Къде в Бургас (10)

• 62 528
  • 569
  •   2
Отговори
# 285
  • Бургас
Тази  вечер видях в Пикадили два  бели  мечока стори ми се че са  по  около 20.00лев Shockedвъзможно ли е?

# 286
Тази  вечер видях в Пикадили два  бели  мечока стори ми се че са  по  около 20.00лев Shockedвъзможно ли е?

Възможно е ако не е бил от плюш,а от една друга материя.

# 287
  Привет  Party

Здравейте    bouquet
Извинявам се,че нахлувам така в темичката Ви,но имам нужда от вашата помощ  Thinking Аз също живея в Бургас...та въпроса ми е виждали ли сте гумени дамски ботушки някъде и ако да споделете моля.Имам голямоо желание да си купя,но все не мога да намеря  ooooh!
Намери ли си такива ботуши? Аз още от миналата година търся. Бях намерила едни само, в магазина на Хъш Пъпис, тигрови намалени на 45лв. Нищо особено. Тези снимки, които си показала са много хубави, и единствената алтернатива (ако няма в Бургас) е ибей.

Проверих за ботушките в магазина,за който ми каза Naomi,но нямаше и продавачката ми каза,че са имали и отново ще получават към средата на септември...та тогава ще проверя отново  Simple Smile Иначе ми ги описа долу-горе и според нея са били сладурски...ама ще видим  Wink
  Лека и прохладна вечер на всички!  Hug

# 288
Здравейте от къде може да се купи голям плюшен бял мечок  newsm78

ако още търсиш,днес видях в "Бамболино" в Зорница, среден около 60-70 см сигурно беше- 33 лев  Hug

# 289
  • London, baby
una_loca, бладоря!!

# 290
  • Бургас
Ще си купувам съдомиялна, та да ми кажете някой фирмен магазин за читава бяла техника, осван Ритони, Техномаркет и Технополис?

# 291
Ще си купувам съдомиялна, та да ми кажете някой фирмен магазин за читава бяла техника, осван Ритони, Техномаркет и Технополис?
Майка ми скоро си купи от Тобо съдомиялна Аристон и цялото друго оборудване за кухня, и ние от там си пазарим, точни са много.Иди задължително да провериш.Това е с/у Краснодар в една от уличките, магазинът е в блок, на първия етаж.

# 292
  • Бургас
Майка ми скоро си купи от Тобо съдомиялна Аристон и цялото друго оборудване за кухня, и ние от там си пазарим, точни са много.Иди задължително да провериш.Това е с/у Краснодар в една от уличките, магазинът е в блок, на първия етаж.

Ок, тенкс  bouquet
От темите тук в форума се спрях на AEG или Bosh, като марки, но искам да разгледам, за да реша окончателно.

# 293
Момичета,търся телефона на една фризьорка. Намира се в "Изгрев" пред онзи най-дългия блок, в една нова жълтооранжева кооперация, малко след спирката на 211 се . Някой да се сеща ?   Rolling Eyes

# 294
  • Бургас
Привет,
търся ленено панталонче  80 , бяло или бежово за момченце за кръщене. Ще към много благодарна за инфо, ако някой е виждал

# 295

Ок, тенкс  bouquet
От темите тук в форума се спрях на AEG или Bosh, като марки, но искам да разгледам, за да реша окончателно.
Аристон не им отстъпва като качество, един клас са, а са с по-добър дизайн. Peace

# 296
Момичета,някой виждал ли е в цветарски магазин в Бургас да продават четирилистна детелина като тази
http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=v … =84&Itemid=88 В краен случай ще я поръчам от сайта,но 8 лв за доставка ми се виждат множко

# 297
  • Бургас

Аз също съм в процес на проучване. Тук ти пействам част от кореспонденцията ми с Бош:

Ето трима наши клиенти в Бургас, където можете да купите този уред:

http://www.rilus.bg/Shop.htm

http://www.domostyle.com/index.html

Магазин ВАЛДО - Бургас 8001, к-с Братя Миладинови, бл. 92, партер,
056/813354, valdo@gbg.bg, http://www.valdobg.com

поздрави

Kaloyan Cholakov

Product Manager

, но не съм ходила още на място да разгледам. Харесах си миялна от сайта им, имат много подробно описание на всеки модел. Мисля, че това ще е причината да си взема Бош. Сега ще потърся и ще ти дам линк.

# 298
Момичета,търся телефона на една фризьорка. Намира се в "Изгрев" пред онзи най-дългия блок, в една нова жълтооранжева кооперация, малко след спирката на 211 се . Някой да се сеща ?   Rolling Eyes
аз живея точно там но нямам тел съжалявам като минавам от там може да запиша тел

# 299
Аз след 15мин отивам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт