Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 011
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Мм а колко горе долу утайка от кафе трябва за тези масажи ( като количество ) и как точно се масажива с него  newsm78, хубавото при мен е че работя в офис за кафе машини и отайка от кафе коооолкото искаш мога да си набавя  Peace
Но искам и малко инфо за вендузите ако можее.. Embarassed

# 241
Защо без фитнес?

# 242
Мм а колко горе долу утайка от кафе трябва за тези масажи ( като количество ) и как точно се масажива с него 

Аз ползвам утайката от две кафета, предполагам и от едно би било възможно. Обливаш краката с вода и върху мократа кожа разтриваш утайката. /Цапа./ Търкаш до зачервяване. Остани така няколко минути, колкото можеш да си позволиш. Отмиваш. Намазваш с крем.

Козметичката ми каза, че за да правиш фитнес трябва да си махнала вече целулита, иначе "го вкарваш навътре и краката стават много едри" - цитат. Плуването е щадящо, ходенето - перфектно, а ако караш колело, също не бива да е много силово - не само по нанагорнище, по-скоро по равен, но дълъг маршрут.

# 243
Мм а колко горе долу утайка от кафе трябва за тези масажи ( като количество ) и как точно се масажива с него 

Аз ползвам утайката от две кафета, предполагам и от едно би било възможно. Обливаш краката с вода и върху мократа кожа разтриваш утайката. /Цапа./ Търкаш до зачервяване. Остани така няколко минути, колкото можеш да си позволиш. Отмиваш. Намазваш с крем.

Даам благодаря, ще го имам предвид, но никой не отразява въпроса с вендузите  Cry

# 244
ultraska , не знам нищо за вендузите, освен, че правят синини.
И да не забравя, най-големият приятел на целулита освен солта и захарта, е синьото сиренце и себеподобните му. Т.е. - забравяме ги. По принцип, най-добре е да се остане на разделно хранене или на друг здравословен режим, дори и след премахването на целулита.
  bouquet

# 245

Козметичката ми каза, че за да правиш фитнес трябва да си махнала вече целулита, иначе "го вкарваш навътре и краката стават много едри" - цитат. Плуването е щадящо, ходенето - перфектно, а ако караш колело, също не бива да е много силово - не само по нанагорнище, по-скоро по равен, но дълъг маршрут.

И аз така знам. Първо трябва да го разбиеш, и после да стягаш мускулите. Целулита иначе е като "оплетен" в тях и само си създаваш допълнително работа, ако почнеш първо с целулита.

# 246
Хоп и аз да пиша в тази тема. Изчетох всички страници  Tired
Искам да попитам за тези вендузи.. от Бургас съм, къде да ги търся в някоя аптека или в някой магазин ли .. някои пишат че 2 бройки са към 14 лева, мога да си го позволя, но за масажи при специалист и дума да не става. Ще пробвам по домашному, съчетано с диетка и малко упражнения. Може ли малко инфо от къде да си закупя вендузи в Бургас, какво се ползва при масажа, т.е. олио ли е какво е, ако да какво ми препоръчвате и да започна да действам, че съм на 21 години а като си погледна краката и дупето ми става лошо. Искам и да питам тези вендузи да не са само за еднократна употреба, че не мога да давам куп пари .. Heart Eyes

Не са за еднократна употреба. 12 лева са 2 бройки май. Има ги в магазини Самоздрав, повечето големи аптеки и дрогерии...
Купуваш си и масажно ОЛИО (не масло) на някоя фирма и започваш....
А синини от вендузи се получават, когато задържиш вендузата за повече време на едно място.  Peace

# 247
Добре смятам да пробвам и двата варианта .. с утайката от кафе и вендузите. ДАНО ДАНО ДАНО да се отърва, че пишман станах.

# 248
anticelulitniq masaj s venduzi naistina ima efekt ne e osobeno priqten no deistva az sam mnogo dovolna svalih 4 sm ot obikolkata sled mesec mislq da povtorq.No sam 4ovek edva li bi se spravil.

# 249
Ako nqkoi ot Burgas se interesuva moga da dam pove4e info na li4na.

# 250
Момичета,
благодаря за инфото  Simple Smile тези дни ще пробвам един салон и ще споделя впечатления. ще пробвам и  масажите с кафето. Предполагам веднъж на ден също е ок, че нямам време за повече...

# 251
  • София
Заповядайте в новата тема :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=399767.new#new

# 252
Темите в този подфорум се заключват след 30 стр. Май ви е доста рано за нова тема Thinking Peace

# 253
да, защо нова тема?

# 254
Здравейте! Четох, четох в тази тема някой да е споделил опит с антицелулитни сапуни, но не видях. Аз пък съм много доволна от едни такива сапуни http://www.fionnabg.eu/index.html, купих си последния - грейпфут и според мен има ефект.  Знам, че звучи малко пресилено, но ми се струва, че наистина има ефект. Какво мислите? Пробвали ли сте от тези сапуни?

Общи условия

Активация на акаунт