Къде в Бургас (10)

• 62 531
  • 569
  •   1
Отговори
# 315
Може ли да ми обясните къде се намира магазин "Бамболино"?

И кой прах изпира по-добре Сано или Тема бебе?
Бамболино е в Зорница, до спортната зала,на изхода на Бърза помощ, в една нова кооперация, доста голяма, от едната страна има пицария.
Иначе аз съм за Сано,вече взимам и за нас  Hug

# 316
  • Бургас
мерси, Peti_n  Hug

# 317
Привет,момичета! Знае ли някой къде продават фон дьо тен на REVLON и ориентировъчна цена. Много го хвалят мамите та реших да си взема. Благодаря предварително Simple Smile. Хубав ден!

# 318
  • Бургас
Привет,момичета! Знае ли някой къде продават фон дьо тен на REVLON и ориентировъчна цена. Много го хвалят мамите та реших да си взема. Благодаря предварително Simple Smile. Хубав ден!

Например, в Бонжур!  Wink
За кой точно фон дьо тен те интересува цената?

# 319
  • Бургас
Здравейте и тука да ви питам , някой ползвал ли е услугите на козметичното студио на д-р Каракашева?

http://dkcosmetic.hit.bg/

по точно за електрическата пинсета се интересувам
благодаря ви предварително.

# 320
Я,това било точно до нас  newsm44
И аз чакам отзиви за пинсетата.Интересува ме освен резултат и това да ли остават белези.Чела съм за подобни екстри,с които са се сдобили момичета,подложили се на такава процедура.

# 321
  • Бургас
Я,това било точно до нас  newsm44
И аз чакам отзиви за пинсетата.Интересува ме освен резултат и това да ли остават белези.Чела съм за подобни екстри,с които са се сдобили момичета,подложили се на такава процедура.

Аз съм се подлагала на тази процедура, но в друго студио, в продължение на 3г., после продължих с фотоепилация.
Белези от пинсетата, нямам освен веднага след самата процудура, имам ситни червине точици от боденето, кожата се успокоява и още на следващия ден.

# 322
mimita,благодаря за бързия отговор. иначе колорстрей смятам да вземам (или нещо подобно беше)

# 323

Аз съм се подлагала на тази процедура, но в друго студио, в продължение на 3г., после продължих с фотоепилация.

Може ли да кажеш кое е студиото?И може да звучи малко параноично,но дезинфекцират ли иглите (или сменят ли ги с нови пред вас)

# 324
  • Бургас
mimita,благодаря за бързия отговор. иначе колорстрей смятам да вземам (или нещо подобно беше)

Colorstay струва около 16лв. (не помня точно), става въпрос за Revlon Colorstay Makeup, SPF 15. Минералният Colorstay е по-скъп.

# 325
  • Бургас
Миленика кое е студиото от което си доволна, и горе долу как върви цената за мустака, аз отдавна търсех такова чудо и тука във форума бях питала но отзиви не получих, та сега една дружка ходи при тази докторка миналата сряда видях я с очите си нямаше и нищо , не било болезнено процедурата е траела около 5 минути и платила 2 лв което ми се струва доста евтино, та затова събирам мнения още да зная на къде да тръгна, щото съм  решила да се подложа.
Ако отида днес ще там отзиви естествено. Simple Smile

# 326
  • DE
Един малко по-различен въпрос от мен.
Живеем в нова кооперация и дали има изгода да си пускаме парно и топла вода?
Скъпо ли е? Една приятелка ми беше споменала, че кубикът топла вода е много скъп!!

# 327
  • Бургас
Топлата вода е скъпа защото се спира парното във входовете на панелните блокове ( от абонатната) но топлофикация си подават топлото по трасето и затова си скача цената на водата (някой трябва да плати за тези загуби все пак) .
Ако си пуснете и радиатори и да си ползвате услугите на добросъвестна фирма за топлинно счетоводство е добре, не излиза скъпо и си е предимство за затопляне на цялата сграда , усеща се от входа още.

# 328
много ти благодаря,мимита! много си добричка Simple Smile   bouquet

# 329
  • Бургас
Един малко по-различен въпрос от мен.
Живеем в нова кооперация и дали има изгода да си пускаме парно и топла вода?
Скъпо ли е? Една приятелка ми беше споменала, че кубикът топла вода е много скъп!!

За да си пуснете парно, трябва всички да се включат, тъй като има доста първоначални разходи и е непосилно 2-3 семейства да платят поставянето на цялата абонатна станция. Ако всички са съгласни, предполагам няма да си пуснат парно, за да си го спрат след това (което е най-големия проблем при панелните блокове) и след като всички си го ползват, би трябвало да ви излиза много евтино. Поне аз съм чувала за фантастично ниски сметки, но в блокове без изключени радиатори. Фирмата за топлинно счетоводство също трябва да се подбере добре и да се следи изкъсо. Белчевстрой например надписват безогледно - както в точките, така и в кубиците топла вода. Като добавиш и непредвидимата цена на една точка и за затопляне на едик кубик вода, разбираш защо хората предпочитат да си спестят нервите и се отказват от парното.

Общи условия

Активация на акаунт