Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 062
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Понеже имаше питане за Пловдив - правих масажите в студио Марина, но разбрах, че имало и други студия с LPG. За съжаление не знам кои са, не можах да намеря информация в Интернет.
А сега се чудя дали да се подложа на процедура с Apollo, уред с радио-честотни модулации, който директно разбивал мазнините. Най-привлекателното е, че стимулирал колагена и така освен, че отслабваш, кожата ти се стяга и подмладява. А,бе, цяло чудо... Simple Smile
Моля, някой ако знае нещо, да пише - всяка информация е добре дошла.
Това студио и аз съм го проучвала. Наистина излизаше около 400 лева курсът. Като се прави на цялото тяло. Има LPG и в Акваленд в Пловдив, но там е по 30-40 лева на зона. Което ще рече на предна част на бедрата (това е една зона), на задна част (друга зона) и става....не е истина колко пари. В сравнение с тях, това студио Марина и на мен ми направи добро впречатление с цените си. Въпреки, че пак ми е малко скъпичко да хвърля ей така 400 лева. А после било хубаво и по веднъж седмично поддръжка и наче малко по малко целулитът отново се завръщал.

# 271
Може ли да кажеш каква е цената на процедурата.  Peace

45 лв. на цяло тяло, ако правиш една процедура, като отделно закупуваш и трикото (незнам каква е цената му)
Правят промоции - 12 процедури за 400 лв, или 10 процедури за 350 лв. Тогава трикото е безплатно.
Доколкото разбрах LPG имало и на други места в Пловдив, не само в студио Марина и в Акваленд, но не знам къде точно.

# 272
Благодаря за инфото.   bouquet

# 273
  • Около света и у нас!
Здравейте и от мен.... Laughing и аз се включвам в клуба на пристрастените към антицелулитни масажи Rolling Eyes
Вече 5 месеца ходя на дермосоник и съм повече от доволна-ефекта е поразяващ.... е целулита не може да изчезне напълно, но опр кожата ми е по-загладена и не е така на вълни както беше. Има ефект и то голям ....Цената също е приемлива 22лв - за пакет от 10 процедури. Аз като започнах си направих 2 ударни по 10 и сега съм на поддържащи... и мисля да си ги продължавам, че иначе спра ли  Stop гадта пак се появява.....
#Shocked

Това нещо не го разбрах?

# 274
Момичета, има един център на Д-р Шейтанова в Младост 1 (до 27п-ка), някой ходил ли е там?
Имам от личния лекар много добри отзиви за антуцелулитните процедури .
Моля, ако някой знае нещо повече (ефект, цени) да сподели.

интересно ,понеже ми е в квартала но не съм чувала за него, откри ли инфо? или ако си ходила доволна ли си ?
казва се Медицински център "Здраве за всеки" http://www.zdravezavseki.com/ .. има и дневен СПА център

# 275
Здравейте и от мен.... Laughing и аз се включвам в клуба на пристрастените към антицелулитни масажи Rolling Eyes
Вече 5 месеца ходя на дермосоник и съм повече от доволна-ефекта е поразяващ.... е целулита не може да изчезне напълно, но опр кожата ми е по-загладена и не е така на вълни както беше. Има ефект и то голям ....Цената също е приемлива 22лв - за пакет от 10 процедури. Аз като започнах си направих 2 ударни по 10 и сега съм на поддържащи... и мисля да си ги продължавам, че иначе спра ли  Stop гадта пак се появява.....
#Shocked

Това нещо не го разбрах?

А  така?
То е ясно, 4е си се объркала

# 276

А сега се чудя дали да се подложа на процедура с Apollo, уред с радио-честотни модулации, който директно разбивал мазнините. Най-привлекателното е, че стимулирал колагена и така освен, че отслабваш, кожата ти се стяга и подмладява. А,бе, цяло чудо... Simple Smile
Моля, някой ако знае нещо, да пише - всяка информация е добре дошла.

Здравей, може ли да ми дадеш инфо за цените на процедурите на този нов апарат Аполо, разгледах сайта, но там ги няма.

# 277
  • Около света и у нас!
Вече 5 месеца ходя на дермосоник и съм повече от доволна-ефекта е поразяващ.... е целулита не може да изчезне напълно, но опр кожата ми е по-загладена и не е така на вълни както беше. Има ефект и то голям ....Цената също е приемлива 22лв - за пакет от 10 процедури. Аз като започнах си направих 2 ударни по 10 и сега съм на поддържащи... и мисля да си ги продължавам, че иначе спра ли  Stop гадта пак се появява.....
#Shocked

Това нещо не го разбрах?

А  така?
То е ясно, 4е си се объркала

Мммм да извинете за недоглеждането - 220лв за пакет от 10 процедури.....просто съм изпуснала едната 0  Embarassed

# 278
Момичета,
Бързам да се похваля. Най-накрая намерих наистина професионален,кадърен масажист и съм много щастлива.  Освен това, на фона на всички останали, не взима изобщо скъпо - 17лв. за антицелулитен масаж на краката, а 18лв. ако искате да включите и корема. При серия от 10 процедури получавате 10% отстъпка. Ако проявявате интерес, за контакт ми пишете на лични, за да не се сметне като реклама, или пък ако кажете и тук ще дам координатите!
УРА! Край на целулита  newsm44

# 279
Irresistible Me, моля те, сподели координати.
Благодаря.

# 280
Аз съм ходила на целулитен масаж и по наболява малко а и са ми малко скъпички  Embarassed Confused затова си реших проблема радикално!  Simple Smile купих си от тези антицелулитните клинове. има ефект, смъкнах 2 см на бедра  Party моят е http://www.-spam283-/rw/items/GrMasAnticelullitKlin-lytess-antic … age=1&cat=373, с доставката не ми излезе много скъпо , ако не се лъжа беше някъде около 5 лв.! Бързичко ми го доставиха и съм много доволна! Вече 1 месец го ползвам с постоянство и съм много щастлива от ефекта!  Party Party Party

# 281
Момичета,
Бързам да се похваля. Най-накрая намерих наистина професионален,кадърен масажист и съм много щастлива.  Освен това, на фона на всички останали, не взима изобщо скъпо - 17лв. за антицелулитен масаж на краката, а 18лв. ако искате да включите и корема. При серия от 10 процедури получавате 10% отстъпка. Ако проявявате интерес, за контакт ми пишете на лични, за да не се сметне като реклама, или пък ако кажете и тук ще дам координатите!
Възможно ли е да е толкова евтино и да се работи с качествени продукти.Защото от личен опит знам, че евтиното излиза по скъпо.Виждаш ли резултати? Simple Smile

# 282
Момичета,
Възможно ли е да е толкова евтино и да се работи с качествени продукти.Защото от личен опит знам, че евтиното излиза по скъпо.Виждаш ли резултати? Simple Smile

Ефектът се постига предимно чрез масажа, не с продукта. Може да се работи и с обикновено масажно олио. Аз ходих на масажи за 12 лв и имаше ефект.

# 283
Да съгласна съм, че масажа е важен, но също така от по голямо значение е кой ти прави масажа.Защото съм ходила при масажист, който ме е посинявал и пукал капиляри.Така, че пожелавам успех на всички и да поподнете на специалист Simple Smile

# 284
Момичета,
Най-учудващото за мен беше, че работи с наистина качествен продукт, който мирише на грозде, обаче не помня името на масажния крем  newsm78
Слава богу не е Икаров...защото в повечето салони, в които съм ходила се работи точно с това, а то така цапа след това  ooooh!
Колкото и да забърсваш по дрехите остава много неприятна миризма на мазно.
А още не виждам ефект, защото бях за 1-ви път, но повярвайте ми, ходила съм при толкова много масажисти, че веднага познах, че масажа който прави е качествен. Все пак не карам никой да ходи насилна, просто споделям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт