Отговори
# 210
Къдричка,това е направо ужасно-звучи като сценарий за криминале #2gunfireНие също сме на първи етаж,но сме на квартира и няма дори дограми.Има де,но са дървени и ако ги подпреш с крак и си вътре.Аз още от нанасянето там съм се настроила за нещо такова.Не ме е страх,че ще ми вземат нещо,но мъжа ми през 2 дни е нощна смяна и ...ще умра от ужас сама с бебето!Такава ни е държавата #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ането,в тоя Редутски парк научих всяка плочка поименно,но сега,до края на август съм си в Русе.Като се върна ще организираме срещичка и с Чили и с някоя друга мама,ако се обади.Там ,гадното е,че няма едно свястно кафе или място,където да си вземеш нещо за хапване.А за магазинчето-аз също трябва да разузная къде е ,че май ми било под носа-живея до пощата на Гео Милев.
nonka26,стискам палци да е само настинка.Много ме е страх от разни вируси!
Дано нощта е спокойна за всички!

# 211
cosmopolitan и ние бяхме така около 1 седмица... повръщаше почти след всяко ядене и омазваше и блузата ми и панталона и стола/пейката. Аз го вдигах много внимателно да го оригна, а той... бльок... и върне поръчката  ooooh!  Но пък намали продължителността на храненето... преди се хранехме по 40мин-1 час, а сега по 5-10 мин... аз предполагам, че повръщаше докато се пренастрои коремчето на бързото хранене, защото сега вече е ок. И аз се притеснявах дали се храни добре, но пък те вече са големи и като са гладни си казват  Wink Понякога след по-обилно повръщане искаше да цока само час след храненето. Ако няма други симптоми, които да те притесняват, според мен по-добре изчакай с даването на лекартсво.

# 212
Шушонка благодя ти за отговора  Hug Ами то е хомеопатично и педи каза ,че дори и да й няма нищо не е проблем да го дам.

# 213
Здравейте мили мами
  да взема да се запиша в темата преди да е свършила,че вече 3 дни изчитам.Аз взех да се появявам на работа за по няколко часа и гледам свободното време все да изчезнем, та все не ми стига времето да изчета всичко.
       Sevi ,ние ходим при Субев и съм доволна,имам още 10-тина приятелки и познати които са при него и нямат оплаквания,обяснява подробно и без да го питаш,ползва доста хомеопатия и рядко изписва антибиотици,и след дългогодишната му практика в Тина Киркова,мисля че е добър неонтолог (въобще доктор).
      Къдрич,това си е серия от филм на ужасите в който живеем.Майка ми живее на първия етаж и преди много години ми се случи да се покатерят на терасата и да счупят стъклото докато спях там...КОШМАР.Дано на никой да не се случва.
     Весела Д. стискам палци всичко да е наред и да имате някаква стачка,моята племенница ядеше с голям зор до 2-я месец,по 30-40мл и естествено не качваше,затова сестрами я захрани по-рано и каши и пюрета ядеше с голям апетит,е сега е на 10месеца яде всичко но е кльощак,тежи почти колкото Моника,но пък е много енергична и весела.Да са живи и здрави.
      Още нещо имаше newsm78,ама като не помня....

# 214
Добър вечер!
Къдричке, ужасно преживяване. Дано на никой не му се случва да изживее подобен кошмар. Кошмар е, защото заради няколкото лева, които са успели да откраднат идиотите, семейството се стресира безобразно. На нас ни се случи два пъти. Единият беше посред бял ден в неделя на обед - чухме че се отваря вратата, но решихме, че е някой от семейството. Взели са каквото е имало в коридора. Втория път беше по-стресиращо за мен, защото беше през нощта, но аз чух някакъв шум и се усъмних, че става нещо, но проявих здрав разум да не стана. Явно вече са излизали, когато съм ги чула, защото после всичко утихна. Лошото е, че от тогава, ако чуя шум през нощта, се плаша, повишава ми се пулса, не мога да заспя, чудя се има ли някой, няма ли, не върви нито да стана, нито да лежа и просто си седя в леглото и се чудя дали ще посмеят да влязат и по-навътре от коридора и какво ще последва ако го направят. Никога не съм предполагала, че една такава случка ще се окаже толкова стресираща.

# 215
  • Бургас
Добро утро и от нас!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЕТАТА,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
Къдричка,съжалявам за случката с родителите ти и дай боже повече да не се повтаря.Добре,че не са посмели да налетят на бой,че ги има всякакви хора.
Весела,дано да няма нищо притеснително покрай вас.И Мария връща храна след като я изправя.
Спокоен ден на всички ви!

# 216
Направо  настръхнах само докато четях Rage! Тия крадци все по нагли стават. Преди време (пак в люлин)някой влезе вкъщи посред бял ден,но мъжа ми веднага скочи и той избяга... Не е нужно да казвам какъв ужас изживях.Последва смяна на ключалки и добавяне на нови,но да ви кажа не мисля че ако някой реши и това ще го спре #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Весе стискам палци всички изследвания да са ок и това да е временен период.
Марги* ти не спиш ли бе жена?Като видя в колко си писала и  #Crazy #Crazy #Crazy
Хубав прохладен ден на всички от нас Hug

# 217
Къдричке, параноясах и аз! по 3 пъти проверявам заключено ли е.

и двете ми деца са настинали- сополи, кашлица, а батко прибави и температура за разкош.ужасно виновна се чувствам, нали уж ги пазя да не са на течение, да не са в стая с климатик... иде ми да се самобичувам(затова днес съм с този ник  Embarassed), като ги слушам как кашлят. след малко тръгваме към лекарката...

# 218
Бумеранг, стига бе. Не си виновна ти.

Марги newsm43
Малееее, голям страх с тия крадци. Абе у нас може и да ги спира да влизат кучето. Куче-пазач Mr. Green Не че нещо ще опази, ама поне ако влезе някой усеща веднага и почва да лае, като бясно.

# 219
  • Лондон
Добро утро на всички!
Днес моето детенце спи като упоено, от 11 снощи до 8 тази сутрин, хапна млякото и пак заспа. Сигурно е от хладното време...няма да се притеснявам. Сигурно много си мъчеха тези жеги и сега си спят хубаво на хладно...
Другата новост е, че след като хапва по половин бурканче на ден зеленчуково пюре почна да пълни всеки памперс. Всъщност не го пълни, а във всеки има по малко, както във времето когато беше на 1 месец. Някой друг има ли с подобна реакция? Май ще звъня на докторката и евентуално ще ги спирам за известно време.
Къдричка, искрено ви съчувствам, това е едно от най-гадните изживявания, които може да си представя, дано се отърсите бързо от тези емоции. За съжаление май никой не е застрахован от тези случки, особено са активни тези гадове през лятото, връщаш се неделя вечер и изненада...Но май като си си в къщи е още по-шокиращо. Абе въобще, не може човек да е спокоен за секунда
За пюретата Сънвал аз също чух хубави неща, за мамите в Борово/Бъкстон най-добре са заредени Папагал на Гоце Делчев и магазина на Пушкин, не зная как се казва...

Имам и един въпрос за поведението - имате ли проблем с пъхането на ръцете в устата? При нас е толкова злобен процес, пъха ръцете много навътре в гърлото и се дави от това. Няма видими признаци за зъби, но май няма от какво друго да е. Моля да споделите как сте в това отношение
Мерси

# 220
  • София
Къдричке, и нас си убраха миналата година докато спяхме. Голям кошмар е. А полицията само дойде оцапа всичко с черно и си тръгна. Откраднаха ни лаптопа и телевизора, а следователя разправя - ако видите в интернет, че се продава ни викнете и ние на покупката ще ги хванем. Нямам думи просто каква държава.
Весела, малкия не е спрял да връща откакто се е родил. Но май ще се окаже от много хранене. Сега от жегите огладнява повече и иска само да цока. Коремчето му се препълва и почва веднага да връща. На ден се сменяме по 10 пъти. Но важното при нас е, че наддава добре. Вече е 7700. Надявам се и при вас да е от жегата. Може и да е от ваксината ако сте и били скоро, или ако сте ходили някъде извън София. На малчовците всичко им се отразява.

# 221
Добро утро на всички.
Къдричка,много съжалявам за стреса на твоите родители,но хубавото е че не са се срещнали с крадците.
Майка - келеш, Laughing,това ми е смешно,но точно когато най-много го пазиш едно дете ,точно тогава се разболява.
Имам опит с големия син.
Ако ще се разболяват ти неможеш ги опази,но това не те прави лоша майка.
Вирусите са по-нагли от нас,за това.Не се кори толкова.Жалко че децата ще пият лекарства и няма да им е комфортно,но.........
Оф,днес много духа.Май няма да ходим на разходка днес.
Или ще е да си пазаря и обратно в къщи.

Честити месечинки на всички които днес имат мини РД.Ясен-мама tanitaia ,бебчето на мама Sizela и Ясен на мама divna.
За сега толкова.

# 222
Добро утро на всички!
tzvetak и на нас ръчичките са ни много сладки. Постоянно са му в устата, често и се закашля като си ги навре по навътре. Аз все му ги вадя или му тикам биберона, но той само след секунда пак си ги е налапал и ми се ухилва Laughing
Нашият малчо и той цяла нощ спа, та покрай него и аз си отспах. Малко е студеничко навън днес при нас, но след малко като се напапаме ще излизаме на разходка.
Лек ден на всички

# 223
  • Тук и там
Добър ден и от нас!
Честити месечинки за деня - да папкат колкото и каквото трябва feeding
И ние днес ще направим лека разходка, защото вчера пропуснахме този момент.
Къдричке - наистина е много неприятна ситуацията с родителите ти. За съжаление такива нагли набези стават все по-чести и няма кой да спре крадците. #2gunfire
Веси - дано всичко се оправи бързо.  Peace
А за вирусите наистина няма защо да се обвиняваме - каквото и да направиш, винаги отнякъде може да се лепне някой. Така че без самобичуване - най-доброто, което може да се направи е да се грижим за малчовците през това време, което все пак минава. Hug
За хапването - и ние последните дни си хапваме повечко, което ме радва. Лошото е, че като при някои и Галя връща по малко, макар и не на всяко ядене, в рамките на нормалното. Но това да ни е проблема  Crazy
Оставяме ви за да се подготвим за разходката  Wink

# 224
Здравейте. Аз да се включа по темата с вирусите направо са ужасни. Ние всички в къщи го изкарахме /свекър ,свекърва, мама, тати, аз,  баба, а сега и мъжо се прибра от работа защото му е зле/. Вируса е с растройство и повръщане много е гадно  защото ти е отпаднало и нищо не ти се прави. За сега на Виктор му няма нищо дано и да му няма че е отвратително. Мама - келеш не се обвинявай не можеш да ги предпазиш от гадните вируси те са навсякъде.
Цвети изпратила съм ти снимка на Виктор на ЛС.  Ако не си я получила пиши защото не съм сигурна дали правилно съм я изпратила.
Честито и на месечинковците да са живи, здрави и много да си похапват.

Общи условия

Активация на акаунт