Къде в Бургас (10)

• 62 576
  • 569
  •   1
Отговори
# 240
  • По света и У нас
/
http://www.teka-bg.com/pix/48/20_09_2004_17_29_27.jpg   Къде мога да намеря такава поставка за обувки в Бургас?
Може и да е от друг материал...вероятно има подобни и от пластмаса.
Благодаря  bouquet

Провери тук: http://www.bulfurniture.com/php/firm_profiles.php?fid=7&id=44&tp_id=60
Фирмен магазин в Бургас, ул. Цариградска 39, тел. 056/ 84 68 55
А тези имат дистрибутор http://www.kentimpex.bg/about.php/langaction.changelang/lang.bg , така че нищо не пречи да им прозвъниш ...
Пращам ти на ЛС инфо за още няколко магазина  Peace /по-рано ги бях пуснала в Темата, да не  я товаря наново  Wink

# 241
Здравейте момичета  моля ви за малко информация за един парфюм - къде мога да подуша Juicy Couture в Бургас ?

# 242
Здравейте момичета  моля ви за малко информация за един парфюм - къде мога да подуша Juicy Couture в Бургас ?
провери в Трията на първия етаж

# 243
Благодаря ти, но няма там.

# 244
Благодаря ти, но няма там.
  newsm78 щом го няма там аз не се сещам другаде къде може да го има

# 245
Здравейте,момичета! Къде в Бургас мога да си купя хубаво кожено яке? В hot spot има разкошни,но са доста скъпички. Ще съм много благодарна ако някой ми помогне Simple Smile

# 246
moje li da mi pomognete trqbva mi spe6no dobar frizor v burgas ?Ste sam vi mnogo blagodarna da mi pomognete

# 247
знаете ли къде се премести детският оказион, койято беше в зорница?

# 248
Момичета, предполагам сте обсъждали, но нямам време да чета всички теми. Моля ви, препоръчайте ми козметик в Бургас. Някъде в "Братя Миладинови" или центъра. И да не работи със старата кола от канчетата.  Stop А ако може и маникюр някъде в района!
Благодаря ви!   bouquet

# 249
moje li da mi pomognete trqbva mi spe6no dobar frizor v burgas ?Ste sam vi mnogo blagodarna da mi pomognete
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=287064.0Темата е разисквана .Дано да съм ти в помощ.

Момичета, предполагам сте обсъждали, но нямам време да чета всички теми. Моля ви, препоръчайте ми козметик в Бургас. Някъде в "Братя Миладинови" или центъра. И да не работи със старата кола от канчетата.  Stop А ако може и маникюр някъде в района!
Благодаря ви!   bouquet
Гост, ето и за теб нещичко....за маникюра (не е съвсем по въпроса , но се надявам да помогна )

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 13:57 от Тъща 3

# 250
  • DE
katis, пиши на Nadejdica
Тя е добра фризьорка!!!

# 251
Здравейте! Срещали ли сте да се продават в магазини в Бургас дрехи от Ларедут? Бях чула нещо такова и ми се иска да разгледам на живо. Благодаря ви предварително!

Сега започнах да ви чета и като една бургазлийка да се запиша и аз тука...  Mr. Green Тъй като и аз съм запалена ларедутка мога да споделя, че видях ларедутски дрехи в едно малко магазинче срещу стоматологията точно до книжарница Пингвините. Дрехите обаче са от тези, които се шият в Бг, а на магазинчето отвън пише Произведено в България. Иначе си имат етикети La redoute Creation  Mr. Green

Относно турския вариант на Памперс - Прима, мога да споделя, че в Меден Рудник ги продават в новия Цити център на 3ти етаж, заедно с всички турски прахове и омекотители... Цената на памперсите е с около 1.50-2.00 лв по-ниска, но ми се струва, че и бройките са по-малки за една и съща разфасовка от Памперс и Прима, тъй че май идва танто за кукуригу...  Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 14:24 от неРАХОВА

# 252
Моето търсене на парфюма приключи, вече го притежавам  Heart Eyes , някой ако иска проба да казва.
И аз само да добавя за Надеждица, че е много готина - голяма симпатяга.
За другите питания нямам информация.

# 253
  • London, baby
Биляна *, къде го намери?

# 254
Щастлива случайност беше, вчера - от една мацка във форума. На нея нещо не и допада и днес се видяхме и направо го взех, страшно ми хареса. Ако искаш да го видиш, казвай.

Общи условия

Активация на акаунт