Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 160 997
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Не съм изчела темата , но идвам да споделя положителният резултат след няколко ролкови антицелулитни масажа .
За момента намаление на обиколки с 3.5 см след три процедури .
Правя ги в салон Белице , под колоните на Граф Игнатиев .
Цената е 25 лв , масажът е 30 мин .
Аз съм със сравнително слаби крака и не съм очаквала такъв резултат !

# 331
много благодаря за подробния отговор!

# 332
Аз да ви кажа за Варна. Регнах се тук преди около месец и половина с идеята да си пиша с вас и да разбера къде е най-добре да си разбия гадния целулит. 54кг съм, слабичка и мъничка, но буците по бедрата и задника ми направо ме оставят без самочувствие. Притеснявам се да отида на плажа. Та една приятелка ми каза за Сливница 98. Мисля че има 2 жени и един мъж. Имах избор за масажист, но ми казаха че мъжа е добър. Беше ми кофти в началото да му легна почти гола. Де да го знам какъв е. На втория масаж вече не ми пукаше. Simple Smile Този човек има невероятни ръце. първия масаж ми беше и на тялото - релаксиращ и някакъв с върховете на пръстите само в определени точки. Повярвайте ми, направо изпадаш в нирвана. Антицелулитния много болеше, дори си ходех със синини няколко дни. Но ефекта бих казала е поразителен. Целулита ми не е изчезнал, но видимо го няма. Много съм доволна и си заслужаваше болката. Имаше и мед в изваждането на целулита, но и той много боли. 12 масажа в цикъл през ден направих и не вярвам на очите си. Сега спазвам съвета му и правя гимнастики и ходя много. И храната е от значение. Ако се интересувате, имам телефона на човека. само не зная дали е редно да го публикувам тук... вие кажете, че аз съм новичка Wink

# 333
Не съм изчела темата , но идвам да споделя положителният резултат след няколко ролкови антицелулитни масажа .
За момента намаление на обиколки с 3.5 см след три процедури .
Правя ги в салон Белице , под колоните на Граф Игнатиев .
Цената е 25 лв , масажът е 30 мин .
Аз съм със сравнително слаби крака и не съм очаквала такъв резултат !

# 334
Опитай с LPG!Ефекта е поразитилен а и няма да ходиш насинена! Hug ooooh!

# 335
Къде има LPG?

# 336
Включвам се да поясня за въпроса със синините. Те се появяват не от уреда, с който се третира тялото, а зависи от чувствителността на кожата. При хора с по-стегната кожа, повече мускулна маса и относително нормално количество целулит почти винаги се появяват синини. Много зависи от апаратурата, с която се работи. Погледнете темаза за премахване на целулита с Вела Шейп. Simple Smile

# 337
Включвам се да поясня за въпроса със синините. Те се появяват не от уреда, с който се третира тялото, а зависи от чувствителността на кожата. При хора с по-стегната кожа, повече мускулна маса и относително нормално количество целулит почти винаги се появяват синини. Много зависи от апаратурата, с която се работи. Погледнете темаза за премахване на целулита с Вела Шейп. Simple Smile

Всъщност,синини се получават когато се наруши целостта на кръвоносните съдове.В действителност,има хора с по-слаби капиляри,които и при най-лекото пощипване или удряне се сдобиват с накоя и друга сининка!И още!Едно е стегната кожа,съвсем друго такава която е загубила своята еластичност в следсвие на измененията провокирани от нарушено кръво- и лимфообръщение,каквото всъщност е целулита!В крайна сметка,получаването но синини/кето е крайно нежелателно!!!!!!/зависи-НЕ от апаратурата,а от ЧОВЕКА който работи с нея!И още веднъж препоръчвам LPG!

# 338

Включвам се да поясня за въпроса със синините. Те се появяват не от уреда, с който се третира тялото, а ............... Много зависи от апаратурата, с която се работи. Погледнете темаза за премахване на целулита с Вела Шейп. Simple Smile
[/quote]

............В крайна сметка,получаването но синини/кето е крайно нежелателно!!!!!!/зависи-НЕ от апаратурата,а от ЧОВЕКА който работи с нея!

Меджу впрочем,май-малко си противоречиш ...??? #Crazy #Crazy #Crazynewsm78

И още веднъж препоръчвам LPG!

[/quote]

# 339
Момичета, поинтересувах се относно синините. Много хора ми казаха, че при третирането на целулита почти са неизбежни, за да има ефект. Колкото до елпиджи-то, много пукал капиляри този уред, тъй-като изтеглял кожата доста навътре между ролките си. Иначе добре премахвал видимия целулит. При мен го определяха втора степен, след масажа стана първа степен. Доволна съм наистина Simple Smile  И по желание работят с маслата на Weleda, за което масло знам, че дори и без специален масаж има благоприятен ефект върху целулита.
Апропо - моя масажист се мести от другата седмица в козметичен център Виталис, зад катедралата. Там правят много процедури- и козметични и медицински. Така и не ми казахте, дали да пусна телефона му тук. Ако Варненки се интересуват, нека пишат. Simple Smile

# 340
  • Пловдив
и аз имах синини,но малко.ама само в началото като започнах да ходя на масажи.иначе имах много сантиметри и от 15 процедури се изгладих идеално.момичето ми каза,че синините са,защото в тези целулитни възли,може да има някое капилярче и като се разбие възела,той се пука,а вендузите не действали добре,както и lpg,защото е вредно за кръвоносната система.най(добре е да се ходи на масажи при рехабилитатор според мен!успех на всички

# 341
  • и тук и там :)
някой ходил ли е на антицелулитен масаж в студио Beaty Silver в Силвър център кв.Люлин?!
Моля за мнение, че реших да ходя там на масажи, но ми трябват все пак някакви отзиви за масажистката там
Simple Smile

# 342
Аз искам да попитам нещо за това намаляване на обиколката на мястото където се прави антицелулитния масаж. Например много от вас пишат, че обиколката на бедрата им намаляла с... примерно сантиметър или 1.5. Примерно. Та искам да знам... нима винаги става така? При всяка ли от вас се получава този ефект? И в такъв случай ако в следствие на масажа по някаква причина (аз не мога да си обясня точно защо става) намалява обиколката на бедрата... какво става с кожата ви? Не се ли отпуска в следствие на това, че сравнително бързо плътта отвътре намалява?

Благодаря предварително за отговорите. Важно ми да знам, защото все не мога да отида на масажи. Първо бях (и още съм) на диета, за да си променя начина на хранене. И второ не знам по какъв принцип да си избера масажист. Мислех да ходя във фитнес залата до нас за да мога по-честичко склед работа. Но как да разбера дали масажистът става?

# 343
stefka.k мога да ти препоръчам масажист.
Но за премахването на целулита са важни не само масажите, а храненето, движението и начина на живот като цяло.

# 344
...Но как да разбера дали масажистът става?...
                        Аз съм ползвала услуги на много масажисти в живота си... и мога да ти кажа, че само един съм срещнала, който да не си разбира от работата. И са съвестни, за разлика от повечето други професии... В крайна сметка важното е да се чувстваш добре в ръцете му/и.

Общи условия

Активация на акаунт