Къде в Бургас (10)

• 62 563
  • 569
  •   1
Отговори
# 330
  • DE
Ами то всички се колебаят, но май накрая няма да иска никой.
Благодаря за отговорите!

# 331
 Аз съм твърдо за парното и топлата вода, през зимата у дома е 22 градуса и за два радиатора плащаме около 30 лв. на месец.Обаче всички във входа ползват вкл. пенсионерите, и те разбраха далаверата. Laughing
 Ние сме към СМК.

# 332
  • Бургас
Другото, което им подарихме беше едно щраусово яйце с изографисана Богородица с младенеца (с подставка за яйцето), изключително красиво нещо.
Би ли ми каза, от къде го купи?
Много ме е яд, че не го снимахме преди да го подарим, толкова беше красиво.
Купихме го с още няколко от едно село преди 2-3 години. И така, като се чудим какво да подарим, и ако повода е подходящ... Whistling - вадим 1 яйце и готово. Обаче остана само едничко.
Видях подобно в една галерия на Богориди скоро. Мисля че, "Бояджиев" се казва галерията. Намира се преди м-н ЕХХО, който е до тотото, като вървиш нагоре към гъбката.  Joy Егаси обяснението Crazy Blush

# 333
  • Бургас
Видях подобно в една галерия на Богориди скоро. Мисля че, "Бояджиев" се казва галерията. Намира се преди м-н ЕХХО, който е до тотото, като вървиш нагоре към гъбката.  Joy Егаси обяснението Crazy Blush

Не се сещам в момента за галерията, но като тръгна към гъбката може да я срещна Wink

Миленика кое е студиото от което си доволна, и горе долу как върви цената за мустака.............

Fresh Line Намира се в "Бр.Миладинови".
Цените може да са се променили, бяха стотинки на минута. На мен по малко от 5-6 лв. не ми е взимала, но аз бях тежък случай след изрусяване с Блондор. Доволна Rolling Eyes, нямам база за сравнение, не съм ходила другаде.

Може ли да кажеш кое е студиото?И може да звучи малко параноично,но дезинфекцират ли иглите (или сменят ли ги с нови пред вас)

Дезинфекцира иглата, не се сменя.

# 334

Сайта ми излиза на маймуница  newsm78
С пинсета или с фотоепилация резултатите са по-добри?

# 335
Къде мога да намеря голямо разнообразие на мъниста в Бургас? Някой виждал ли е да продават дръжки за чанти?

# 336
  • Бургас

Сайта ми излиза на маймуница  newsm78
С пинсета или с фотоепилация резултатите са по-добри?

http://www.freshline-bg.com/

Не мога да преценя. След изрусяването с Блондора, мъха на горната ми устна, стана "гора" - ситни, тънки, гъсти...ужас.
Борих ги с ел.пинцета - около 4г., а мин.г. направих 10 процедури фотоепилация. Резултата след 6г. е лек мъх, който е 10-15% от "гората". Зависи от типа на косъма, но при фото ефекта е по-бърз, може би по-траен, и по-скъп.

# 337
  • DE
venividivince, има едно магазинче точно срещу кафе Йорка, ако се сещаш.

# 338
 Търся книжарница с богат асортимент учебни пособия-тетрадки, несесери, подвързии и други такива.Омръзна ми където и да вляза по два вида от артикул. Crossing Arms

# 339
  • Бургас
Аз за училище пазарувам от Метро  Peace

Относно фотоепилацията, не съм пробвала, но доста попрочетох, понеже се бях навила да се справя с проблема веднъж завинаги. Та, разбрах, че има ефект при тъмните косми, имаше нещо във връзка с пигментацията на косъма, а светлите "не ги лови".   

# 340
  • Бургас
Ежка незная дали обсъждането е за тука, но аз ходих в Джъмбото и разговарях за фотоепилация на лицето, козметичката ми каза да ида с добре отгледани косми , е няма как да стане, немога да се изоставя толкова да не ги скубя , да си ги постригвам с ножичка за да имало ефект и на есен се прави процедурата и верно за по тъмните косми има по голям ефект и по бърз , процедурата се правила през 20 дена , те не опадват веднага след фотоепилацията а до няколко дни, поне това ми обясни там козметичката .

# 341
  • Бургас
Джи, пусни се на МЕТРО. Във вторник напълних колата от там, просто има всичко.

# 342
Препоръчайте ми цветарски магазин, в който да ми направят хубав букет!
Само без този на Ботева, моля - там готовите букети са хубави, защото ги прави собственичката (Дияна), обаче продавачките й са пълен ужас и ако ги помолиш да ти направят букет с избрани от теб цветя се справят колкото бабите по сергиите или в най-добрия случай правят някой заучен модел....
Имаше едно време една мацка, която работеше в един цветарски магазин на "Александровска", някъде около пресечката със "Самуил" - още помня какви опаковки ми е правила - истински произведения на изкуството .......

# 343
Миленика   bouquet
Би ли ми написала точния адрес на Fresh line, понеже сайта пак ми излиза на маймуница.

# 344
  • Бургас
Препоръчайте ми цветарски магазин, в който да ми направят хубав букет!
Само без този на Ботева, моля - там готовите букети са хубави, защото ги прави собственичката (Дияна), обаче продавачките й са пълен ужас и ако ги помолиш да ти направят букет с избрани от теб цветя се справят колкото бабите по сергиите или в най-добрия случай правят някой заучен модел....
Имаше едно време една мацка, която работеше в един цветарски магазин на "Александровска", някъде около пресечката със "Самуил" - още помня какви опаковки ми е правила - истински произведения на изкуството .......
Аз съм много доволна от един магазин в блока на Народен Юмрук, ако се сещаш. До него има парфюмерия. Има стрхотни неща и букетите ги правят супер. Моите колежки само от там правят декорации и букети за клиенти.
Друго се сетих, миналата година като ставах кума, понеже не правиха сватба искаха да е само тържество без официалности, аз поръчах букет от едно много смотано павилионче на Лермонтов (пресечка на Богориди), почти до Богориди е. Мисля че собственичката ми го направи букета и беше страхотен.
Ако не ти се рискува, отиди до Народен Юмрук.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт