Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 160 993
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
...Но как да разбера дали масажистът става?...
                        Аз съм ползвала услуги на много масажисти в живота си... и мога да ти кажа, че само един съм срещнала, който да не си разбира от работата. И са съвестни, за разлика от повечето други професии... В крайна сметка важното е да се чувстваш добре в ръцете му/и.

Peace

# 346
stefka.k мога да ти препоръчам масажист.
Но за премахването на целулита са важни не само масажите, а храненето, движението и начина на живот като цяло.

Вече 4 месеца съм пооправила малко храненето. Старая се да се храня много често (като цяло 4 пъти дневно) в много малки количества. Изключила съм газирано, пържено, тестяно, солено. Понеже беше лято наблягах много на зеленчуци, понякога риба, извара, пилешко.
Но щом казвате, че почти всеки масажист става, значи мога да се доверя спокойно на момчето в залата до нас. Иска ми се да ми е близо до нас, за да ходя след работа.
Но пък ако знаеш някой добър, кажи.

Само малко се чудех за това намаляване на обиколката на бедрата. Не че е лошо, напротив, защото аз имам пълнички крака. Но кожата ми е дост нееластична, със стрии. Мислех си да не се получи някакво отпускане, развисване на кожата.  newsm78 Или те си знаят какво да използват за мазане, за да не се получи?

Наясно съм, че целулита трябва да го моря и с начин на хранене, и с масажи. Спортът май трудно ще го направя тепърва навик, на който да се отдавам през ден.

# 347
Здравейте ! Искам да попитам chukun4e  при кой масажист е ходила за антицелулитните масажи и ако може да ми даде номера му.Предварително мерси.

# 348
Цитат
За Пловдив! Правя масажи за 12 лева и съм мноо доволна. Ако някой го устройва тази цена да каже, ще му дам повече подробности на лични.   

Talisman 01,моля те пиши ми къде си ги правиш?

# 349
Цитат
За Пловдив! Правя масажи за 12 лева и съм мноо доволна. Ако някой го устройва тази цена да каже, ще му дам повече подробности на лични.   

Talisman 01, моля те и на мен  !  Praynig аз също имам да споделя инфо.

# 350
Цитат

Във Фитнес зала Рефлекс в кичука!
Гардже, кажи и ти.  Hug

# 351
Момичета моля ви препоръчайте ми салон във Велико Търново , където се правят антицелулитни масажи и кажете дали сте доволни.Благодаря,предварително Simple Smile

# 352
Нямам идея за Велико Търново. Защо не наобиколиш салоните да разпиташ?

# 353
Талисман, то с разпитване не става. Момичето явно търси градска която да и препоръча салон в Търново с добри масажи.

# 354
Здравейте, а дали може да ми препаръжате някой масажист(доколкото разбрах мъжете се справят по-добре) някъде из Люлин или по центъра...до към 20 лв. Благодаря ви предварително Simple Smile

# 355
Здравейте, а дали може да ми препаръжате някой масажист(доколкото разбрах мъжете се справят по-добре) някъде из Люлин или по центъра...до към 20 лв. Благодаря ви предварително Simple Smile

Палавница   Blush
Само масаж ли ще искаш?

# 356
Цитат

Гардже, кажи и ти.  Hug

Талисманче, днес ходих в Рефлекс-а.
Взеха ми 18 лв. за крака. това беше, без ръце и корем.
На теб кой точно ти прави масажите там - момичето или мъжът?

# 357
А предложения за салони или масажист в Русе? В центъра, които посещавах до сега се смениха кинезитерапевтите и последния масажист просто ми нанася побой, а не масаж точно. Коренна разлика с усещането при колегите му - беше изключително приятно и с много добър резултат. Пробвах на две нови места, но положението беше катастрофално. Мога да се подпиша под становището, че вакуум масаж с почти никакво масажно олио е нещо невероятно болезнено, особено ако е придружено с коментара на специалиста - "търпи, търпи, то е за хубост" ooooh!  Виждам, че повечето предложения са за София, но ако има някоя мама от Русе, ще бъда много благодарна ако сподели салон от който е доволна.

# 358
Цитат

Момичето  Peace  Първият масаж го прави по лек, за да ти опознае кожата и т.н. Втория вече би трябвало да е по-задълбочен. При мен беше така. На мен ми обясни, че иска да види реакцията на организма, дали посиняваш и т.н. Ако и вторият път ти пропусне корема и ръцете я попитай защо не ти ги прави.  Peace

Гардже, кажи и ти.  Hug

Талисманче, днес ходих в Рефлекс-а.
Взеха ми 18 лв. за крака. това беше, без ръце и корем.
На теб кой точно ти прави масажите там - момичето или мъжът?

# 359
и аз при момичето  Peace беше внимателна, хареса ми това, също ми изглежда и точна.
когато намеря време ще ида пак.  Peace

ти колко масажа направи и ходиш ли в момента при нея?

Общи условия

Активация на акаунт