Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 081
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
www.magicline-bg.com
Момичета някой ходил ли е  на процедури  в този салон?
Нямат цени в сайта   Rolling Eyes

# 196
Здравейте на всички иска да ви питам така и не разбрах дали някой е ползвал CELLULESS?Има ли някакъв ефект?
И аз от CELLULESS се интересувам... И каква е разликата между него и CELLUSCULPT? ooooh!

# 197
Аз да Ви кажа от салони има много ефект но си е скъпо .....  Sad трябва някой който си е взел Целулес(Celluless) да сподели дали има и какъв е ефекта  Simple Smile

# 198
много съм доволна от масажистката в Славия спортес, има и отстъпки, ако предплатиш 10 масажа, ефекта определено е видим. Но целулита както всички знаем, се бори с разумно хранене, спорт, козметика и масажи- само с едното няма да стане за съжеление. Вече три пъти го боря и той пак се появява-голяма упоритост  Simple Smile

# 199
  • Бургас
Може ли някой от Бургас да даде отзиви за салони,от които са доволни от антицелулитните масажи.  bouquet

# 200
Здравейте,
аз съм ходила в перфекта,  но определено там те претупват и ... ефекта не е много поразителен.
Сега съм решила да ходя на друго място,  но незнам къде ,  моля препоръчайте ми някое добро място.

# 201
фитнес център Славия спортес, тел.9555007, обаждаш се и си записваш час. Пиша ти тук, защото ти е запълнена кутията. Масажистката е супер, много съм доволна. Иначе Емо си остава завинаги мой фаворит в борбата с целулита, но ми е много далече да ходя до Ялта. Simple Smile

# 202
Привет момичета!
Да споделя за мамите от Варна, супер доволна съм от масажистите в студио Арлет, две момчета са, много добри са и ти отделят специално внимание. Аз се възползвах от промоцията им за 10 масажа 140 лв. Цената е супер, включва пилинг на краката и дупето, маска с канела, гуарана и кофеин-загряваща, после масаж 30 минути и вендузи. Цялата процедура трае час и нещо. Аз лично съм очарована от това че не те претупват, тъй като преди това правих опити и в други салони но все не бях доволна. Успех на всички в борбата с тази гад...

# 203
Сега за лятото пак искам да се подложа на масажчета, но искам някъде по-евтинко.
Изчетох всичко в търсене на такова местенце, но резултат почти никакъв. Само два салона: Рали (в Лозенец до Хемус) и Перфекта А-Я (до Руски паметник). Моля някой, ако ги е посещавал да даде отзиви и впечатления: дали са доволни, резултати, какво точно представляват процедурите им и т.н. В първият има и някаква процедура "ЛИПОЛИЗА"... впечатления от нея също ще оценят много високо Flutter
Ако някоя от вас дами може да препоръча друга масажистка или салон, моля направете го  Praynig
Аз от ПЕРФЕКТА не съм доволна...

Здравейте дами Simple Smile Ако някоя от вас дами може да препоръча друга масажистка или салон, моля направете го  Praynig
Мога да ти препоръчам една добра масажистка при която ходя вече близо половин година и съм много доволно,казва се Йони и работи в студио mline на Патриарх Евтимий.

А от Йони-ДА Simple Smile

Кога си ходила в това Студио Mline? Понеже ми е на удобно място и като цени ме устройва, се чудя дали да не си запиша час... Можеш ли да споделиш впечатленията си  Hug

# 204
  • Пловдив
Хайде и аз тук  Simple Smile Искам да попитам дали има някоя мама от Пловдив, която ходи на антицелулитен масаж? Да каже къде и каква е цената на посещение?

# 205
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Хайде и аз тук  Simple Smile Искам да попитам дали има някоя мама от Пловдив, която ходи на антицелулитен масаж? Да каже къде и каква е цената на посещение?
И аз исках това да попитам. Много се чудя дали да не отида на процедури с целутрон, но още събирам мнения  Wink

# 206
Аз от целутрона не съм доволна. Резултатите са нулеви. Предпочитам ръчни масажи и вендузи. Прегледайте предните страници, там има инфо за масажи в Пловдив.

# 207

Passion, дали вече си успяла да събереш някакво инфо за антицелулитни процедури в Пловдив? Интересувам се най-вече за това LPG и Vela Shape. Някой може ли да сподели кое е по-добре от двете и някакви салони в Пловдив. До сега четох страницата на Тотал спорт... ами не открих нищо, но и ми прави впечатление, че сайтът им е организиран ужасно. Искам да си взема другия месец някакъв пакет за такива процедури и до сега съм открила само един салон в Кичука. Цената за LPG е 350 лева за пакет. Моля  ако някой е ходил да сподели впечатления. Все пак цената никак не е малка. Наясно съм, че трябва да изключа мазното и соленото и газираното, но все пак да не стане пари хвърлени на вятъра

# 208

Passion, дали вече си успяла да събереш някакво инфо за антицелулитни процедури в Пловдив? Интересувам се най-вече за това LPG и Vela Shape. Някой може ли да сподели кое е по-добре от двете и някакви салони в Пловдив. До сега четох страницата на Тотал спорт... ами не открих нищо, но и ми прави впечатление, че сайтът им е организиран ужасно. Искам да си взема другия месец някакъв пакет за такива процедури и до сега съм открила само един салон в Кичука. Цената за LPG е 350 лева за пакет. Моля  ако някой е ходил да сподели впечатления. Все пак цената никак не е малка. Наясно съм, че трябва да изключа мазното и соленото и газираното, но все пак да не стане пари хвърлени на вятъра

Стеф, по отношение на Total Sport съм скептична - никакъв ефект  Stop сестра ми ходи там сумати време, чувала съм, че и приятелки са на същото мнение...

# 209

Стеф, по отношение на Total Sport съм скептична - никакъв ефект  Stop сестра ми ходи там сумати време, чувала съм, че и приятелки са на същото мнение...

Привет, gardje! Теб те четох инак в темата за вендузките, но искам за мен да не е самомасаж. Не мога да го направя без синки и така, че да е съобразено и с това, че имам тук таме разширени венички, затова предпочитам да отида на професионален масаж (ще събера парите ако трябва за 2 месеца ако не мога наведнъж). Четох, че ти си постигнала резултати. Браво, радвам се - упоритостта ти даде резултати.
 А за Тотал спорт да ти кажа днес изчетох много неща. Действително оставам с впечатлението, че това е само една много скъпа глезотия, но никак няма положителни отзиви. На такива места не се ходи само за едната луксозна обстановка. Ами тогава...  newsm78 къде да отида според теб? Чувала ли си нещо хубаво за някой салон където да го правят това LPD или Vela Shape? Освен това не мога да разбера докъде се простира чистото печалбарство и докъде истината, че помагат тези масажи...

Общи условия

Активация на акаунт