Отговори
# 30
desitka, аз имам такова нагревателче на Чико, слагам направо бурканчето вътре, ако е от хладилника. А ако е току-що отворено и е било на стайна температура не го затоплям пюрето. Чинийка си взех от Джъмбо и става за микровълнова.
Марги, аз също съм ходила на Фарос, но тогава бях ученичка, не знам дали има групи за големи. Там определено обучението беше много добре. А последните години ходих в ИЧС, там също съм доволна, но е въпрос на късмет да попаднеш на читав преподавател. Също дават сертификат.
Също така да не забравя да кажа, че те призовавам, някой път да се присъединиш към нас в Борисовата градина, няма само в Заимов да се скатавате с КикиНики аааааа, искаме и ние да се запознаем с Дея.
Били, снимките са страхотни.

За пътуването, въобще няма да я вадя от коша, аз такава фобия имам от магистралите, че не бих си позволила да я возя необезопасена (сутринта имаше тема в Часът на мама, колко са важни столчетата)
За морето-не съм се отказала, даже го чакам с нетърпение Simple Smile Очаквам Али да е малко неспокойна първите ден-два, но съм сигурна че ще се климатизира бързо. Добре е да се пътува с бебетата още докато а малки, че да свикват. Защото ако не са сменяли обстановката ще понесат едно пътуване много по-трудно, ако са примерно на 2 г.

Ох, какво още щях да пиша newsm78

ПС
Айде аз ще се присъединя към останалите и се отправям към Борисовата с бебе и куче Sunglasses

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 13:33 от ането

# 31
  • около Варна
Привет и от нас в хубавата темичка, Ангелче Hug

Ева още е с хрема, вчера я водих при един прехвален доктор, съмнява се за стафилококова инфекция, пусна изследвания, другата седмица ще видим резултата и ще назначи лечение. Сега ни изписа само някакви хомеопатични за нослето. Надявам се така да продължаваме без много лекарства, че аптечката ми вече е пълна.

Били страхотна ти е шаферката Grinning, ние другия месец ще кумуваме, но няма да взимаме малката с нас, чудя се обаче дали да не я скрехна и аз с една такава сладка роклинка за снимките.

Пепе надявам се вече да си добре и да нямате здравословни проблеми, нито ти нито малкия.

На мен кърмата ми взе да посвършва май, днес започнах да вадя от резерва мляко, надявах се поне още един месец да кърмя, че да я предпазя от вероятни алергии, нали сме с атопичен дерматит.

Спането - през деня за няколко пъти за по 20 минути, след като 30 мин. съм я люляла, но пък вечер си спи от 9 до 6 /пу, пу/

За почивката и аз съм в чуденка, но най-вероятно ще е с нас, че ми става мъчно много като не я виждам един ден, какво остава за повече. Както Лори пише, ще си е приключение.

# 32
  • София, Борово
Привет от нас  bouquet
Марги, благодаря за загрижеността Hug Аз нали съм работеща майка и от 10-то до 14-то число съм много заета...
Честити месечинки на Честити месечинки на Дея, Алис, Даниел, Мартина и Петър! 
За английски език "АВО 3" препоръчвам.
Деситка, аз също награвам като Ането, чинийки взех на Нуби.
За спането през деня - Виктор почти не спи. Най-много му се събира 1-2 часа.
Били_ , всички са прекрасни на снимката. Честито на сестра ти и много щастие им желая!
Виктор сякаш започна осъзнато да ме гали и аз се чувствам супер щастлива. Усмихва се и ме гали с малките си ръчички.  Heart Eyes
Утре може да се поразходим в Банкя на кафенце и хубав въздух.
pepe_80, пожжелавам ти скоро всичко да е така, както ти искаш Hug
Зори, почти съм сигурна, че колената те болят ор килограмите. Аз имах същият проблем до скоро. Сега само глезените ме понаболяват.
Още щях да пиша, ама забравих какво  ooooh!
Хубав ден от нас!

# 33
Записвам се, за да ви следя! Hug

# 34
Здравейте и от нас.
Виждам, че обсъждате килограмите - Асито е доста хилав в сравнение с вашите бебоци, ама иначе ина огромни бузи. Тежи 5770 на 60см. Единственото гадно е, че му даваме и Вигантол и калций, че картунката му е мекичка и не ще да се втвърдява Simple Smile

Аз съм в такава чуденка за захранването, че  ooooh!
Педи вика да започваме със соковете. Аз не съм убедена, че е добре, а и дали да е пюре или каша... хич не знам. Вие как се решихте какво, как и от кога?

Много сладки са станали всички бебоци, аз като не съм влизала от 100 години  Embarassed

# 35
  • София
Здравейтеее  Hug
Честито на днешните ни месечинковци!!!

Ането, аз вчера гледах, гледах в Джъмбото, но между всички чинийки, купички и чашки имаше етикетчета,подобни на тези с цените, на които пишеше "да не се слагат в миялна машина, да не се ползват в микровълнова фурна". И аз не си взех...  Rolling Eyes
Сега обаче ми казаха, че меламинът си е подходящ за микровълнова, но може би заради картинките са били предупредителните надписи. Твоите шарени или едноцветни са?
А иначе питах за нагревателя на Чико дали може да слагам чашка на Авент, защото нали в началото ще отсипвам от бурканчето малко, та да затоплям само това количество. Пък после като минем на цели бурканчета ще ги пъхам направо тях... Иначе така ако се претопля неколкократно в бурканчето няма ли да се развали пюрето?  Thinking
Диана, ти от къде взе чинийките на Нуби? И ти ли от Джъмбо?

За спането: ние през деня имаме ок. 3-4 часа разпределени в 2-3 дрямки, но определено не спим между всяко хранене. Вечер я слагам в леглото в 22-22.30 и спи до към 7-8 часа.

Майчета, много ми пропускат пампите напоследък...Вече заповам да се чудя да не би пък аз да съм некадърна и да не ги слагам добре  Rolling Eyes...Ама голямо омазване е последните 1-2 седмици. По принцип ползвам "Пампрес", ама като пускаха толкова често(от към гръбчето), си взех Хъджис, че и тях много ги харесвам. Да, ама и те ми пускат (от към крачетата, хем са с двоен ластик). Преди държах малката в мен и стана мазало-пълна пампа, омазано боди и омазана рокля на мама  Crazy А не мисля, че е заради неподходящ номер, защото малката е 6.5кг, а позлвам номер 3 (от 5 ди 9 кг)...

И да се оплача от биберон-залъгалките на НУК. Много ги хвалят  и реших да взема една бибка за проба. До сега позлваме на Авент, пробвах и каучуковата на Чико, и една силиконова на Нуби, ама тях не ги харесва...Та от тази на НУК направо й остават следи около устичката от цокането... Някак си са много прилепнали към лицето...

А качих малко нови снимки на Шушка. На който му е интерсно да заповяда:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=221475&pid=6413129&lp=-17690

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 18:11 от desitka*

# 36
  • хасково
Здравейте и от нас!
Честита месечинка на бебоците днес! Hug
Аз се позагубих малко,защото на фона на всичко решихме да отидем на почивка с малкия.Бяхме във Велинград,защото педито,категорично ни посъветва,че не е желателно в нашето положение да ходим на море.Изкарахме си много по-добре от очакванията ми,малкия слушаше през цялото време пу-пу Grinning,всички почиващи в хотелчето му казваха "кротушко"  Grinning.Ходихме на басейн през всичките дни,защото установихме,че няма много атракции във Велинград.Моя съвет е да не се притеснявате,ами да отдете на спокойно на почивка с бебоците,защото догида като проходят живот и здраве,вообще няма да можем да видим спокойна почивка.Simple Smile
Ние днес бяхме на консултация(това беше и причината да си прекъснем почивката),малкия е качил 300 грама и е 6850 и 67 см.Педито каза,че е добре.Все още не си задържа главата стабилно и не може да се обръща,но тя каза,че има време да не се притеснявам.

# 37
desitka, шарена е чинийката, веднъж съм я слагала в микровълновата, нищо и няма, обаче пюрето почна да гърми  Mr. Green 

# 38
Здравейте и от нас.
Честито на Нифертити,толкова много се радвам.ПОжелавам лека и безпроблемна бременност и да гушкаш едно много сладко бебче.
Честити месечинки на всички бебоци.
Честито на всички с взети изпити,аз ще се срамувам по този въпрос Embarassed,защото магистратурата ми е една година,пък аз я проточих заради бебо.Но той се роди точно когато ми течаха изпитите и ..........
Момичета,защо снимките в колажа ги виждам не както трябва.Тези в дясно се виждат наполовина ,че и хич.Аз ли нещо трябва да променя.
Да ви се похваля,малчо седи в къщи без памперс и чишка в буркан.Хванах му интервала и си го изчишквам.А пък той се пука от смях в това време.Толкова се радва.
Днес му дадох една лъжичка пюре от круша- то беше облизване,чудене,мислене.........но като му дадох още малко и му беше приятно.Но само толкова му дадох.
Стига съм писала ,че стана много.

# 39
Да ви се похваля,малчо седи в къщи без памперс и чишка в буркан.
smile3555

# 40
Да ви се похваля,малчо седи в къщи без памперс и чишка в буркан.

А стига бе! Браво на Супер Любо.   smile3501

# 41
И аз се записвам в хубавата темичка,благодарности на Зори за положения труд   bouquet
За спането-вечер заспива към 21.00-22.00 часа,сутрин се събужда около 7-8 часа хапва и пак заспива до 12.00-13.00 часа/и аз със нея си дремвам Embarassed/ и после спинка за около 30 мин. но по различно време всеки ден.
Били много е красива булката и аз им пожелавам много щастие,а малката шаферка е голям бонбон  Heart Eyes Тази рокличка от булченски магазин ли е ,че и моята шунка ще е шаферка след 10 дни.
Пепе дано скоро всичко се оправи и нямате повече проблеми
Деси браво на малкия и аз май вече имам  мерак да опитам ЕБХ,но нека малката да порасне още малко,а и не смятам да махам памперса,просто искам да задоволя любопитството си,а ако на малката не й хареса ще спра веднага с опитите.
И моята кърма имам чувството че от ден на ден все повече намалява,но вече не се вживявам толкова много може подсъзнателно да съм се успокоила че скоро ще захранвам е аз пак ще продължа да кърмя,но вече се уморих все да мисля има ли няма ли мляко,айде пак почва цеденето  ooooh! радвам се че успяхме да устискаме само на кърма толкова време.
Имам едно тъпо въпросче-21 февруари коя зодия е? водолей или риба  Embarassed
Исках и още нещо да питам,но забравих  newsm78 Нашият тати днес замина за 9 дни по работа и ми е малко криво без него/даже много/  Sad

# 42
А сетих се.Пюретата повече ли засищат от кърмата?Когато започнем да заместваме цяло хранене по-големи интервали ли ще прави между храненията и вечер повече ли ще спи?

# 43
Момичета спешна информация ми трябва - В Джъмбо пускат ли с колички или трябва кенгуро?

Охх това дете за 10мин съм я оставила и 10пъти ставам да я обръщам , че само се върти ooooh!

Космополитън - те повечето деца май си досукват след п\рето (не намирам буквичката. с английски лаптоп съм). Поне така са ми споделяли майки.

# 44
  • София, Борово
Деситка, от Папагал, на ул. Солун в Борово или от сайта им. Това е чинийката http://papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=224 Аз взех и синя и оранжева, а имат и зелена.

Общи условия

Активация на акаунт