Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
а според вас с накрайника на прахосмукачката  може ли да се прави вакуумен масаж.безплатно и удобно е?как мислите?

# 166
а според вас с накрайника на прахосмукачката  може ли да се прави вакуумен масаж.безплатно и удобно е?как мислите?

някъде в темите беше писано за това, лично на мен ми се струва рисковано.... доколкото бях 4ела, трябвало да си облечен и прахосмукачката да е до определена мощност, но не знам, нещо не ме привлича тази идея

# 167
Протев целулит правя следното:
-мажа се с кремове
-като вляза в банята с кафе
-също така и със сменянето на топла и студена вода
-два пъти седмично масажи сама си ги правя
-и като тренирам се увивам във фолио

# 168
от къде мога да си купя вендузи какво представляват и колко струват  Thinking

# 169
Пу! Да се запиша и аз в тази темичка. Надъхвам се да пробвам и аз да ходя на антицелулитни масажи (не много скъпи  Blush), но не знам нищичко за тях... Къде, кога, какво?

Не видях и конкретно някой да спомена сайт с цени и прочее за Пловдив, а също се интересувам и колко пъти в седмицата е хубаво да се ходи?

И още един въпрос за мацките от Пловдив. От къде да си купя канеленото масло на Талодерма?  newsm78

# 170
Пу! Да се запиша и аз в тази темичка. Надъхвам се да пробвам и аз да ходя на антицелулитни масажи (не много скъпи  Blush), но не знам нищичко за тях... Къде, кога, какво?

Не видях и конкретно някой да спомена сайт с цени и прочее за Пловдив, а също се интересувам и колко пъти в седмицата е хубаво да се ходи?

И още един въпрос за мацките от Пловдив. От къде да си купя канеленото масло на Талодерма?  newsm78

Здравей kafe !!!
Канеленото масло е на Българска роза или на Етерика; а Талодерма имат антицелулитен крем с канела но не ти го препоръчвам мирише ужасно и то много силно(бях писала в темата за "Канелено чудо").
А за Пловдив не мога да кажа нека се включи дама от там Hugаз моето го открих в магазинче с продукти на Рефан и Българска роза

# 171
Понеже никой не се е включил да сподели за Пловдив информация за салони, където се предлагат антицелулитни насажи, да кажа, че звънях в Тотал Спорт. 1 антицелулитен масаж е 20лв., 6 процедури са 108лв., а 12 процедури са 192лв.
Искам обаче да имам база за сравнение с други места, а и някой да е останал доволен от някое място...  Sad

# 172
За Пловдив! Правя масажи за 12 лева и съм мноо доволна. Ако някой го устройва тази цена да каже, ще му дам повече подробности на лични.  Hug

# 173
  • София
Здравейте, искам да попитам дали някой се е подлагал на масажи тук http://www.fitness-malexi.com/massage.html

Просто ми се иска да е близо до работното ми място, за да мога да направя няколко серии - аз работя в Стрелбище

Ако някой има отзиви или може да препоръча масажист/салон в района Стрелбище/Белите брези/Хиподрума ще съм безкрайно благодарна   bouquet

# 174
  • Варна
Момичета, има един център на Д-р Шейтанова в Младост 1 (до 27п-ка), някой ходил ли е там?
Имам от личния лекар много добри отзиви за антуцелулитните процедури .
Моля, ако някой знае нещо повече (ефект, цени) да сподели.

интересно ,понеже ми е в квартала но не съм чувала за него, откри ли инфо? или ако си ходила доволна ли си ?

# 175
За Пловдив! Правя масажи за 12 лева и съм мноо доволна. Ако някой го устройва тази цена да каже, ще му дам повече подробности на лични.  Hug

Писах ти ЛС...  newsm78

# 176
Момичета, какви са тези вендузи и от къде се купуват? newsm78

# 177
Момичета и аз искам да ходя на масажи.Прочетох предната тема.Аз почти нямам целулит,но дупето ми е отпуснато и искам по скоро да сваля см отколкото да се боря толкова усърдно с целулита.Можете ли да ме посъветвате на какви масажи трябва да ходя и къде във Варна има такива.А ако някой каже и цена ще е супер.Мерси предварително   bouquet

Минах 10 процедури антицелулитен масаж,от следващата седмица почвам поддържащи 1 или 2 процедури в седмицата.Доволна съм и определено има ефект. PeaceЗа Варна,ако някой иска инфо пишете на лични,да не прозвучи като реклама Simple SmileМасажите са на 14лв,30мин,.Правих си и гръб(също съм доволна)-13лв. Peace

# 178

Писах ти ЛС...  newsm78

Извинявай, малко се забавих.  Embarassed

# 179
newsm62 newsm62 newsm62 Стига бе хора,не се излагайте...ще си правите масаж с прахосмукачката,с която преди това сте овършали целия апартамент/къща  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт