Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 029
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Кажете във Варна къде правят добри антицелулитни масажи.

# 76
А аз пък търся нещо подобно за Пловдив и ако знаете нещо като за Тракия квартал ще съм благодарна за кординати -антит(целулитни масажи с нещо като целутрон или нещо друго с комбинация! Извенявам се ако сте писали по отпред. но по късно ще погледна и предишните странички!

# 77
Извинявам се за глупавия въпрос, но крем Талодерма може ли да се ползва заедно с вендузите или за тях трябва масажно масло?  newsm78  Simple Smile

# 78
  • бургас/софия
аз си купих крема и съм много доволна от лекото плъзгане на вендузите с него.. той е толкова мазен, че е идеален за вендузи! Simple Smile

# 79
Леле,момичетаааа...само на такъв масаж не бях ходила - УДАРЕН! УЖАС !!!
Толкова лоши неща съм чела за него в Интернет,че направо като чух какво ще ми прави масажистката,ми се изправи косата.Ама ме беше срам да си тръгна  Confused
Тя ме успокои,че неправилното прилагане на този вид масаж води до синини и т.н.,ама аз си бях на тръни до самия му край.Също каза,че има много добри резултати.Не знам защо,но съм много негативно настроена.Вие какво ще кажете?Били ли сте на такъв "масаж"?

# 80
...Вие какво ще кажете? Били ли сте на такъв "масаж"?...
                       Не, а много искам. Дай тази масажистка насам. Аз пет смених, и никаква болка и синини. А уж обещават  Crossing Arms. Накрая реших, че сигурно нямам целулит и затова така се получава  Tired...

# 81
Абе момичета, кой ви втълпи, че ако има синини, значи масажа е ефективен?! Синините са само белег единствено за прекомерно силно масажиране.

# 82
Абе момичета, кой ви втълпи, че ако има синини, значи масажа е ефективен?! Синините са само белег единствено за прекомерно силно масажиране.
И аз това се питам? newsm78 Ако някога ми се появят синини от масаж НИКОГА повече няма да стъпя при съответния масажист/масажистка!  #2gunfire

# 83
При мен синини имаше само в началото докато ми се разбият големите буци на целулита. Две години след това - не съм получила нито една синина - а масажистката използва една и съща сила. Затова си мисля, че синините не са само от натиска а и от състоянието на целулита.

# 84
  • София
Ако пък някой се интересува от масажиста ми, който работи в Борово да ми пише на лична. Аз съм адски доволна .

Е, защо на лични, дай на всички координатите му, щом е добър Hug

# 85
Е, защо на лични, дай на всички координатите му, щом е добър Hug
                     Ето: http://www.studio-m.hit.bg/index2.html
                     Аз още се мотая, но скоро мисля вече да ги пробвам  Peace.

А кой ми го втълпи това със синините - не помня вече  ooooh!.

# 86
Абе сигурно ще разваля общото впечатление като кажа аз как се отървах от целулит, без да дам нито лев за масажисти, вендузи,кремове и прочие...дори не знаех, че има такива.
Аз просто...отслабнах. Това се случи преди няколко години. Минах на плодове и зеленчуци,сирене,риба и съвсем рядко-малкичко пилешко месо, чай и кафе-без: захар, сметани, сол,пържено, тестено,мазнини и прочие...минах много ПОСТЕПЕННО като спирах даден вид храна бавничко на всеки две седмици по един вид...засилих ходенето пеша,качване по стълби, гимнастика сутрин по 5 мин а именно 100 пъти гълтане на корем, 100 пъти клякане и 100 пъти "каране на колело" от легнало положение-свиква се бързо с това. Много вода. Без алкохол,бира,газирано,сокове.
Започнах да отслабвам с по 3 кг на месец, езика ми се облагаше сутрин с неприятните летливи субстанции, за които казват че са токсините, от които се пречиства организма. Имах проблем с голямата нужда, понеже тогава не знаех че по малко зърнени и бобови култури все пак трябва да се ядат.
Когато станах клечка, не ми беше останал и грам забележим целулит-не ми беше останал и задник, всъщност.Приятелите ми се скараха, че с тези 43 кг не изглеждам добре и качих до 49-50.
Омъжих се и мъжът ми каза, че би ме харесал малко по-пълна, ако кача и в гърдите.Качих на 55кг(165 см съм висока,крушовиден тип структура).Забременях.
В 9-и месец бях 71 кг, но гинекологът каза, че е е добре и че коремът ми бил просто по-голям. Родих. Веднага след раждането ме премериха-бях свалила 10 кг, толкова отиват за води и нормално тежащо бебе.
Решех да кърмя и понеже имах малко кърма, започнах да ям по 6-7 пъти на ден по много, пиех по1-2 литра мляко на ден. Не качих повече-всичко отиваше за кърма, но и не свалих. Целулитът ми бе ужасен, направо за снимка в учебник. Няма да публикувам снимка, да не ви уплаша-лунни кратери по задника,бедрата-дори по капачките на колената,корема и ръцете.
Отчаях се-не ми ставаше нито една дреха, а имах много и различни размери,не ми ставаше белъо, носех гащи като палатки,които бяха големи и на майка ми...депресирах се. Неочаквано в 6-и месец бебето ми отказа сукането и мина на общо хранене.
След месец тъпчене и самосъжаление, минах на диета-пак много бавно,постепенно и незабележимо. Първо отказах захарта, после алкохола, после млякото в кафето, после хляба)не направих обаче грешката от първия път и доскоро ядях пълнозърнести макарони и по малко сухар от бебешките), а от царевица и др.слагам по малко в салатите си. Почнах много да ходя пеша,бутах количката в жегите,потих се обилно, старата гимнастика по 1-2 мин на ден, намалих кафето)заради целулита! и ето го резултата. 8 кг свалих за месец и половина, с мазнините изчезна и целулита, дори мъжа ми наскоро каза че не вижда такъв.Разбира се,помогна и изкуствения тен.
Влязох в почти всичките си стари дрехи.

Това е.

# 87
  • София
elica_kremova , браво на теб Hug, дай боже всеки му такова лесно слабеене и загуба на целулит Praynig.
Само че, че има един мнооого важен фактор, който оказва голямо влияние и от който не може човек да избяга - ВЪЗРАСТТА Confused.
И аз навремето с една седмица такова ограничение, като теб свалях по доста кг-ми, ама сега....ела да видиш - нищо. Както се казва ЕГН-то си казва думата.
Говорих и с масажистката до нас - каза ми жената - мойто момиче, след 27-28г, трудно се сваля и маха целулит Sad.

# 88
  • Толбухин
Аз също имам да се боря с тази гад.  #2gunfire
Имам нова джаджа   http://uk.youtube.com/watch?v=AUZlml_GHF4
В Добрич масажа е 15 лв.,ако платиш карта със 10 процедури получаваш 2 подарък.
Не съм ходила още ,за 15 лв. ми се струва малко фъс работа.

# 89
Аз си правя масажи с кафе, канела, зехтин,  сода бикарбонат и лимон. Много добре действат  Peace
После мажете с подходящ антицелулитен крем.

Сподели малко повече за тези масажи които си правиш Peace

Общи условия

Активация на акаунт