Няма проблем за количката. Само в Метро май трябва да е с кенгуро.

Дано са зъби, че вече се тревожа. 

Не знаех, че толкова наблизо има такъв богат магазин. Скоро ще го посетя, особено за пюрета-гледам имат огромен асортимент.
. Малката нещо беше много неспокойна. Реших, че е оглаадняла по-рано, защото в 7 хапна съвсем малко. В 9 без 10 започнах гимнастиката, беше неспокойна. После взех да я измия само с влажна кърпа, че реших да не я къпя, защото от вчерашния Пентаксим е леко зачервено и има миниатюрно бяло връхче. Тя беше кисела. И като започнах да я мажа, към 9.15 беше вече, и като ревна това дете...неудържимо, неутешимо...и то не рев, а пищене... Мина сума ти време, не можех да я успокоя по никакъв начин-гушкане, люлеене, друскане, песни, дрънкалки, на терасата, пред огледалото, музика пусках...нищо...По едно време я излъгах да пийне малко вода, защото от съдирането започваше да кашля заради пресъхващото гърло, и набутах цица...започна да яде уж спокойно, бръкна си в окото и настана още по-голям ад...Обадих се на мъжа ми, който току що беше излязъл, да се прибира за малко съпорт, че съм отчаяна...Пищя още сума ти време...Опитах пак да дам да яде, защото бях сигурна, че вече е зверски гладна, но не се получаваше. Той запчона да я успокоява, аз се цедях, за да дам от шише, защото си мислех, че може да ми отказва гърдата...По едно време леко се успокои и дадохме шишето..Изцока го, дадох веднага гърдата, наяде се и заспа...Сега още хлипа в съня си, а и аз до преди малко ревах...Чувствах се толкова безпомощна...И уж се стягах, но в момента в който заспа и ми се отпусна в ръцете, просто сълзите ми потекоха... Ужасно беше  
 Толкова се радвам ,че ви има!!!

Сега пия разни лекарства, заради които спрях да кърмя. Много ме е яд, ама най-важното е да се оправям и да си гледам бебока. В момента не мога да го вдигна от болка в рамената.
Чинийка също имам,но е някаква американска марка-има отдолу и гума някаква,за да не се пързаля.Имам и нагревател на Авен-взех си го за 2 евро от едни разпродажби. 
 но при нас Али както си спеше така изведнъж почна да плаче, ама такъв плач, че чак се дереше от рев. Ей така от нищото изведнъж започна и продължи около 10 мин. през което време даже и течаха сълзички от очите 
 Беше много страшно, след това съм треперила сигурно един час ...

Дано да мине вече, че са много жални като плачкат така.
 Как се организираш, хем бебе Виктор да гледаш, хем отговорна работа да вършиш?

, бъди усмихната, щастлива, обичана и обичаща!