Къде в Бургас (10)

• 62 555
  • 569
  •   1
Отговори
# 255
  • London, baby
Благодаря!! Ще продължа да го търся, че в темата за парфюмите много се коментира и ми стана любопитно.

# 256
Здравейте! Кажете някой магазин с дрешки на Дисни, по- точно пижамки. Благодаря предварително!

# 257
  • Бургас
Момичета, моля за съдействие - къде в Бургас мога да намеря бански на FEBA, по възможност в центъра на града  Praynig Мерси предварително!!!

Stefoni, намери ли къде продават  FEBA, че и аз съм им фен.  Flutter

# 258
Здравейте! Кажете някой магазин с дрешки на Дисни, по- точно пижамки. Благодаря предварително!

пижамки на Дисни има в едно магазинче на ул. Кирил и Методий. Като тръгнеш от Александровска нагоре към църквата се пада в дясно някъде над парфюмерията.

# 259
Някой знае ли къде пълнят климатици на коли? Rolling Eyes

# 260

Предполагам, че в доста сервизи го правят, но аз се сещам за една автокъща, която е точно преди пресечката за 5-ти километър, като идваш откъм магазина на Пежо. Голямо обяснение дадох, ама не мога по добре  Embarassed

# 261

Предполагам, че в доста сервизи го правят, но аз се сещам за една автокъща, която е точно преди пресечката за 5-ти километър, като идваш откъм магазина на Пежо. Голямо обяснение дадох, ама не мога по добре  Embarassed

Мерси Иве, утре ще потърся в района... И аз мислех, че на много места го правят ама на...Днеска обикалях цял ден, намерих на едно място, но имаше 100 коли преди мене Crossing Arms А представа за цената да имаш?

# 262
....А представа за цената да имаш?

Ами май около 80-90лв

# 263
....А представа за цената да имаш?

Ами май около 80-90лв

Ясно, мерси  bouquet

# 264
Наоми в отчетна ти писах за един сервиз, виж, че ме мързи да пиша и да се връщам за да копирам  Embarassed

katis, пиши на Nadejdica
Тя е добра фризьорка!!!
да, подкрепям  Peace

неРАХОВА, шокира ме, нямах представа за продажба на редутски дрехи в Бургас

# 265
  • у нас

неРАХОВА, шокира ме, нямах представа за продажба на редутски дрехи в Бургас

има, има и не само там. Онзи ден се натъкнах на един магазин и имаше пижамки на Ларедута.  HugСкоро може и някой да отвори магазин с редутски дрехи. То на тия цени................

# 266
  • Бургас
Здравейте  от  къде да си  купя  пухкав мокет и  уникални  тапети. Thinking

# 267
  • DE
Здравейте  от  къде да си  купя  пухкав мокет и  уникални  тапети. Thinking
Примерно от Мосю Бриколаж или Домко!

# 268
  • у нас
Точно преди Бриколажа има магазин за килими - там има много интересни модели  Peace

# 269
  • Бургас

Моля ви, препоръчайте ми козметик в Бургас. Някъде в "Братя Миладинови" или центъра.
И да не работи със старата кола от канчетата.  Stop А ако може и маникюр някъде в района!

Ето: http://www.freshline-bg.com/index.php?option=com_contact&Itemid=3

Салона се намира точно до клиниката на Михайлов, в "Братя Миладинови".

Общи условия

Активация на акаунт