Нашата педи никога нищо не ни казва. Взима мерки и теглилки и това е. Ако аз не попитам, тя никога няма да се сети да ме посъветва нещо. Този път само и казах, че съм въвела зеленчуково пюре и попитах дали да замествам хранене с него. тя каза - ааа да, със зеленчуковото замествай. След малко я попитах да слагам ли АМ вътре и тя - ааа да, слагай.
Това беше. Тя жената в магазина за пюрета ме консултира повече от педи егати.
Ако не е тоя форум не знам как щях да си гледам детето.
Али е 6410 и 70 см.
Chili, ние не сме ли горе-долу в един квартал? Ти не беше ли в Гео Милев? Пюрета купувам от едно магазинче в Слатина на кръстовището, има голям асортимент и цените са тънки. Ако не ти е далече, някой път мога да ти го покажа. Горе в Редутския парк май пак има някакво магазинче за храни, но не знам дали е така добре заредено.
В Била май няма много голям избор, във Фантастико на Скай сити има това-онова, но пак не е кой знае какво.
ПП
Ох, сега се сетих и още нещо. Нали реакцията на ваксината е около 48 часа. Сега не трябваше да се въвеждат храни май ? Имаше ли нещо такова или аз си въобразявам
Май съм го чела някъде, вече не си спомням, а забравих да питам педи.

благодаря за честитките 

Обадих се на педи утре ще я заведа да я прегледа и ще поискам да я изтегли че се притеснявам дали наддава добре,че през деня яде много малко.Днес например сутринта я храних в 7.00ч. спа малко неспокойно до 9.45 цокна няма и 5 мин. и повърна,после пак заспа и се събуди в 12.00 хапна си по-добре,но пак по-малко от преди и повърна доста,после от 12 до 18.00 е цокала 3 пъти по 5-10 мин. и единия път повърна.Вечерта хапна в 20.00 и после както винаги в 21.30 си хапна както трябва и заспа,ака 2 пъти и си беше кашесто както винаги,а вчера не ака,незнам притесявам се дали всичко е наред