Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 162 116
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Ще ти го пусна на лични, за да не излезе после, че е реклама.. Rolling Eyes 

Пусни ми и на мен, моля.  Laughing  LPG масажи все още не съм правила.

# 586
... Бях писала в тази тема някъде за моя масажист, който ми изчиства целулита от дупето. .... Той е специализирал нови антицелулитни практики и в началото на другия месец ще ме изненада с мед, бамбук и още някакви чудеса. Ходи по адреси с нова луксозна масажна маса и трябва да ви кажа, че така е много удобно като ти идва у дома на място. Ако някой иска координатите му, ще ги давам на лична....
Bigmum, това за Варна ли става въпрос? Аз се интересувам за Варна. Ако е така, моля те изпрати ми координати на личнa.

За Варна става въпрос. Пуснах ти координати на ЛС. Ще видиш, че ефекта е невероятен Simple Smile

# 587
Не знам дали е за тази тема, но повече от 1 месец ползвам този продукт срещу упорит целулит. Това, което ми прави впечатление е, че като че ли целулита "изплува" на повърхността на кожата. Особено много ми личи на предната част на бедрото.

# 588
 В момента има домашен уред за LPG  -wellbox.

# 589
@ddicted_to_, когато ти се е редуцирал целулита, загуби ли см в обиколките?

Да! Rolling Eyes  Аз нямах много нужда, защото съм слабичка иначе...и сега направо дънките ми висят, без да преувеличавам. Sad    Но явно е имало какво да се топи от дупето...

Благодаря!   bouquet
Ще влизам в разход значи!   Mr. Green

# 590
За Варна става въпрос. Пуснах ти координати на ЛС. Ще видиш, че ефекта е невероятен Simple Smile
Bigmum, получих координатите (много ти благодаря Wink) и непременно ще му се обадя. В края на август ще се включа пак в темата да споделя дали при мен е имало резултат. Аз преди около 10 години правих 12 антицелулитни масажа в залата на ТИМ (зад Медицински университет във Варна) и тогава имаше ефект, но само за няколко месеца. После целулита пак се загнезди в бедрата ми  Twisted Evil

# 591
Фики, че то и при мен е така. Всяка година го правя. За да има по-дълготраен ефект, трябва много стриктна и упорита подръжка - хранителна и спорт. А нямаме време за такава и за това всяка година на масажче Simple Smile

# 592
Много ми се щеше да обърнете внимание на апарата ,който си закупих.Бях пуснала линк за него в темата за вакуумен масаж.Ето го отново
http://www.aliexpress.com/product-fm/320897505-Vacuum-Therapy-Ma … -wholesalers.html
Наистина съм много доволна.Вече почти нямам целулит ,а не съм слаба 63кг при169вис.
Горещо ви го препоръчвам.Знам че не е особено евтин ,но пък спестява пари за антицелулитни кремове и масажи при масажист.Уголемявал и бюст ,но това не съм пробвала ,защото нямам нужда.
Ако ви интересува ще ви обясня по подробно.

# 593
Много ми се щеше да обърнете внимание на апарата ,който си закупих.Бях пуснала линк за него в темата за вакуумен масаж.Ето го отново
http://www.aliexpress.com/product-fm/320897505-Vacuum-Therapy-Ma … -wholesalers.html
Наистина съм много доволна.Вече почти нямам целулит ,а не съм слаба 63кг при169вис.
Горещо ви го препоръчвам.Знам че не е особено евтин ,но пък спестява пари за антицелулитни кремове и масажи при масажист.Уголемявал и бюст ,но това не съм пробвала ,защото нямам нужда.
Ако ви интересува ще ви обясня по подробно.

Това са си чисти вендузи с различни размери според мен. Комплект вендузи с помпичка са 68.00 лв. Другото е някаква машинария, което оскъпява всичко, а върши същата работа като помпичката на вендузите. Не бих дала толкова пари, при положение, че ще си купя едни ведузи и масажа ще е същия. Извинявай, нищо лично към теб. Просто това е мнението ми, а мисля че съм технически грамотна, за да го видя

# 594
уреда е за професионален масаж.Накрайниците които не са стъклени чаши имат много малки топчета и ехефта е невероятен.Не агитирам никого ,наистина съм супер доволна.Само дето доста посинявам но изчезва за около седмица и ефекта се вижда тогава.Машината така смуче че не вярвам с вендузите да става този ефект.

# 595
Момичета, четох ,четох , рових в интернет, но уви! не успях да си избера салон ,който да посетя.  Blush
Моля ви-помогнете ми в избора!   Живея в София ,срещу стадиона на Славия.
И ще ми кажете ли как точно се действа с утайката от кафе?

# 596
  • София
Аз си купих комплект вендузи с помпичка преди 2-3 год. за около 25лв. Бързо ми омръзва обаче да си ги правя сама, а и на места не е много удобно. Другото, което ме притеснява при вендузите, да не се получи разтягане на кожата/при по силен вакуум/ и стрии.
Този уред изглежда по-лесен за употреба, защото се захранва с електричество, но ако човек е упорит мисля, че и с обикновените вендузи може да постигне същото.

Сега забелязах, че има и други накрайници/сигурно тия с топчетата/, това ми изглежда интересно, но бих си купила само ако съм го изпробвала предварително/може би в някое студио  newsm78/.

# 597
Наистина е трудно с ръчните помпи-вендузи.На машината настройваш желаното надуване на кожата така да се каже.Ако се махне приставката от кожата и после пак се сложи ,машината  веднага надува пак до желаното налягане.Така е когато е включено само едното копче.Когато са пуснати и двете се правят масажи подобни на вендузите със стъклените чаши-отпуска и надува.С големите приставки -те са пластмасови се третира бюста.Онези с металните топчета за които споменах са за целулит и лимфен дренаж.Най голямата приставка ползвах при по засилен целулит.Тогава и мастните натрупвания са по големи.Когато целулита се разбие и намалее се използва по малката приставка.Става много бързо защото машината непрекъснато засмуква до определено налягане.Налягането вие си регулирате.За не повече от 10 минути стават и двата крака .Даже и да имате голямо желание за повече масаж болката става нетърпима .Много лесно се третират и трудно достъпните зони около глезените зад коляно,прасци и т.н.
НЕ СЕ ОТПУСКА КОЖАТА-напротив кожата става еластична и даже отпуснатите места се прибират,но разбира се след доста ползване.Дават машината и за лице ,но честно казано не знам с коя приставка и на какво налягане.
Антицелулитните масажи се правят с пауза от няколко дена ,пие се много вода,яде се лека храна.

# 598
Момичета и аз боря целулита със силиконови вендузи + масажи с кафе+ ръчни "самомасажи"+ спорт и определено има ефект. Бях започнала подобна атака преди месеци, но не виждах задоволителен резултат и спрях, а и дойде зимата и мотивацията спадна до нула. От около седмица пак съм се заела и имам чувството , че и целулита има "памет" като мускулите-за тези няколко дни ако не повече, то поне съм постигнала това, което преди половин година ми костваше месеци на усърдна борба с тази гадост, а струва ми се и съм намалила обиколките. А моя целулит е доста "дълбок"-болезнен е, особено при третиране и като щипна месцето се образува голяяяма гънка с едри топченца под кожата...И при мен, както беше писал някой, се наблюдава "избутване" на целулита към повърхността на кожата-особено след масаж , когато кожата ми е зачервена сякаш целулита е повече и по-релефен-гадна гледка... SickКакто и да е, всички сме чели и коментирали доста по темата и няма да ви занимавам с "Що е то целулит?" и т.н.
Въпросът ми е към тези, които също използват вендузи : Забелязвате ли промяна в цвета на масажното масло/крем/гел? Аз използвам  маслото на Икаров и към края на масажа с ръце и вендузата (около 40-50 мин) то е сиво-зеленикаво и мътно на цвят...Бях чела, че това е признак на отделяне на токсини от кожата, но все пак ...случвало ли ви се е и нормално ли е ?Или пък е от кафето, което втривам преди това...?
И още един въпрос-вие как се масажирате от гледна точка на това-прави ли сте или пък легнали/седнали? На мен ми е най-удобно да съм права и само качвам третирания крак на леглото/стола..., така успявам да достигна навсякъде и да приложа достатъчно сила,но ми се струва, че мускулите не са достатъчно отпуснати и особено при масаж на задната част на бедрата често вендузата се "отщипва"...  Confused Мнения...?
Иначе успех на всички в борбата с тази гад!!! Twisted Evil

# 599
От маслото на Икаров и на мен така ми се получаваше-по -противен цвят .
Аз преди това си бях купила от широко рекламираната  машинка Селулес,обаче я изгорих.На майка ми купих същата тя също се развали .Затова минах на тази.Засега е бетон.
За масажите сега ползвам зехтин и серум срещу целулит-смесено.Със зехтина става по мазно някак си и по лесно движа накрайника.

Общи условия

Активация на акаунт