Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява вакуумният масажор и какви са неговите ефекти?
Какво представлява СПА капсулата и какви са нейните ефекти?
Какво е масаж с вендзузи и какви са неговите ползи, използвайки какво по време на масажа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява вакуумният масажор и какви са неговите ефекти?
Вакуумният масажор е устройство, което използва вакуумна терапия за масажиране на кожата. Той се използва за лечение на целулит и подобряване на кръвообращението. Ефектите включват разграждане на целулита, подобряване на периферната циркулация на кръвта и междутъканната течност, както и стимулиране на обмяната на веществата и кожното дишане в масажираните области на тялото.
-
Какво представлява СПА капсулата и какви са нейните ефекти?
СПА капсулата е устройство, което използва комбинация от висока температура и инфрачервено лъчение за дълбоко проникване в тъканите. Той се използва за подобряване на кожата, намаляване на целулита и стягане на кожата. Ефектите включват повишен метаболизъм и кожно дишане, подобрена периферна циркулация на кръвта и лимфата.
-
Какво е масаж с вендзузи и какви са неговите ползи, използвайки какво по време на масажа?
Масажът с вендзузи е техника, която използва вакуум за масажиране на кожата. Той се използва за разбиване на целулита, подобряване на кръвообращението и стимулиране на обмяната на веществата и кожното дишане в масажираните области на тялото. Ползите включват подобрена еластичност на кожата и видим лифтинг ефект след няколко сесии. По време на масаж с вендзузи обикновено се използва масажно масло, произведено от реномната марка. От съществено значение е да се консултирате с професионалист или да изберете метод, който отговаря на вашите нужди и предпочитания.
-
Какво представлява инфрачервеното лъчение и какви са неговите предимства?
-
Какво представлява вакуумната терапия и какви са нейните предимства?
Прочетох и двете теми в търсене на антицелулитни масажи на добри цени в София. Аз преди около година за пръв път отидох на такова нещо. Преди това имах само несполучливи опити с всякакви мазила в продължение на години. Понеже бях още малка не можех да си позволя процедури. Та миналата година си направих един интензивен курс на масажи (в нац. стадион Васил Левски при Краси Влахова). Около 15 масажа (2-3пъти седмично). Понеже си взех над 10 получих отстъпка и един май ми беше 23лв. Обаче сега гледам е вдигнала цените с 2-3лв. Първо ексфолираше кожата с мед- много болеще това (или един крем), после с един загряващ крем прави масажа и накрая те опакова с фолио и те завива с едно одеало за 15 мин (общо ~1 час).
Тя ми каза да си правя масажи вкъщи с кафе (в банята) и това също е доста добро. Не че пак бях много постоянна
, но мисля че точно заради тях ефекта от масажите се запази
Лошото е че се цапат после дрехите
Ако някой се интересува, да ми драсне
от тая гад няма отърване..... По миналата година започнах антицелулитен масаж и бях доволна, но трябваше да продължа с поддържащи процедури.....успях за известно време, но то си иска време и солидна пачка пари
. Сега почнах на ново, но този път ходя на Дермосоник - определено съм по-доволна от антицелулитните масажи и съм свалила някой и др см от обиколката на бедрата