Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 074
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Темите в този подфорум се заключват след 30 стр. Май ви е доста рано за нова тема Thinking Peace
Именно. Заключвам новата тема, след като изпълните тази до 30 страници може да се пусне нова.

# 256
Привет! Из4ела съм 2те ви теми за масажите и съм зарибена! Утре съм на лов за вендузи и масла! Понеже разбрах, 4е не било подходящо за корем и паласки...   и аз съм след секцио преди по4ти 3 месеца....  та се 4удя дали да сложа ве4е пристягащ корсет? Вие ползвахте ли и колко време след раждане?

# 257
Корсета само ще ти направи по-лениви мускулите и ефекта ще е точно обратен. Аз съм носила сложих го 7 дни след секциото. Придържаше ми корема и намаляваше по този начин болката. Носила съм и преди да забременея и ефекта беше + см на талията.  Така че не ти трябва.

# 258
Момичета,
Не сте ли открили някое ново салонче, в което да се правят масажи на по-приемливи цени. Тия 25 лв. нещо ми се виждат доста...  newsm78

# 259
  • Varna
Да се похваля - прикючих с масажите и определено има ефект- панталоните ми са широки.
Направих си 10 процедури ръчен масаж + вендузи

# 260
  • София
Да се похваля - прикючих с масажите и определено има ефект- панталоните ми са широки.

Къде ги направи тези процедури, цени и други подробности ако споделиш   Wink

# 261
ultraska , силиконови вендузи си купих днес от магазин , който се намира то4но до адидас аут лет(зад Космос) .

Из4исти си кутията, 4е не успях да ти го пратя на ли4ни

# 262
  • Varna

Във Варна, цена на пакета 180 лв. Иначе са по 20 лв. процедурата. Цялата процедура е около 40-45 мин. и понаболява особено вендузите.
Ако някой иска подробности мога да пратя координати на лични.

# 263
  • София

Във Варна, цена на пакета 180 лв. Иначе са по 20 лв. процедурата. Цялата процедура е около 40-45 мин. и понаболява особено вендузите.
Ако някой иска подробности мога да пратя координати на лични.

Ух как пък не видях, че си от Варна и те питам, голям съм заплес  doh

# 264
     Моми4ета днес си купих 2 масла за масажите - канелено и евкалиптово. ОБА4Е те не трябвало да се използват от кърма4ки!!!
     Я, кажете на вашите масла пише ли, 4е е забранено за кърма4ки! На масажното на Икаров ?

# 265
  • Около света и у нас!
Здравейте и от мен.... Laughing и аз се включвам в клуба на пристрастените към антицелулитни масажи Rolling Eyes
Вече 5 месеца ходя на дермосоник и съм повече от доволна-ефекта е поразяващ.... е целулита не може да изчезне напълно, но опр кожата ми е по-загладена и не е така на вълни както беше. Има ефект и то голям ....Цената също е приемлива 22лв - за пакет от 10 процедури. Аз като започнах си направих 2 ударни по 10 и сега съм на поддържащи... и мисля да си ги продължавам, че иначе спра ли  Stop гадта пак се появява.....

# 266
 fiamaa къде ходиш на Дермосоник? Една процедура ли е 22 лв.

# 267
Здравейте и от мен.... Laughing и аз се включвам в клуба на пристрастените към антицелулитни масажи Rolling Eyes
Вече 5 месеца ходя на дермосоник и съм повече от доволна-ефекта е поразяващ.... е целулита не може да изчезне напълно, но опр кожата ми е по-загладена и не е така на вълни както беше. Има ефект и то голям ....Цената също е приемлива 22лв - за пакет от 10 процедури. Аз като започнах си направих 2 ударни по 10 и сега съм на поддържащи... и мисля да си ги продължавам, че иначе спра ли  Stop гадта пак се появява.....
#Shocked

# 268
Здравейте
Видях, че има интерес към LPG и искам да споделя моя опит - за стягане върши страхотна работа! За целулита не мога да дам отзиви, тъй като нямам кой знае какъв.
Но определено бричовете ми изчезнаха. Ефект имаше още на 6-7 процедура. Стягането на дупето наистина се вижда и чувства дори. Забелязах, че докато стоя права в кухнята, мускулите на дупето ми са стегнати, все едно, че го правя нарочно, но всъщност е неволно. За съжаление, вътрешната част на бедрата не се повлия така добре, може би защото там няма толкова силни мускули...
Понеже имаше питане за Пловдив - правих масажите в студио Марина, но разбрах, че имало и други студия с LPG. За съжаление не знам кои са, не можах да намеря информация в Интернет.
А сега се чудя дали да се подложа на процедура с Apollo, уред с радио-честотни модулации, който директно разбивал мазнините. Най-привлекателното е, че стимулирал колагена и така освен, че отслабваш, кожата ти се стяга и подмладява. А,бе, цяло чудо... Simple Smile
Моля, някой ако знае нещо, да пише - всяка информация е добре дошла.

# 269
Здравейте
Видях, че има интерес към LPG и искам да споделя моя опит - за стягане върши страхотна работа! За целулита не мога да дам отзиви, тъй като нямам кой знае какъв.
Но определено бричовете ми изчезнаха. Ефект имаше още на 6-7 процедура. Стягането на дупето наистина се вижда и чувства дори. Забелязах, че докато стоя права в кухнята, мускулите на дупето ми са стегнати, все едно, че го правя нарочно, но всъщност е неволно. За съжаление, вътрешната част на бедрата не се повлия така добре, може би защото там няма толкова силни мускули...
Понеже имаше питане за Пловдив - правих масажите в студио Марина, но разбрах, че имало и други студия с LPG. За съжаление не знам кои са, не можах да намеря информация в Интернет.
А сега се чудя дали да се подложа на процедура с Apollo, уред с радио-честотни модулации, който директно разбивал мазнините. Най-привлекателното е, че стимулирал колагена и така освен, че отслабваш, кожата ти се стяга и подмладява. А,бе, цяло чудо... Simple Smile
Моля, някой ако знае нещо, да пише - всяка информация е добре дошла.

Може ли да кажеш каква е цената на процедурата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт