Ние също сме на първи етаж,но сме на квартира и няма дори дограми.Има де,но са дървени и ако ги подпреш с крак и си вътре.Аз още от нанасянето там съм се настроила за нещо такова.Не ме е страх,че ще ми вземат нещо,но мъжа ми през 2 дни е нощна смяна и ...ще умра от ужас сама с бебето!Такава ни е държавата 

Ането,в тоя Редутски парк научих всяка плочка поименно,но сега,до края на август съм си в Русе.Като се върна ще организираме срещичка и с Чили и с някоя друга мама,ако се обади.Там ,гадното е,че няма едно свястно кафе или място,където да си вземеш нещо за хапване.А за магазинчето-аз също трябва да разузная къде е ,че май ми било под носа-живея до пощата на Гео Милев.
nonka26,стискам палци да е само настинка.Много ме е страх от разни вируси!
Дано нощта е спокойна за всички!
  Но пък намали продължителността на храненето... преди се хранехме по 40мин-1 час, а сега по 5-10 мин... аз предполагам, че повръщаше докато се пренастрои коремчето на бързото хранене, защото сега вече е ок. И аз се притеснявах дали се храни добре, но пък те вече са големи и като са гладни си казват  
 Понякога след по-обилно повръщане искаше да цока само час след храненето. Ако няма други симптоми, които да те притесняват, според мен по-добре изчакай с даването на лекартсво.					
 Ами то е хомеопатично и педи каза ,че дори и да й няма нищо не е проблем да го дам.
,ама като не помня....					

! Тия крадци все по нагли стават. Преди време (пак в люлин)някой влезе вкъщи посред бял ден,но мъжа ми веднага скочи и той избяга... Не е нужно да казвам какъв ужас изживях.Последва смяна на ключалки и добавяне на нови,но да ви кажа не мисля че ако някой реши и това ще го спре