на кучето, ние сме лесни"  Crazy

# 48
ще ходим в Давидково (за справки bgmaps)  Wink Невероятно е там  Grinning
наистина е страхотно! аз съм пък от Петково,ама в къщата не е довършен ремонта и няма как да идем с Иви Sad

# 49
Привет майчета-зайчета

Ние имахме сравнително спокойна нощ, но тази Моника нещо съвсем си обърка режима. От както се е събудила в 7 ч. чак сега преди 10 мин. заспа  ooooh! Преди си заспиваше към 9:30 и си спеше около час и половина. Сега какво й става... Явно вече ще минава на 2 спанета през деня.

Имам един въпрос - опитвам се да й давам пресни плодове, но нещо не е очарована. Реших, че не й харесват така и онзи ден задуших една ябълка и круша, намачках ги и с малко АМ + захар на върха на вилицата - пак не го хареса. Дайте идея какво правя - хем искам да й давам пресни, докато им е сезона, пък и да си спестя малко купуването на плодови пюрета. То срамота при наличието на пресни плодове да яде от бурканчета...  Юлче, имаш ли идея как да се справя?

Медхен, пътуване, а? Супер - и на мен така ми се ходи на почивчица, ама нещо май ни се разминава тази година. Ще ходим за по няколко дни при майка ми, после ПАК при свеки и така... То това не е почивка - ще си дойда по-уморена и напрегната, ама ходи го обясни на мъжа ми  #Cussing out
Сладурка, и аз нямам идея за столчетата. Ние харесахме едно - ама то си е за момченце - червено на Ферари - ще видим кога ще търсим по-адекватно. Още и столче за хранене не сме купили, а си е време... 

# 50
Здравейте!
Само да се разпиша в новата тема и ако мога, ще се върна да по-чета по внимателно. Очите ми пак са в кръвоизливи и комбинацията недоспиване-компютър не ми действа добре.

Таш, благодаря за подаръците за месечинката на Рони. Heart Eyes

Арабела, благодаря за видяната прилика! Мъжът ми се съгласи да си купим портретен обектив и във Варна ще ви правя снимки с бебоците.  Simple Smile

Галакси, и аз видях папагалите, едва след като прочетох за тях - особено белият папагал на рамото на Ники, съвсем се слива с ризата му.

Скреч, голямо чудо тоя гост! ooooh! А лекарите на снаха ти са изверги. #2gunfire И в Унгария се дават пари под масата, но никой не ти го заявява директно, а още по-малко да каже сума. Вършат си работата и накрая даваш колкото прецениш. Може и нищо да не дадеш. Обикновенно "тарифата" се разбира от други пациенти, но за раждане, общоизвестен факт бил, че по възможност е добре да е 10 пъти цената на консултациите преди раждането. Но моя доктор като му дадох пликче с такава сума и беше безкрайно изненадан, все едно за първи път му дават. Joy Няколко минути не го пое от почуда. hahaha Та в крайна сметка излезе, че аз развалям системата. Иначе тук това се нарича "пари за благодарност" и се попълват в данъчната декларация от лекарите, но естествено, много по-малко. Wink
Либеро още не са изпратили играчката за Рони, да видим кога ще се наканят.

Точно в деня, когато навърши 8 месеца, на Рони му се показа първото зъбче.  newsm44 Събуди се през нощта и отказа да суче, реших да му намажа венците с гел и усетих зъбчето. Сега прозира и второ и сигурно съвсем скоро и то ще прободе.
Другата новост е, че вече опита месо - пуйка - и много му хареса, яде по 100 гр, което е небивал успех да него. Laughing
Неговият режим на хранене е 7 пъти кърма, 1 път - пюре, 1 път - каша.
Правя му менюто до края на август и тъкмо мислех докато сме в БГ да въведа жълтък, но Бакшиша ме отказа - ще го оставя за есента. А пък не ми се иска докато сме на почивка да въвеждам разни рискови неща като дроб, риба. Нали и без това на почивка децата се разболяват. Свекървата ми използва този коз, за да ни откаже да пътуваме до България.

Това е от нас! Лек ден! Heart Eyes

П.П. СЕМ, аз давам ябълка, настъргана на пластмасово ренде, без никаква обработка и му харесва много повече от термично обработената. Да не би нещо сорта ябълки да не й харесва, опитвала си с друг вид? newsm78

Мерги, да, все още искам снимка на прическата ти!  Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 14:11 от Ванилия Канелска

# 51
Хич не е лошо да си имаш баба на разположение...  Whistling Embarassed Тази сутрин успях да ида на мамешко училище, Симона беше с майка ми и лекарката такива ги наприказва на бъдещите майчета за храненео и кърменето... ooooh! мани, мани... Tired

Сладур, ако можеш да го извадиш този мъдрец хич не му мисли!!! На мен преди 2 седмици ми извадиха един, големи драми бяха от моя страна, а цялата работа трая точно 2 минути и после нищо, ама нищо не усещах, не ме е боляло, абе рахатясах. Wink

Отивам да отменя малко майка ми в "друси-друси"-то Mr. Green

# 52
Хайде да се разпиша ,че докато сколасам , то станало ракиено време Simple Smile
Снощи чух по новините,че пак има голяма  ВиК авария и до сега прах  и мих. Ама този път се запасих със 100 л. вода .  Wink
Дано този път да са по-експедитивни!
Дес и Ванилия, Честито ! Нека зъбчетата  да са ви здрави като желязото!
Скреч, честито! Да ти е жив и здрав племенника ! И снаха ти да се възстанови бързо! За случилото се какво да кажа . Докато не бутнат някой лекар в затвора за немарливост , няма да се стреснат тези мафиоти. Добре,че всичко е минало благополучно Hug
Галакси радвам се, че си прекарвате добре  bouquet
Кате HugХаиде  ,  чакаме ви с нетърпение!
Мадхен, весело изкарване!
Катюша,Нинка е много лъчезарно детенце Heart Eyes
Е, тия с Хилтито пак почнаха ,бе! Ох, вече не издържам иде ми да крещя и да дера покривки!
За столчетооще не сме купили .Но определено сме се насочили към модела на Жу.
Ох, не мога да мисля на тоя шум.
Хайде чао

# 53
Имам един въпрос - опитвам се да й давам пресни плодове, но нещо не е очарована. Реших, че не й харесват така и онзи ден задуших една ябълка и круша, намачках ги и с малко АМ + захар на върха на вилицата - пак не го хареса. Дайте идея какво правя - хем искам да й давам пресни, докато им е сезона, пък и да си спестя малко купуването на плодови пюрета. То срамота при наличието на пресни плодове да яде от бурканчета...  Юлче, имаш ли идея как да се справя?

Яж пред нея. Но има и вариант въобще да не ги харесва, има и такива деца. Пробвай всякакви плодове - банани, диня, пъпеш, нектарини, кайсии, праскови, все нещо ще й хареса евентуално. Първо даваш парче да си близне, като внимаваш да не отхапе, ако й хареса - пасирай смело. Но личният пример е голяма работа, така че - облизвай се и обяснявай колко са вкусни.

Сладурка, мога да ти препоръчам любимото ми столче, но е много скъпо и освен в София не знам другаде къде може да се намери / поръча. То е от 0 кг до 15 кг, до 1 година се ползва с гръб към движението, след това се обръща с лице напред. Други идеи не мога да ти дам, аз също съм пред подобен избор и се колебая в момента (искам да купя на Дани, но искам да сменя и стола на Иво). Каквото и да избереш, сложи детето в стола преди да го купиш и виж дали ще м уе удобно. Столът на Иво е адски дървен и като заспи, главата му виси като на парцалена кукла настрани или още по-лошо - напред, което ме вбесява. 
За мъдреца - на Младен му правиха операция - не вадене, а цепене на венеца (мъдрецът му растеше накриво, наклонен на 90 градуса към съседния зъб). Мина за половин час и после не го е боляло особено много. Подбери си добър зъболекар! 

# 54
Сладурка, за столчето - на Тошко още му е удобно в кошницата. Но някак си му идва вече къса, крачетата му опират в гърба на седалката и мисля края на август да го прехвърлям в столчето от баткото - http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_125&produc … 5b25ac463e1e8aac1

# 55
  • някъде там
sladurka
http://family-bg.com/prX_3078.htm на това съм се спряла засега

# 56
sladurka
http://family-bg.com/prX_3078.htm на това съм се спряла засега

Ренито, ето това:
"Регулираща се облегалка на височина и леко назад." мен би ме притеснило. Едно 7-8-9 месечно бебе ще си седи просто седнало в това столче, за дълъг път и особено за сън не мисля, че ще е много удобно.

# 57
Здравейте майчета!
Днес нашата кака си идва и от утре ще съм една щастлива мама с две дечица  Simple Smile
От два дни шетам из вкъщи, че ще ми идват и гости..., а Цветето не спира да реве... Tired
Зъби ли я мъчат какво ли  ooooh!
Надявам се да мога да се вкл. по често...но  Blush
Желая ви прекрасен уикенд и до скоро!   bouquet

# 58
Благодаря на майчетата взели отношение по въпроса ми. Юлче, благодаря ти - ще опитам да я "съблазня"  smile3503 Струва ми се странно да отказва плодове, щото тя не е от тези, които до сега ми е отказала изобщо нещо  newsm78 Тази вечер ще я пробвам с малко диня, да видим какъв ще е резултатът  Thinking

# 59
Ехоооооооо! Здравейте, мили ми съкровища  Hug

Само много на бързо да напиша две изречения и изчезвам, че съм страшно изморена.
Първо да кажа, че ми беше изключително приятно в компанията на Катюшка, Дианчето и Иван(нейната половинка), както и на сладурковците Павел и Любо и на малката-голяма принцеска Нина. Всички са страхотни  Heart Eyes Катюша и Дианчето са сладки приказливки  Heart Eyes Иван ми се струва страхотен съпруг и Баща, а за дечицата просто нямам думи  Heart Eyes. То аз с моите дяволчета  Whistling Мамите им хич да не се оплакват от тях  Naughty  Hug
Изключително много се зарадвах, че видях и Зита. Много лъчезарно девойче, а Андреа е бонбон  Heart Eyes

Снимки няма, понеже си забравих апарата в таксито  Sad Супер криво ми стана. Майната му. Заменихме го с по-нов модел  Crossing Arms  Laughing благодарение на мъжа ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Т.е никак не реагира остро на моята разсеяност, а аз бих го навряла в кучи г**  Sick Което ме кара да се замисля , че трябва да променя някои неща у себе си  ooooh! Както и да е.

Здравословното ми състояние. Имам N на брой дискови хернии  #Crazy На първите 4 прешлена, т.е 3 или 4 дискови хернии и доколкото разбрах само 1 на кръста  Rolling Eyes И все пак Артур каза, че ако ме лекува, ще забравя за тези болки. Така че ще се ходи в София за по-дълго време. Катюшке стягай се  Crazy Ще ме заведеш при всички мами, които са останали в София, пък в замяна ти си знаеш  Mr. Green  Hug Ако може, де  Rolling Eyes

Иначе днес разговарях със съпругата на един познат, който се лекува при Артур. Абсолютно съм убедена , че ще ми помогне. Но за това ще разказвам друг път.  Peace

Имам още за писане, но нямам никакво време.
Айде, до утре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт