Отговори
# 195
Ние се върнахме. Стигнах до аптеката, купих ваксината и като задуха един ураган...прибрах се набързо да взема колата, че се изплаших да не ни отнесе. Големи прахоляци летят из нашите улици. Ужас е, май и днес няма да се излиза повече.
Нашата педи никога нищо не ни казва. Взима мерки и теглилки и това е. Ако аз не попитам, тя никога няма да се сети да ме посъветва нещо. Този път само и казах, че съм въвела зеленчуково пюре и попитах дали да замествам хранене с него. тя каза - ааа да, със зеленчуковото замествай. След малко я попитах да слагам ли АМ вътре и тя - ааа да, слагай.
Това беше. Тя жената в магазина за пюрета ме консултира повече от педи егати.
Ако не е тоя форум не знам как щях да си гледам детето.
Али е 6410 и 70 см.

Chili, ние не сме ли горе-долу в един квартал? Ти не беше ли в Гео Милев? Пюрета купувам от едно магазинче в Слатина на кръстовището, има голям асортимент и цените са тънки. Ако не ти е далече, някой път мога да ти го покажа. Горе в Редутския парк май пак има някакво магазинче за храни, но не знам дали е така добре заредено.

В Била май няма много голям избор, във Фантастико на Скай сити има това-онова, но пак не е кой знае какво.

ПП
Ох, сега се сетих и още нещо. Нали реакцията на ваксината е около 48 часа. Сега не трябваше да се въвеждат храни май ? Имаше ли нещо такова или аз си въобразявам newsm78 Май съм го чела някъде, вече не си спомням, а забравих да питам педи.

# 196
  • Бургас
Здравейте и от нас.Моята Мима вече спи 4 часа.В 1 часа заспа и чак досега.Сигурно това вече няма да стане скоро време.Сега я чакам да се събуди гладничка.Ще я кърмя и 1 час след това ще й давам пюре.
Виждам всички купувате по-скъпичики пюрета.Аз продължавам да вземам на "Ганчев"/финансовите ми възможности са прекалено тънки/.Ако случайно има на някоя друга марка с тази цена и да са по-добри,кажете.
Мария също плачеше след като я изкъпем,но това беше някъде до 3-тия месец и след това спря.Сега се радва като я мажем и масажираме.
Вие правите ли още масажи?-ние-да.
Честито на всички месечинковчета!
Само да питам и още нещо:Има ли и друго бебе като нашето,което като го сложа в легнало положение,постоянно да си вдига главата сякаш ще се изправи?Слагам и и възглавници,и пелени,но тя все повече се надига.Не иска да е легнала,а количката ми няма подходящо за възрастта й положение понеже е само лятна.
Лек и спокоен ден!

# 197
Илиянче, аз масажите правя само след баня докато нанасям лосиона. А за надигането, май всички го правят Laughing Али също се надига много. А за пръв път, като видях такова малко бебе да го прави беше Никол на anina. Тя се надига да клюкарства някъде от втория месец, Али го прави от третия  Laughing

Веси, видях че си на линия. Пиши какво става с малката, водихте ли я на доктор ?

# 198
Привет мартенички!Благодаря на всички,които се сетиха за нас и ни поздравиха Hug Hug Hug
Ането не трябва да въвеждаш нови храни след ваксина,защото ако даде реакция няма да знаеш от какво е!
А тези пюрета Сънвал за първи път ги чувам newsm78,както казва Ането добре че е форума и Деси та да разбера! Ще се изпробват...
Колкото до изправянето ние не го владеем още ако мама не помага.
Още щях да пиша ноооо........

# 199
Ането - ние сме в Редута. Магазинчеето за което говориш не е много добре заредено Whistling
Моля дай адреса на това магазинче, да пращам татито да пазарува, или когато съм с колата, иначе ми е далеч с количката.

Мерси предварително, и ако правите сутрешни разходки в Редутския парк, ще се радвам да се видим Grinning

# 200
Имунизацията се отложи   Tired

# 201
аз се включвам бясна и предупредителна!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

през нощта са обрали апартамента на родителите ми докато спят. Те са на първия етаж, разбили са алуминиевата дограма на кухнята (обрани са и съседи на 7-ия етаж, при тях пак през вратата докато спят). Майка ми беше решила нищо да не държи в коридора, но той пък нали е за това. Взели са два телефона от кухнята, дамски чанти, дрехите на баща ми от закачалката и такива неща. Толкова нагло, просто думи нямам. А баща ми работи през нощта, светело е в хола, вратата е с голям прозорец, видяли са го! Добре че той не ги е усетил, решил е че майка ми е станала до тоалетна, защото не дай си боже нещо да му направят #Cussing out За крадците равносметката е почти нищо - стотина лева и два непродаваеми телефона. За нашите - ужасът да ти влязат в дома докато спиш, дограма, дрехи, чанти, всички документи, лични карти, дебитни, на сестра ми учебник и клинични случаи, записки от дерматологичен конгрес, просто всичко, до което са се докопали в кухнята и коридора.
Та предупреждението ми е да не се държат важни неща там, моля се на никой да не се случва това, но все пак! Случката е в люлин, но тези са навсякъде. Тук в младост влязоха при моя приятелка през вратата докато тя е сама през нощта с бебето и тя решила, че е мъжа й - станала и видяла двама души в коридора в тъмното. Те избягали, взимайки каквото са успели. Беше много изплашена.
Толкова е гадно, да не се чувстваш защитен дори в собствения си дом!  #Cussing out

# 202
Къдричке, ние сме в нов блок и го ощавиха отвсякъде. Сума ти съседи пропищяха, на всеки етаж има по 2 разбити апартамента. Мен много ме е страх, защото често съм сама, а и сме на първият етаж. Мъжът ми е направо параноик, имаме СОД, сега ще взимаме паник бутон и камери. Само решетки на прозорците не съм си сложила, защото не искам да се затварям, но ми минава през акъла и това да направя.

Те при вашите през прозореца ли са влезли, и са стигнали до коридора? Ужас!

Чили е тук е магазинчето http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8be9e66ea0176823bc4f7fbd924bda … C0&search=adr
зад спирката на автобус 11 има нов блок и там е това магазинче, води се улица Теменуга, но не е никаква улица а предблокова площадка.
Дай една снимка да те позная, ако те видя в Редуткия де. Аз не ходя много често, но ак осе разберем някой път може да се видим. И тара там се разхожда, ако не се лъжа.

# 203
Къдричке,това е голям ужас.Настръхнах и ние сме на първия етаж,едната ни тераса е с дограма,а другата не е ,мъжо по-рано от 02:00 не си ляга,а терасата дето не е остъклена е към стаята на каката и хола......всичко ценно е там .

# 204
  love001 благодаря за честитките newsm51
м/у другото за дограмата има специални механизми за заключване, питайте дограмаджия, на първия етаж си е мн. опасно!!

# 205
Да, има. Забравих да спомена и за тях. Но лято е, не можем да се затворим по нощите, че става жега.

Ох, днеска много писах, айде ние излизаме, че изкрейзах в нас Crazy

# 206
Здравейте!
Ние днес давахме кръв и стерилна урина, за да видим какво не е наред с нашето неядене. Да ви кажа понеже на всички предстои шестия месец да се взима стерилна урина, не е много лесно. Стояла съм нощес да чакам малката да реши да пишка. Първият път я изпуснах, но вторият успях.
Сега чакаме резултатите и ще посетим кабинета по проблемно хранене.
Къдричке, много гадна е случката с вашите. Дано на никой да не се случва.

# 207
  • София
Къдрич,много гадно е това,добре че с ваще всичко е наред!Тази седмица за 2-ри път разбирам за обрани по този начин.
Весела Динкова ,дано нямате сериозен проблем! Praynig

# 208
ането- те стават и за отворени прозорци/ т.е. открехнати/

малчето днес се разкашля и то сериозно,утре съм при доки
 smile3518

# 209
Къдричке много е гадно това,което се е случило,дано на никой не се случва.
Нати вчера повърна веднъж след хранене,и то доста,а днес повърна 3 пъти,като единия път беше доста голямо количество,а другите 2 пъти по-малко,но не ми е повръщала така  Sad Обадих се на педи утре ще я заведа да я прегледа и ще поискам да я изтегли че се притеснявам дали наддава добре,че през деня яде много малко.Днес например сутринта я храних в 7.00ч. спа малко неспокойно до 9.45 цокна няма и 5 мин. и повърна,после пак заспа и се събуди в 12.00 хапна си по-добре,но пак по-малко от преди и повърна доста,после от 12 до 18.00 е цокала 3 пъти по 5-10 мин. и единия път повърна.Вечерта хапна в 20.00 и после както винаги в 21.30 си хапна както трябва и заспа,ака 2 пъти и си беше кашесто както винаги,а вчера не ака,незнам притесявам се дали всичко е наред  Sad Вие как мислите? Педи изписа Вомитусхил и й дадох веднъж,ако се събуди вечерта да яде ще й дам пак.
За къпането Нтали се дра много докато я обличахме,но във ваничката кротуваше.Обличали сме я във въздуха докато свеки я държи аз и майка ми обуваме чорапите и останалите дрешки,направо не си взимаше въздух и единственото нещо,което я успокояваше беше да суче,но спря да плаче може би към 2 месец и от тогава  къпането и масажите са голямо удоволствие и за двете ни  Heart Eyes
Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт