Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 071
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
stefka...... не съм намерила още място, от което някой да е доволен... пък и тук никой не пише и не дава координати  Sad Единственото, което разбрах от толкова четене е, че от антицелулитните масажи стават синини по краката... а това нещо хич не ми харесва. Моите крака и без това и съвсем леко да ги ударя и синината ми е гарантирана.

# 211
stefka...... не съм намерила още място, от което някой да е доволен... пък и тук никой не пише и не дава координати  Sad Единственото, което разбрах от толкова четене е, че от антицелулитните масажи стават синини по краката... а това нещо хич не ми харесва. Моите крака и без това и съвсем леко да ги ударя и синината ми е гарантирана.

Passion_G ще ти стават синини само в началото. При мен и в началото не ми стават.

# 212
Хайде и аз тук  Simple Smile Искам да попитам дали има някоя мама от Пловдив, която ходи на антицелулитен масаж? Да каже къде и каква е цената на посещение?

Passion, дали вече си успяла да събереш някакво инфо за антицелулитни процедури в Пловдив? Интересувам се най-вече за това LPG и Vela Shape. Някой може ли да сподели кое е по-добре от двете и някакви салони в Пловдив. До сега четох страницата на Тотал спорт... ами не открих нищо, но и ми прави впечатление, че сайтът им е организиран ужасно. Искам да си взема другия месец някакъв пакет за такива процедури и до сега съм открила само един салон в Кичука. Цената за LPG е 350 лева за пакет. Моля  ако някой е ходил да сподели впечатления. Все пак цената никак не е малка. Наясно съм, че трябва да изключа мазното и соленото и газираното, но все пак да не стане пари хвърлени на вятъра

Стеф, по отношение на Total Sport съм скептична - никакъв ефект  Stop сестра ми ходи там сумати време, чувала съм, че и приятелки са на същото мнение...

Привет, gardje! Теб те четох инак в темата за вендузките, но искам за мен да не е самомасаж. Не мога да го направя без синки и така, че да е съобразено и с това, че имам тук таме разширени венички, затова предпочитам да отида на професионален масаж (ще събера парите ако трябва за 2 месеца ако не мога наведнъж). Четох, че ти си постигнала резултати. Браво, радвам се - упоритостта ти даде резултати.
 А за Тотал спорт да ти кажа днес изчетох много неща. Действително оставам с впечатлението, че това е само една много скъпа глезотия, но никак няма положителни отзиви. На такива места не се ходи само за едната луксозна обстановка. Ами тогава...  newsm78 къде да отида според теб? Чувала ли си нещо хубаво за някой салон където да го правят това LPD или Vela Shape? Освен това не мога да разбера докъде се простира чистото печалбарство и докъде истината, че помагат тези масажи...

честно казано за LPG и Vela Shape не знам нищо сигурно(имам предвид за салон), защото и не съм се интересувала.  Ако имаш някой познат лекар и мед. сестра по-добре ги разпитай. може и да знаят нещо. все пак работят с апаратури...

# 213
Passion, не разбирам... Когато е за салони в София момичетата спокойно пишат имената на салоните. Какво лошо има? За някои от тях споделят, че са много доволни, от други не толкова. То нали затова е форумът - за споделяне на опит. Парите никак не са малко и трябва да се събере информация все пак. Просто жалко, че не живея в София. А дори и да не живея не ми пречи да ходя там, но да съм в отпуска, че да постоя 2 седмици. Оставам с впечатлението, че тези масажи помагат много. Може и с вендузките както gardje, но заради посинявания и венички не ми допада тоя метод. Не е подходящ за мен явно.

# 214
да, стеф, щом си усещаш, че вендузите не са за теб, недей. те са противопоказни при вени

# 215
Здравейте!
Видях, че се чудите за Целулес...аз си го взех, ползвах го 2-3 пъти и отказа да всмуква, голям боклук е , по- добре не си давайте парите. Аз си мискех, че ще е супер, защото имам бебче на 5 месеца и няма кой да го гледа ,за да ходя на масажи, но уви...
Сега правя някакви системи и ходя на тангентор в един фитнес наблизо(живея в Редута), 10 процедури са 315 лв., сега съм на 4- тата и няма никакъв ефект, дано да не съм си дала и този път парите на вятъра newsm78
Ако някой се интересува ще пиша като приключа какъв е бил ефекта.
Пожелавам ви успешна борба с целулита!

# 216
Момичета, мног се обърках,докато четях  Crazy Не мога да се оправя по страниците и затова искам да попитам максимално конкретно - къде в София мога да намеря антицелулитни масажи или други процедури, но на прилична цена ( което за мен значи до към 20 лв, но ако е по-малко, доста по-добре ще е  Peace) Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 217
Здравейте момичета ,
ще следя темата , защото и аз се интересувам от добър рехабилитатор за антицелулитен масаж.
Засега пия много вида и не спирам да се движа . От седмица ползвам масажния рол- он на Garnier  , засега немога да кажа дали има ефект или не.

# 218
zdraveite momi4eta za Burgas nqkoi moje li da mi dade info za anticelulitni masaji.Otkrih edno studio na gladston kadeto masajite sa s venduza i zagrqvasht krem rehabilitatorka pravi masajite cenatae 15 lv za 40 min.Nqkoi hodil li e tam i kakvi sa mu vpe4atleniqta.

# 219
Kaкъвто и да е масажа, ако е по малко от 1 час ефекта е минимален, а парите - хвърлени на вятъра.

# 220
Здравейте! Мога да ви препоръчам моя масажист. Той приема в Красна поляна у дома си. Антицелулитната процедура при него сега е промоционално 9лв /60мин. Ходи и на адрес с преносима кушетка, но тогава е по-скъпо и зависи от района. Аз съм много доволна. За да не се сметне за реклама каквато всъщност май направо си е Wink , който се интересува от координати да пише на лични.

# 221
Do momi4etata v Burgas v4era se zapisah v tozi salon na gladston kazva se HEALTH LINE napravih edna procedura i dnes pak sam tam jenata e dosta priqtna a da si priznaq masaja ne beshe osobeno priqten no se nadqvam da ima efekt shte vi informiram za rezultatite sled 5 proceduri kogato pak shte izmerim obikolkata.

# 222
  • Варна
Привет момичета!
Да споделя за мамите от Варна, супер доволна съм от масажистите в студио Арлет, две момчета са, много добри са и ти отделят специално внимание. Аз се възползвах от промоцията им за 10 масажа 140 лв. Цената е супер, включва пилинг на краката и дупето, маска с канела, гуарана и кофеин-загряваща, после масаж 30 минути и вендузи. Цялата процедура трае час и нещо. Аз лично съм очарована от това че не те претупват, тъй като преди това правих опити и в други салони но все не бях доволна. Успех на всички в борбата с тази гад...

Illinka, моля те да съобщиш повече информация за въпросното студио, че цената ми звучи супер за описаната услуга и докога е тази промоция? Арлет откривам във Варна само като фризьорско студио без масажи?!Та телефон или адрес, моля те! Може и на ЛС, писах ти.
Ако някое друго момиче може да се включи по въпроса за това студио или друго подобно във Варна, ще съм мнооого благодарна!
 Praynig

# 223
Е пишете тук за това студио и аз се интересувам Simple Smile

# 224
Привет момичета.
Trufel, писах на лични.
Адреса на салона е: гр. Варна, ул. Граф Игнатиев 17, до ресторант китайски Щастлив век.
Тел на салона: 052/60 80 34
Двама масажисти работят, аз съм много доволна от масажа и процедурата като цяло. Включва пилинг на крака и дупе (през процедура), маска за отслабване и с/у целулит-действа като те завият с горещо одеало, после масаж - 30 минути, накрая вендузи. Цялата терапия трае около 1 час, час и 15 минути. Не зная до кога е промоцията, но за момента е така, закупувайки 10 масажни процедури, плащате 140 лв.
Това е за Арлет. Поздрави и успех!

Общи условия

Активация на акаунт