Марги, аз също съм ходила на Фарос, но тогава бях ученичка, не знам дали има групи за големи. Там определено обучението беше много добре. А последните години ходих в ИЧС, там също съм доволна, но е въпрос на късмет да попаднеш на читав преподавател. Също дават сертификат.
Също така да не забравя да кажа, че те призовавам, някой път да се присъединиш към нас в Борисовата градина, няма само в Заимов да се скатавате с КикиНики аааааа, искаме и ние да се запознаем с Дея.
Били, снимките са страхотни.
За пътуването, въобще няма да я вадя от коша, аз такава фобия имам от магистралите, че не бих си позволила да я возя необезопасена (сутринта имаше тема в Часът на мама, колко са важни столчетата)
За морето-не съм се отказала, даже го чакам с нетърпение
Очаквам Али да е малко неспокойна първите ден-два, но съм сигурна че ще се климатизира бързо. Добре е да се пътува с бебетата още докато а малки, че да свикват. Защото ако не са сменяли обстановката ще понесат едно пътуване много по-трудно, ако са примерно на 2 г. Ох, какво още щях да пиша

ПС
Айде аз ще се присъединя към останалите и се отправям към Борисовата с бебе и куче

, ние другия месец ще кумуваме, но няма да взимаме малката с нас, чудя се обаче дали да не я скрехна и аз с една такава сладка роклинка за снимките.

А не мисля, че е заради неподходящ номер, защото малката е 6.5кг, а позлвам номер 3 (от 5 ди 9 кг)...