Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 160 992
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
и аз при момичето  Peace беше внимателна, хареса ми това, също ми изглежда и точна.
когато намеря време ще ида пак.  Peace

ти колко масажа направи и ходиш ли в момента при нея?

Аз последно правих в началото на пролетта 20 масажа. След това си счупих крака и по обясними причини не можех да ходя. Лятото обаче се преместих в Бургас.  Sad  Смятам обаче да си идвам в Пловдив за около 15 дни и ще гледам да направя десетина масажа. Пожелавам ти успех в борбата срещу целулита.  Hug

# 361
Ето малко информация за LPG процедурите http://www.lpgburgas.com/  Simple Smile

# 362
Вчера ходих при Емо, сега работи в салон Ефект в Стрелбище. Както винаги-много доволна  Simple Smile

# 363
Здравейте Grinning.
Искам да попитам колко често се правят антицелулитните масажи? В смисъл, може ли 15-20 дена подред всеки ден да се ходи?  Rolling Eyes

# 364
за този вендузния питането ми е как се отразява на капилярчетата? че това не ми е много силна страна.. ooooh!

# 365
Здравейте Grinning.
Искам да попитам колко често се правят антицелулитните масажи? В смисъл, може ли 15-20 дена подред всеки ден да се ходи?  Rolling Eyes

Два или три пъти седмично е напълно достатъчно  Peace

# 366
за този вендузния питането ми е как се отразява на капилярчетата? че това не ми е много силна страна.. ooooh!

Не е препоръчително!

# 367
аз също посинявам много бързо и имам тънка кожа, но нямах проблеми....явно масажиста ми е много добър Laughing

# 368
аз също посинявам много бързо и имам тънка кожа, но нямах проблеми....явно масажиста ми е много добър Laughing

При добрия масажист няма да посинееш! Браво, че си уцелил! Аз също съм с кожа, която лесно посинява, но никога при масажите не се е случвало, дори и от вендузите.

# 369
Здравейте!
Четох по-горе за студио Йони релакс www.yonirelax.com Възможно ли е да споделите повече впечатления за него? Много ми е удобно като местонахождение и ценичките не са особено високи..Та много ще се радвам на още мнения за него Simple Smile

Мерси!

# 370
talisman 01 за този фитнес център ли става въпрос  http://www.fitness-spots.com/spots/309 ?Май не са актуални цените...пише антицелулитен 8лв за 30 мин.

# 371
talisman 01 за този фитнес център ли става въпрос  http://www.fitness-spots.com/spots/309 ?Май не са актуални цените...пише антицелулитен 8лв за 30 мин.

да, със сигурност не са актуални, нали ходих...

# 372
Колко време траеше масажа и с вендузи ли ти го правеха или...че не съм много наясно  Embarassed

# 373
Колко време траеше масажа и с вендузи ли ти го правеха или...че не съм много наясно  Embarassed

масажа около 40 минути, без вендузи, момичето ми каза, че вторият път ще е с вендузи.
не отидох втори път, далече ми е и от вкъщи и от работа.
също така и вендузи не искам да ми слагат, защото много ми се отпуска кожата от тях.

# 374
bgbebe, май е същия фитнес, ама цените със сигурност не са актуални.

Гардже, като не искаш вендузи, може да си кажеш. Все пак клиента си има мнение и то е важно!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт