Отговори
# 90
Брей, изечтох ви  Crazy, но не се наемам да отразя всички  Embarassed

Сладур,
как е Ивчето?
Хохо, за размери ли ще си говорим? Не се оплаквай  Naughty Онзи ден ходих да си купувам сутиени, че носих тези, които си бях закупила за бременността - 80Б. Емииии, сега си купих 3 - 70Б  Shocked , а преди да забременея носих 75Б Rolling Eyes Абе, хич не ми дреме  Whistling Аз си се чувствам добре така  Laughing

Канелка, къде са пъпчиците на Рони? На Лилия много често и се появяват под дясното оченце, но се изгубват от само себе си. Само не се навивай сама за разни щурави работи  Naughty Всичко ще е наред  Hug

Дес, как е майчето? А ти???

Лилия яде всякакви плодове. Е, тя яде абсолютно всичко, де, но определено плодовете са и една от любимата храна. Като се забавя с даването започва да писка и да вика "Аммммм!"  Laughing Аз не пасирам нищо. Давам и да си гризка. Понякога я оставям и сама да си яде каквото си поиска, но по-рядко, че става голямо мазало  Crazy

Катюш, по-късно ще ти пусна специално поздравче от Лилия  Wink

Таш
, специални поздрави за Цецето  Hug

Краси, честито ти МЦ!

Лейди,
чакаме добри новини  Hug

Деска, всичко е възможно  Peace

Гале,
кога се прибирате, бе, че съм пропуснала май нещо  Rolling Eyes

Честито на всички новоозъбили се!

Сега това ми идва на ум.

Ние сме в голяма чуденка. Щяхме да взимаме камион под наем, че има много продукция, пък с нашето камионче не можем да се справим, обаче то като го вземем за 3 месеца, по-добре да го закупим направо, но пък малко се обезмисля в такъв случай идването до София, щото горницата ще отиде за камиона Rolling Eyes От друга страна, ако не се вземи този камион, няма как да сме всеки ден в София и моето лечение Артисва  ooooh! Голяма главоблъсканица  Laughing Иначе Сашо вчера продаде за 3 часа 11 тона диня и се прибера  Heart Eyes Много съм доволна. Дано все така да е. Почти не усещам, че не си е вкъщи  Laughing

Айде, бай!

# 91
  • Хасково
Добро утро маминки!!!
Как сте всички? Надявам се, ДОБРЕ!
Нямам време да ви отразявам поименно, а и не съм много по тая част  Embarassed Затова ще ме извините Hug Hug
При нас нищо ново: Преди обяд сме на разходка и късно след обяд също... Стела си хапва добре, има две зъбчета, които излезнаха лесно и без особени проблеми. Дано и другите така ги изкара  Praynig  Все още си хапва по 5 пъти, спи 3 пъти през деня и така....
Обаче, има някакви пъпчици по пръстите на ръчичките (другаде няма)... Мислех, че я е гризнал някой комар, но от 2 седмици вече не минават! Едни такива релефни са и червени Та възможно ли е да е от комар, все пак newsm78 Според педито е насекомо някакво, но не каза да я мажа ли с нещо Thinking
Хадей лек ден на всички и само положителни емоции!!!  bouquet

# 92
Hola!

В събота в 23,40ч кацнахме, след дълъг и закъсняващ(отново) полет!  #Cussing out, бяхме скапани, защото на мен ми се случи едно кофти разстройващо стомаха и др части на тялото случки(от едни миди) Sad, ужаса си видях, добре че се принудих сама да повърна( с извинение)!Почивката беше вълшебна.Потрошихме се от ходене , но и видяхме много неща, то пък да се търкаляш като мърда не ми харесва.  Mr. Green CrazyДечкото си е бил добър, папкал-спинкал и т.н.Не е променен- мисля си че е дръпнал на височинка малко, но не е дебел или бузест, както ми каза майка ми.Ники си е все същия морков-стърчи изправен от кошарата и гледа, пипа и събаря всичко, нервен е много като не може да заспива, видях се в чудо с него вчера. Нямаме зъб ни един, хич не ги бърза явно, сега се нерви и реве, спи му се като на г** ,амаа..... Simple Smile
Вчера между другото бях кълбо от нерви, незнам защо... Sad, беше ми много криво нещо, сега уж съм добре!

Росиии - радвам се че си получила надежда в думите на Артур и ще се оправиш, аз вярвам!!!
Радвам се за поредната Софийска среща, съжалявам за изгубения апарат, Но имаш златен съпруг! Simple Smile  Heart Eyes
Честито ви 11т.продадени ДИНИиии!:)
Дита -честити ти чепици , идваш към София, а никой не ти хвана спатиите Simple Smile
Катюш - страхотни снимки,а бонбонка е прелестна!
Юлчееее - Simple Smile  Hug Hug Hug Embarassed  bouquet
Ванилия - честито зъбче, а може би и 2 вече  HugОправиха ли се по очето на детенцето ечемичетата“?Дано си открила лека.
Скреч ???? Вили Казасян ли?Дори не съм чула, ууужас!  Flowers Rose Flowers Rose
Опасни маймунки сте вие, закъснели за изписването Simple Smile  hahahaе, аз разбрах,че не е по-ваша вина, ама ми стана смешно.Жената дано се е пооправила вече hahahaЧестит ти племенник!На него ли казваш бледоликия???  hahaha
Лейдибейби днес чакаме голямата добра новина! Simple Smile стискам палци!
Сладурче - много сте красиви с мини мис Иви,ще с еоправи детето, сега и от топлото са по-сънливи...няма страшно
Лучия - честито ти взет изпит Simple Smile, как е сега с дребси?
Медхен Peace - почивка -супер, а мястото не съм го чувала, ще чакам и аз отзиви.
Краси - честито ти за МЦ, аз също го чакам, след акто го изместих с тези хапченца, з акоито ви споменах преди, много съм доволна, препоръчвам! Peace
Ташшшш, сладурка си ти, с петна без петна - пак си те харесвам.Благодаря за думите!Поздрави Цеци от мен.  bouquet
Дес - лелеее милата!Как е майка ти сега.Изтърпяла си всичко онова, защото си добър и силен човек, невероятна и грижовна майка.Не се тормози с други мисли.   bouquet  bouquet  bouquet Peace
Баксиса - тропа ли, тропа ли на хорото....? Нищо не казваш???  Mr. Green Laughing ааа, писала си, добре Simple Smile БраусТ!!!
Биси - честито ви 3-то зъбенце и изправяне Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 09:31 от Galaxy_26

# 93
Привет мацкиии  Hug
Помните ли ме,ааааа?  Rolling Eyes
Бях се позагубила малко,но май ви бях писала,че Любо си е в отпуск и си се шматкахме на пред-на зад тримката  Mr. Green
Е тръгна си мъжо пак на работа и аз веднага се явявам пред строя с наведена глава идано не ме мъмрите много  Crazy Записвам се само и започвам да се оправям за излизане.Записах Таничка на кухня днес ще е първият и "манджев" ден,така че стискайте палци да амка детето  Peace Мацки като се приберем на обяд ще се разпиша на дълго и широко и снимки в албучето ще кача.Не съм ви чела много,но после ще ви изям с парцалите дет' се вика  Party
Само видях,че Галка (но не от Каризма ) си е дошла  Hug Hug Hug Добре дошли на родна земя  Heart Eyes
Айде бай за сега идо после   bouquet

# 94
  • София
Здравейте и от мен,

Гале, добре дошла  Hug
Роси, радвам се, че по-често вече виждам твойте хубави постове  Simple Smile Дано този Артур ти помогне и по-бързо да ти минат болежките. Ехе 11 тона - супер, дано така е целият сезон.
*Весето* да не е я е полазило нещо  newsm78 ситни ли са тези пъпчици?
Сладурка, как е Ивчето?
renyto честито ви първо зъбче. И тежка нощ, а  Mr. Green
Ditta може може първо да избие горно зъбче  Simple Smile
Биси честито трето зъбче и изправяне в кошарата  Simple Smile

Тъй, Стефан има вече 5-то зъбче, 6-тото и то аха да пробие - едни лиги точи милия...кисел, мрънка, вика...лудница.
Вече е в лятната количка - да клюкарста по-удобно.  Mr. Green
Вчера е спал само 1 път на обед за около 2 часа и после чак вечерта в 9 - хич не прилича на майка си в това отношение  Laughing
Вчера хапна диня, хареса му.

Аз още съм в очакване на МЦ  ooooh! Одеве не издържах и скокнах до аптеката, взех тест - отрицателен е слава богу, обаче що така няма никой  newsm78
И може ли докато кърмя да пия противозачатъчни някакви, че ако всеки месец е така, ще лудна.
Айде събуди се героя - отивам да го видя какви ги е сътворил  Mr. Green

# 95
  • Хасково
*Весето* да не е я е полазило нещо  newsm78 ситни ли са тези пъпчици?
Ами  newsm78 едрички са! По-старите са колкото оризово зърно почти! ooooh! Знам ли, може нещо да я е полазило, ако не е комар!

# 96
http://www.vbox7.com/play:4ef74cb4

Пускам ви поздравчето от Лили.

Катюшке, много ти благодарим   bouquet !

Весе, на мен ми прилича да са от ухапване, но нищо чудно и да са от контакт с нещо. Т.е и в двата случая са контактна алергия. Абе май са от нещо, към което Стела е алергична, а пипа постоянно щом не са от 3-4 дни и не изчезват. Опитай се да разбереш от какво може да е - трева, цветя, .... нещо такова ще да е. Лилия беше получила такива от цветя  Peace Ако бяха от ухапване, ако не да изчезнат, поне щяха да намалеят досега  Peace

Галенце,
добре завърнали се  Hug

Софи,
чакаме те  Hug

Жу, Стеф изобщо не ме чува  Crossing Arms  Crazy

Айде, бай, че при нас дилемата с камиона стана трилема  Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 11:18 от Роси_

# 97
Имам малко време да ви видя, че тези дни направо съм откачила и то тотално. Искам да ви се оплача, така, че ако на някой не му се чете, да не го прави.
Ужасно съжалявам за Тони,  от 3 дни не сме спали с Антон от притеснения. Детето не случи на курс, възпитатели и съквартиранти. Оказва се, че е бил бит, хапан и обиждан нон стоп от групичка от 4-5 момчета от Франция или от Швейцария/даже вече не ме и интересува откъде са/. Едва снощи си призна всичко и ние с Антон сме меко казано "Потресени". Направо сме бесни. Направих всичко възможно утре детето ми да се прибере  и го чакаме с нетърпение.
ох, това е за сега! Нямам възможност да пиша.

Съжалявам, че ви натоварвам, но трябваше да споделя......

# 98
  • София
SAILY2 много съжалявам за това, което се е случило на Тони  Sad Дано като се върне и се успокоите и той да не го изживее много тежко. Чакам да кажеш като си дойде как е положението.

Роси, не слуша Стефчо и това си е  Mr. Green Много сладка Лилито, ама къде сте го сложили това басейнче  Simple Smile  Heart Eyes
*Весето* мисля, че можеш да я намажеш с фенистил - той е за ухапване от всякакви насекоми, но попитай в аптеката все пак, че аз съм си изхвърлила листовката и незнам за колко малки деца е подходящо.

# 99
Ха "добро утро" Hug
Ние преди малко станахме,ама не ни завиждайте,че сме си отпочинали,Ивчето спа от 7.30 досега,а преди това се търкалщя по леглото,лази и проскитява,та сме се носили като новородени почти цяла вечер Tired Направо съм каталясала Outta Joint Нямаше Т поне Praynig
Жу-абе не бих ти препоръчала хормонални табетки,въпреки,че аз сега пия Blush,просто ме е страх да ида пак за спирала Embarassed
Весето хич не знам от какво може да са тия пъпки,аз все се шашкам за всичко и питам педито или тука във форума,може наистина нещо да я е полазило.
Роси-браво на Сашо! Peace А така! Не знам какво да те посъветвам за камиона,но лечението недей отлага,от това което чета за теб си мисля,че даже това ти е на първо място..ох,не знам...иначе пък е добре да си купите,защото ще го ползвате и догодина Peace
Галенце добре дошли! Hug Изнервена си,защото от романтичната почивка се гмурваш в ежедневието и така.. Важното е,че малкия Никич е слушкал Hug
Дианче не меря Т в дупето Sick Не мога..под мишничката и го меря и да смъквам 5 десети Peace Винаги ли така се прави? Благодаря за инфото,то сърши вече,не мисля,че е била за активен въглен де,така и не дадох,вие как сте?
Мацки оставям си телефона в скайпа и очаквам,който иска да си даде там Peace

# 100
Катюш къде е кафето тая сутрин Mr. Green

# 101
Сонче, направо съм шокирана  Shocked Дано Тони , най-вече с ваша помощ, бързо превъзмогне нанесените му обиди . Хубаво да си нагушкаш голямото момченце  Hug
Чакаме да кажеш как е.

# 102
Абе защо одеве не ми излезна поста на Сончето Thinking
Ауу Сонче не знам какво да кажа #Cussing out....европейци ooooh! ooooh! ooooh! Прибирайте си го детенцето и дано не се травмира Praynig

# 103
Здравейте!
Сега се връщаме от лекар! Вали като из ведро и може би затова нямаше хора. Сутринта Рони вече не можеше да си отвори оченцето и затова дъжд, ни дъжд, отидохме на лекар. Изписа му капки и мехлем, каза да слагам компреси от лайка. Опитах да сложа капки, но така се хвърля и стиска оченцето, че нищо не мога да направя сама. Моля, ако има мами, които знаят някакъв трик - как да сложа капки сама, да споделят!  Praynig Трябва да го правя три пъти на ден и на двете очи, а аз не успях и веднъж! Sad

Роси, точно ечемичета са, в останата на миглите и много ме яд, че не отидохме веднага лекар, а решихме да изчакаме да дойде понеделник. Вчера звъняхме до дежурната болница, прехвръляха ни от болница в болница, та накрая в кварталната ни казаха, че имат много сложна операция, да отидем след 3 часа и да чакаме, но ни успокоиха, че не е нищо сериозно. Обаче стана. Ако слагахме капки от петък, нямаше да се стигне дотук. ooooh!

Благодаря на всички за съветите и желанието да помогнете! Hug

Галакси, добре завърнала се!

Роси, не знам дали знаеш, но ЯМР е доста скъпо изследване - пробвай да ти дадат направление. Във Варна миналата година на частно струваше 200 лв. на една област, а при теб ще се няколко. Доколкото си спомням на област беше + 50 лв, но не знам как се определят областите. Скенерът е по-евтин, но не толкова точен.

Соня, какви са тези извергчета, потресена съм! Не само говорете с Тони, но и го заведете на детски психолог, за да не му се натрупват такива негативи в съзнанието и след време да се чуди защо се страхува от чужденци и прочие. Само един професионалист ще реши истински проблема. Не смятайте отиването на психолог, като слабост от ваша страна. На тях това им е работата, родителите не могат да са родени психолози. При свекърва ми хората чакат за какви ли не дреболии - възрастни, които просто искат някои да ги изслуша, студенти, скъсани на изпит, психолог може даже да предпише 2 седмичи болнични заради депресия ... А в България все още се смята, че за да отидеш на психолог, трябва да имаш много сериозен проблем. С това не искам да кажа, че случилото се с Тони е дреболия, напротив, трябва да вземете мерки. Hug

Жу, много пъти съм писала, че могат да се пият противозачатъчни от кърмачки, но според някои изтоници малко се намалява лактацията. Тебе обаче едва ли те плаши това - имаш много мляко. Simple Smile На мен ми предписаха Cerazette, но ме е страх да ги пия, защото млякото е точно, колкото му е нужно на Рони.

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 13:22 от Ванилия Канелска

# 104
  • София
Сонче, ужас! Горкото детенце, представям си какъв шок е изживял щом чак сега е казал. И през ум не би ми минало да се сетя, че би могло да се случи нещо такова Confused А той е толкова мил и възпитан...дано не му остане трайна травма Confused А, ти, мамо...миличката ми   bouquet И само не се обвинявай! Просто е попаднал да деца идиоти и лоши спътници в лагера, лош късмет. Ти си супер майка и искаш най-доброто за детенцето ти, все така  Hug
Присъединявам се към съвета на Канела после да го заведете да си поговори с психолог. Само да не му остане страх от самостоятелност, чужбина, деца. Praynig

Роси, много сладка Лили Heart Eyes

Сладурче, ако мериш под мишничката не се вадят 5 десети, значи темп е била по-висока и най-вероятно е изкарала някакъв
вирус

Канела, слагаш го да легне по гръб на леглото, "сядаш" в/у него и двете му ръчички така, че да не маха с тях, с лявата ръка стискаш здраво скулите, а с дясната капеш в ъгъла на окото. Той, като отвори очички капката ще влезне вътре. Всички видове капки се слагат доста травмиращо за майката и детето, със сила. Така ще е докъм 3годинки, после разбират, че е за тяхно добро и стоят мирни (поне моето, де). Голяма мъка е. Стискам палци да се справиш за да не се задълбочи инфекцията  Hug

Общи условия

Активация на акаунт