Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 062
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Момичета, пускам ви един линк , един доктор твърди, че премахва целулит с 2-3 процедури http://www.blitz.bg/article/11201

Ако някой може да даде повече информация по въпроса ще съм му много благодарна!

# 227
 не знам защо излиза так, ще пробвам от друг сайт, то го има на много места този д-р Борислав Кирчев http://ivberov-zona.blogspot.com/2009/04/blog-post.html

# 228
Здравейте.Ето един салон който го препоръчвам ако някой се интересува.Там работи сега моята масажистка за която съм споменавала и съм много доволна www.yonirelax.com

# 229
След като изчетох старателно и двете теми имам две конкретни питания:
1. препоръчайте ми салон в Лозенец
2. как си правите масаж в кафе и колко често.

Благодаря и успех в борбата с "желираното чудовище"

# 230
Момичета открит е нов метод за премахване на целулита, но кога ли ще дойде в България http://www.dnes.bg/article.php?cat=4&id=69455

А за кафето и аз искам да знам.

# 231
Аз си го правя 2-3 пъти седмично с утайката на кафето.

# 232
Аз за сега само лицето съм си почиствала с утайката на кафето - става пухкаво чистичко много съм доволна, а за тялото сега събирам утайка ще пробвам  Peace

# 233
за пловдив искам да се включа с инфо, в момента ходя в спа студио кадифе и за сега съм доволна (днес ми беше 2ра от 20 планувани от мен процедури). 
гугъл ще ви насочи за цени, предлагани процедури и адрес(много добре организиран сайт). според мен цените са ок, студиото е супер и за момента всички са много старателни.
ще пиша пак след като напредна в процедурите ако някой се интересува разбира се. Peace

винаги съм се чудела за кафето, защо утайка? нали активната съставка която маха целулита вече е извлечена? защо да не става с кафе което не  е филтрирано и с извлечен кофеин? (най-евтинкото разбира се)

# 234
Момичета открит е нов метод за премахване на целулита, но кога ли ще дойде в България http://www.dnes.bg/article.php?cat=4&id=69455

А за кафето и аз искам да знам.

Joy
Нали уж за 9 минути редуцира 47% от целулитните натрупвания... Значи за 18 минути задника ми трябва да е гладък като балон.... Какви 60 дни, какви празни обещания пак  hahaha
Ако беше толкова чудотворно това мазило, щеше да струва в пъти повече.... hahaha  Peace

# 235
Ами сигурно редуцира 47% от 1-вия процент на целулитни натрупвания Joy
Та по тази логика може и 100 дни да ни трябват newsm78
Масаж, вода, правилно хранене и спорт му е майката

# 236
Ох, моите вендузи само си стоят в шкафа и си правя масажи през 1 седмица. Ама сега като ви слушам, се захващам сериозно вече.

# 237
Кой е ходил от вас днес в магазин лечител до четвъртък пазара, за канелено масло да си признае? Laughing

Жената каза, че аз съм 2рата за деня и, че ще поръча. Peace

# 238
Хоп и аз да пиша в тази тема. Изчетох всички страници  Tired
Искам да попитам за тези вендузи.. от Бургас съм, къде да ги търся в някоя аптека или в някой магазин ли .. някои пишат че 2 бройки са към 14 лева, мога да си го позволя, но за масажи при специалист и дума да не става. Ще пробвам по домашному, съчетано с диетка и малко упражнения. Може ли малко инфо от къде да си закупя вендузи в Бургас, какво се ползва при масажа, т.е. олио ли е какво е, ако да какво ми препоръчвате и да започна да действам, че съм на 21 години а като си погледна краката и дупето ми става лошо. Искам и да питам тези вендузи да не са само за еднократна употреба, че не мога да давам куп пари .. Heart Eyes

# 239
Ето моята, току-що изпитана система - евтина, хитра, но трябва воля.
1. диета - 1 фаза - само нетлъсто месо - пиле, най-вече риба, обезмаслено мляко, извара, яйца - 5 дни
2.диета - 2-ра фаза - същото, но със зеленчуци /без картофи, ориз, грах, боб, леща/ - 5 дни
3. постепенно преминаваме към разделно хранене /но без хляб, ориз, картофи, грах/ - без захар, тестени, пържени, панирани, газирани и др. логични неща, избягвани в диета
4. през цялото време - масажи с утайката от кафето сутрин и вечер в засегнатите от целулит зони - силно обтриване до зачервяване на кожата, отмиване
5.мазане с кремове на "Дева"/този е най-евтин, а върши същата работа като вносните/ - сутрин и вечер - антицелулитен /зелен/, след като свърши- отслабващ /червен/
6. много движение - ходене, каране на колело, разтягащи упражнения, плуване - което ви харесва най-много /не фитнес обаче/

И...Целулитът е минало. Simple Smile Simple Smile Simple Smile За 2 седмици. /зависи кой колко има, но колкото и да е -изчезва/

Формулата е - накратко: диета, движение, кафе и кремове.
Ако не ви се прави всичко наведнъж - правете нещичко, все ще е от полза.

И най-важното -хранете се почти без сол, но пийте много вода - 1,5 - 2 на ден!

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 14:44 от angel?

Общи условия

Активация на акаунт