Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 034
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Записвам се да следя темата Peace Аз смятам да започна да ходя от другата седмица, че вече ми писна с този гаден целулит #Cussing out #2gunfire А вярно ли е, че обиколката на бедрата намалявала след антицелулитните процедури?  Thinking newsm78

# 676
Записвам се да следя темата Peace Аз смятам да започна да ходя от другата седмица, че вече ми писна с този гаден целулит #Cussing out #2gunfire А вярно ли е, че обиколката на бедрата намалявала след антицелулитните процедури?  Thinking newsm78
Вярно е, да  Peace При мен може би около две седмици след масажа (вече съм само на поддържащи), продължават да се изчистват.
Не знам дали съм пускала координатите на масажиста ми, но ако някой от София се интересува - масажите са по домовете.

# 677
Момичета, препоръчайте ми салон в Младост и района за LPG. Благодаря предварително. Например някой ходил ли е в това студио: http://www.recreation-studio.com/

Здравей,
Аз съм ходила в това студио, но то не е в Младост. Персонала е мил и любезен, имат и Power plate, аз си бях купила комбинирана карта и съм доволна, но може да погледнеш и в сайтовете за колективно пазаруване. В момента съм си купила ваучер за този салон: http://grabo.bg/sofia/60-otstapka-za-lgp-masaj-na-tzialo-tialo-0wguzg?affid=6540 и също съм доволна.

# 678
Здравейте. Имам нужда от съвет за LPG-то и разширените вени.

И друг път съм писала в темата. Интересувам се отдавна от масажи, но при мен най-големия проблем са разширените вени. Ръчният масаж бил много рисков. Дори за меда четох подобен намек за опасност. Въпреки това по съвет на едно момиче от темата  - Gardjie - си взех домашен мед. И се каня да опитам. В събота бях на съдов хирург. Не могат да ми направят току така изследване дали имам флебит, тромб, но успокоителното е, че според този хирург във ВМА имам хронична венозна недостатъчност. т.е. в начален стадий, а не т.нар. дълбока венозна. Каза, че ако не взема някакви мерки ще се задълбочи с времето. Но не ми препоръчва толкова лекарства колкото носенето на някакви специални медицински чорапи, които притискат долната част на краката.

Е, кажете ми, как да вярвам, че LPG масажите са подходящи даже и за хора с проблемни вени при условие, че LPG-то създава някакъв вид вакуум, а чорапите целят точно обратното - притискане?
Точно заради тези свои колебания винаги съм залагала повече на хранителен режим и не съм смеела да се пусна на масажи каквито и да било. Като поотслабна леееекичко се заличава целулитът.

Въпреки това, някак след разговора с лекаря, че нещата при мен са в начален стадий, мисля да рискувам с 15 процедури LPG и през ден-два и масажи с мен у дома. Моля ви, посъветвайте ме за салон с LPG в Пловдив.  В Аквапарк правели на определени зони (т.е. ще ми помогне да избегна долната част на краката си). А в едно студио в Кичук Париж в Пловдив правят за същите пари цялостен LPG. Какви са нормалните цени за LPG? Помня преди 2 години бяха по 400 лева, а сега гледам са паднали на 240 за цяло тяло. newsm78

# 679
  • Miami
А защо не попита съдовия хирург за масажите?

Аз също имам разширени вени, точно като теб, повърхностни, не вътрешни. Имам и такива ластични чорапи, но не мога да ги нося постоянно, особено пък лятото. Преди години съм правила ръчен антицелулитен масаж, но вече се страхувам. И на мен ми се иска да пробвам   LPG, но все си мисля първо с лекар да се консултирам.

# 680
Амфитрита , много благодаря за отговора Hug Hug Hug  bouquet

# 681
  • в 1001-та нощ
St., и аз съм срещала твърдението, че помагат за разширени вени, не мога да кажа с какво, но в студиото, в което ходих работеше рехабилитатор и тя поясни, че отточните масажи - при разширени вени са съвсем различни и най-деликатните, т.е. най-сложните

според мен каквото и да предприемеш трябва да е при лице, което е насно какво прави и какъв ще е ефектът  Peace

# 682
Кори, не посмях да попитам понеже така се случи, че заради значителни едноседмични болки в краката реших да отида в събота на спешен кабинет. Сама разбираш, че едва не ми избодоха очите - не било спешно по смисъла на "спешен случай". В крайна сметка ги склоних да ме прегледат заради това, че работата ми е 8-9 часа седнала и ако тези болки продължат не знам как ще изкарам седмицата. Не посмях да попитам за LPG, защото тогава вече щяха да ме линчуват. В съдова хирургия към ВМА Пловдив такива неща като хронична венозна недостатъчност и частично изразени варици само на единия крак са дреболия щом не е ДВН (дълбока венозна недостатъчност).

Взех решение. Ще направя LPG само на бедра. Няма да рискувам цели крака. Дето казва a.l.e.n.a - не е сигурно.

Някой, който е от Пловдив може ли да даде отзиви за Акваленд и масажите с LPG там? На зона е 230 лв., но пък в цената влиза и безплатно посещение на фитнес. Мисля си, че ако изобщо LPG-то има някакъв ефект, то той би бил по-силен ако го комбнирам и с натоварване на бедрата във фитнеса. Леко, но ритмично всеки път след LPG процедурата. Общо 13 процедури са. Как мислите, добре ли е като цена?

В друг салон по телефона жената, която явно работи с тези масажи ми заяви, че при нея цената била 240 лв за 15 масажа, но на цяло тяло. Било абсолютно без ефект ако се прави частично. Помислих си ако отида при нея ще спечеля още две процедури, а винаги мога да я накарам да не ми закача долната част на краката.

Посъветвайте ме кое е по-добро от двете оферти.

# 683
  • Miami
St., разбирам защо не си попитала. То страх да те хване вече от тези лекари. Успех с процедурите, пиши за отзиви   Hug

А защо няма ефект, ако LPG-то не е на цялото тяло? За пръв път го чувам това. И аз си мислех да правя само на бедра и дупе, че само там имам изразен целулит, на другите места е незначителен и поправим и без масажи.

# 684
  • в 1001-та нощ
със сигурност е ефективно и само на проблемните зони, но приложено на цяло тяло имаотношение към цялостната кондиция и тъканите навсякъде - ръце, гръб .... подобрява кръвоснабдяването оточността и т.н.

# 685
  • BG
Здравейте. Имам нужда от съвет за LPG-то и разширените вени.

И друг път съм писала в темата. Интересувам се отдавна от масажи, но при мен най-големия проблем са разширените вени. Ръчният масаж бил много рисков. Дори за меда четох подобен намек за опасност. Въпреки това по съвет на едно момиче от темата  - Gardjie - си взех домашен мед. И се каня да опитам. В събота бях на съдов хирург. Не могат да ми направят току така изследване дали имам флебит, тромб, но успокоителното е, че според този хирург във ВМА имам хронична венозна недостатъчност. т.е. в начален стадий, а не т.нар. дълбока венозна. Каза, че ако не взема някакви мерки ще се задълбочи с времето. Но не ми препоръчва толкова лекарства колкото носенето на някакви специални медицински чорапи, които притискат долната част на краката.

Е, кажете ми, как да вярвам, че LPG масажите са подходящи даже и за хора с проблемни вени при условие, че LPG-то създава някакъв вид вакуум, а чорапите целят точно обратното - притискане?
Точно заради тези свои колебания винаги съм залагала повече на хранителен режим и не съм смеела да се пусна на масажи каквито и да било. Като поотслабна леееекичко се заличава целулитът.

Въпреки това, някак след разговора с лекаря, че нещата при мен са в начален стадий, мисля да рискувам с 15 процедури LPG и през ден-два и масажи с мен у дома. Моля ви, посъветвайте ме за салон с LPG в Пловдив.  В Аквапарк правели на определени зони (т.е. ще ми помогне да избегна долната част на краката си). А в едно студио в Кичук Париж в Пловдив правят за същите пари цялостен LPG. Какви са нормалните цени за LPG? Помня преди 2 години бяха по 400 лева, а сега гледам са паднали на 240 за цяло тяло. newsm78
Аз имам леко разширени вени и не съм имала проблем с LPG процедурите. Хубавото при тези процедури е, че ти раздвижват кръвта и не се чувства такава тежест в краката. Аз препоръчвам, но само ако персонала правещ процедурите е квалифициран! И аз подкрепям ходенето при съдов хирург преди процедурите - за твое спокойствие. Успех!  Peace

# 686
  • BG
St., за резширените вени се ходи на склерозиране. Има невероятен резултат при моя приятелка!

# 687
Записах пакет от 13 процедури. От днес започвам. Да ви кажа честно... newsm78... не знам защо, но нямам много надежда за подобрение. Четох много в темата в последните дни. Някои от вас все пак са доволни от LPG-то, така ли?

Някак се обезверих и защото питайки така съвсем импулсивно едно от момичетата "Е, добре, според вас, имат ли изобщо някакъв ефект тези процедури?" не получих веднага някакъв утвърдителен отговор. "Ами имат донякъде. Ако се правят по-продължително. Ако спазвате диета и спортувате..." - ми отговориха.

Донякъде е добре, че не се юрнаха да рекламират. Но с постоянна диета и особено съчетана със спорт, то след време и без LPG-то ще намалее целулитът сигурно. Въпросът е, че не съм особено спортен тип.

Даа, може би нищо няма да стане  Confused , но... довечера ще пиша първите си отзиви. Вече от 2 дни съм засилила водата. Засега съм само на 2-2.5 литра дневно. Надявам се да достигна до 3. Все още не мога да изключа въглихидратите, но надявам се до седмица да успея да премина най-трудния период.

# 688
  • София
Аз направих 13 бр. ЛПГ - ефект 0, дори положението стана по-лошо  #Cussing out

# 689
  • в 1001-та нощ
St.  Blush много индивидуално е на кого кое как ще му повлияе и с времето, като пробваш различни подходи и наблюдаваш как тялото реагира - ще усетиш вярното за теб

хормоналният баланс никак не е за подценяване, наред с начина на живот и куп други фактори ....които имат отношение и към постигане на ефект и най-вече до задържането му  Peace

започни, ако не ти хареса или има смущаващи обстоятелства - винаги можеш да се откажеш, здравето винаги е на 1 място  Peace

Общи условия

Активация на акаунт