Къде в Бургас (10)

• 62 526
  • 569
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Спешно е, помагайте, само във вас ми е надеждата  Rolling Eyes. Търся комплекти за СПА (халат, кърпа, лента за глава, чехли и може би още нещо). Има ли тука такива някъде?

# 301
Момичета, моля ви за координати на добра козметичка в Бургас-ако пък е и в "Славейков", цена няма да имате  bouquet
Трябва ми за кола на триъгълника и ако е некоя по-възрастна жена ще е още по-добре, че ще ми е за първи път и малко ще ми е неудобно Blush Blush Blush

# 302
Спешно е, помагайте, само във вас ми е надеждата  Rolling Eyes. Търся комплекти за СПА (халат, кърпа, лента за глава, чехли и може би още нещо). Има ли тука такива някъде?

Сега ще се опитам да ти обясня къде видях такива пакети даже на витрината. От училище Кирил и Методи продължаваш надолу по уличката,която излиза на "Александровска". В началото има магазин за италиански обувки, после някакви хамбургери,след това ще видиш магазинчето,което ти трябва на теб.   bouquet

# 303
Момичета,търся телефона на една фризьорка. Намира се в "Изгрев" пред онзи най-дългия блок, в една нова жълтооранжева кооперация, малко след спирката на 211 се . Някой да се сеща ?   Rolling Eyes
аз живея точно там но нямам тел съжалявам като минавам от там може да запиша тел

Много съм отвеяна. Сега оттам си идвам. Останах много доволна,но забравих да поискам номера.  ooooh! Би ли го взела? Знам,че се казва Светла фризьорката.  newsm78

# 304
  • у нас

неРАХОВА, шокира ме, нямах представа за продажба на редутски дрехи в Бургас

има, има и не само там. Онзи ден се натъкнах на един магазин и имаше пижамки на Ларедута.  HugСкоро може и някой да отвори магазин с редутски дрехи. То на тия цени................
ще споделиш ли с нас къде е това магазинче, моля! Wink

магазина се намира на ул. Хр. Фотев, казва се ВИП бебе. Имаше 2-3 артикула то Ларедута.  Peace

# 305
  • у нас
Момичета, моля ви за координати на добра козметичка в Бургас-ако пък е и в "Славейков", цена няма да имате  bouquet
Трябва ми за кола на триъгълника и ако е некоя по-възрастна жена ще е още по-добре, че ще ми е за първи път и малко ще ми е неудобно Blush Blush Blush

Салонът се казва "Дали". От 2-3 месеца е. Намира се в Славейков, само че незнам как да ти го обясня. Направо ще ти дам номера на козметичката, казва се Гери, не е възрастна, а е млада и много готина. 0899730416- Гери.  Peace

# 306
  • Бургас
Sinara, къде е салонът?
Не се сещам да съм го виждала  Simple Smile

# 307
  • у нас
Sinara, къде е салонът?
Не се сещам да съм го виждала  Simple Smile

Незнам как точно да го обясня,  все още не съм ходила там, щото малко далеч ми идва, затова дадох телефона на козметичката. Предполагам, че не са сменили името, но така ми каза тогава тя. А това беше 3 дни преди да се преместят там.  Peace Иначе салона беше до нас, не с това име, но съм много доволна от Гери.  Peace

# 308
  • Бургас
Това е 47 блок-от високите е и се намира близо до "Разделителна"-след Сарата  се завива към касите на ВиК и енергото и отляво се пада този блок  Peace

# 309
  • у нас
Да, определено е около Сарата  Peace

# 310
  • Бургас
Това е 47 блок-от високите е и се намира близо до "Разделителна"-след Сарата  се завива към касите на ВиК и енергото и отляво се пада този блок  Peace

Малееее, че то било срешу нас  Laughing
Ох, ще умра от смях,  Joy, аз живея точно отсреща на салона и досега не съм забелязала, че се казва Studio Dali! Преди беше нещо друго, то от няколко месеца е това.  Peace
Колко съм заблеяна само  hahaha, работата хич не върви на добре  Blush

# 311
  • Бургас
Сега ще се опитам да ти обясня къде видях такива пакети даже на витрината. От училище Кирил и Методи продължаваш надолу по уличката,която излиза на "Александровска". В началото има магазин за италиански обувки, после някакви хамбургери,след това ще видиш магазинчето,което ти трябва на теб.   bouquet
Много съм ти благодарна Hug!!! Трябваше ми спешно за подарък на кръстниците. Днес кръстихме дъщеря ми и татко и в храма на Св.Богородица. Кръщенето мина превъзходно. От този магазин купихме комплект - халат, хавлии и пантофи за кръстницата, за кръстника обаче се наложи да "сглобяваме" подобен комплект от Калогерата (само че без пантофи Peace). Другото, което им подарихме беше едно щраусово яйце с изографисана Богородица с младенеца (с подставка за яйцето), изключително красиво нещо. Надявам се, че ще харесат подаръците. Още веднъж благодаря, щеше да е по-трудно да минем без компетентната ти помощ Hug!!!

# 312
katenok  , радвам се,че всичко е минало хубаво.  Simple Smile Честито !

Ама как без моята компетентна помощ,нали всеки ден като се връщам от кафе,минавам оттам.  Mr. Green  Joy    Hug

# 313
  • Бургас
Другото, което им подарихме беше едно щраусово яйце с изографисана Богородица с младенеца (с подставка за яйцето), изключително красиво нещо.

Би ли ми каза, от къде го купи?

# 314
  • Бургас
Може ли да ми обясните къде се намира магазин "Бамболино"?

И кой прах изпира по-добре Сано или Тема бебе?

Общи условия

Активация на акаунт