Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 087
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,искам съвет!Във вътрешната част между краката имам отпуснати мускули,а дава отражение и на кожата,смятам да ходя на пластичен хирург,но искам да чуя мнението Ви дали тези масажи помагат.Благодаря!

# 286
Момичета,искам съвет!Във вътрешната част между краката имам отпуснати мускули,а дава отражение и на кожата,смятам да ходя на пластичен хирург,но искам да чуя мнението Ви дали тези масажи помагат.Благодаря!
За какво ти е хирург? Най-добре спортувай, за да ти се стегнат мускилите. Има специални упражнения за там.

# 287
А колко пъти седмично се препоръчват масажите, може ли всеки ден?
Питам защото през м. юли няма да съм в София и дали си струва да започвам сега, ако няма да мога да направя поне 10 масажа.

# 288
Според моята масажистка - трябва да се правят през ден.

# 289
mama Tin , благодаря, значи имам шанс Simple Smile

# 290
Според моята масажистка - трябва да се правят през ден.
Да,трябва да се правят през ден, защото кожата се травмира и боли... най-добре е през ден-два Peace

# 291
А колко пъти седмично се препоръчват масажите, може ли всеки ден?
Питам защото през м. юли няма да съм в София и дали си струва да започвам сега, ако няма да мога да направя поне 10 масажа.

Няма смисъл от масажи всеки ден. Тялото има нужда от време да "изциркулира" намачканото и разбутаното от последния масаж. Поне един-два дена трябва да има разстояние между масажите. Иначе, ако издържаш на мачкане, може и всеки ден да ходиш, но според мен ше си хабиш масажите.

# 292
  • София
Там където ходя на Jet Vibe има реклама на някакъв 10 мин антицелулитен масаж на много добра цена. Някой ходил ли е на такъв? Казаха ми, че за да има ефект се прави 15 дни всеки ден.

# 293
И аз знам от моята масажистка, че през 1-2 дни най-добре е да се правят масажите.

# 294
Благодаря за отговорите Hug

# 295
Здравейте,понеже съм запозната с процедурите с вендузи искам да споделя че не са най-добрия метод за борба с целулита.Понеже самата вендуза стимулира отпускането на кожата,има много по добри вариянти но малко по скъпи.Успех в борбата. Joy

# 296
Подозирам, че ще реагирате лошо, но ...не сме ли в плен на индустрията, която прави пари, поради успешните комплекси, които ни насажда?!
Виждала съм майка ми по бански на моята възраст. Имала е целулит  Laughing, а е минавала за супер мацка на плажа. Честно казано, изглеждам много, много по-добре от нея, но се притеснявам и се оглеждам и си купувам кремове... Не казвам да се запуснем, момичета. Но нека действаме хитро. Не в полза на онези, които ни обясняват колко сме грозни или остарели, за да ни взимат напразно парите. Първо, реших да действам с утайка от кафе. Чудесни резултати. Второ, реших да си купувам само български продукти - първо - еднакво ефикасни се оказаха, второ - много по-евтини, трето - подпомагам родната икономика.
Каквото и да се получи, не забравяйте, че сексът е в погледа, в желанието, "красотата е в очите на обичащия".
Не мислете, че се забудалосвам нещо.  Laughing Ако не знае, никой ,като ме види, няма да каже, че съм родила две деца... Яд ме е, че ставаме жертва на модата, а иначе съм ЗА естетическия вид. Спокойно, момичета! Много сме станали критични пред огледалото. Погледнете го и от тази страна!  bouquet

# 297
Подозирам, че ще реагирате лошо, но ...не сме ли в плен на индустрията, която прави пари, поради успешните комплекси, които ни насажда?!
Виждала съм майка ми по бански на моята възраст. Имала е целулит  Laughing, а е минавала за супер мацка на плажа. Честно казано, изглеждам много, много по-добре от нея, но се притеснявам и се оглеждам и си купувам кремове... Не казвам да се запуснем, момичета. Но нека действаме хитро. Не в полза на онези, които ни обясняват колко сме грозни или остарели, за да ни взимат напразно парите. Първо, реших да действам с утайка от кафе. Чудесни резултати. Второ, реших да си купувам само български продукти - първо - еднакво ефикасни се оказаха, второ - много по-евтини, трето - подпомагам родната икономика.
Каквото и да се получи, не забравяйте, че сексът е в погледа, в желанието, "красотата е в очите на обичащия".
Не мислете, че се забудалосвам нещо.  Laughing Ако не знае, никой ,като ме види, няма да каже, че съм родила две деца... Яд ме е, че ставаме жертва на модата, а иначе съм ЗА естетическия вид. Спокойно, момичета! Много сме станали критични пред огледалото. Погледнете го и от тази страна!  bouquet

То че е така, така е. Жените в САЩ, Германия и т.н. как не се срамуват да ходят по улиците и да се показват на плажа, а са тооолкова дебели и с огромен целулит.
Просто робуваме на чуждото мнение прекалено много  Peace

# 298
Целулита обаче не е само естетичен проблем. С времето затруднената циркулация на лимфа води до кофти усещания. Мен бяха започнали ужасно да ме болят краката. Така че започнах с антицелулитните масажи именно заради това, а не заради естетиката.
Сега няма и помен от болките Peace Това е най важното за мен.

# 299
mama Tin, чувството е наистина много неприятно. Помня, че това беше първото нещо, което усетих, след като почнах масажите - страхотна лекота в краката. Тогава още се запитах как може да съм ходила така...

Общи условия

Активация на акаунт