Жегата при нас си е голяма - АВГУСТ аз ще ставам мама!

• 15 187
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Божеее, как само се развълнувах от новината, че Feb е вече мама Blush; Честито момченце, да е живо и здраво!!!  bouquet; Поревах си от вестта за второто августовско бебче, дадох си сметка , че наистина се вижда края на пътя за всяка от нас; отдавна четях и новините за юлските мами, вълнувах се с техните щъркелови новини, но просто не е същото, което изпитах, научавайки за бебчетата на Ковачева и Феб; емоцията е по-различна, някак по-лична; давам си сметка, че съвсем скоро темите ни за разговор вече ще се въртят около смяната на памперси, кърмене и т.н. и това е нормално, но и странно-изпитвам някаква тъга.....бременна му работа ooooh!
П.П. Надявам се и аз до края на юли да нямам изненади-та аз все още съм на 500 км от София все пак, а какво остава да говоря за багаж и други такива Shocked

# 61
Добра вечер!
Момичета, аз съм единствената, която не е видяла творението на Грациана!!! Шест пъти рових албума и не открих къде са снимките! Я ме светнете!  smile3538  smile3517

# 62
Добра вечер!
Момичета, аз съм единствената, която не е видяла творението на Грациана!!! Шест пъти рових албума и не открих къде са снимките! Я ме светнете!  smile3538  smile3517
и аз не можах да намеря снимките.

# 63
  • София
Добра вечер!

Момичета, снимките са в папката с количките.

# 64
Добра вечер!

Момичета, снимките са в папката с количките.
о, мерси   bouquet

p.s. леле, наистина е прекрасна  #Crazy  Grinning Grinning Grinning

# 65
  • Все на втория етаж
Моят господин днес цял ден е много активен и така ме подпира, че на моменти наистина съм в очакване да се покаже я крак, я ръка от някъде. Не знам как се върти, но това е положението.
Вторник или сряда съм на преглед и се надявам да е порастнал доста.
Днес си отмързелувах, за сметка на вчера. Simple Smile

# 66
Леле, цяла темичка съм изпуснала. Ние се върнахме болни от планина-аз само със запушен нос, а малката и с температура.
Честито на Феб, да е жив и здрав   малкия Мони:bouquet:
Отивам да си видя детето пък после ще наваксвам.

# 67
Добро утро, поспаланки!  newsm51
Как сте днес, с готови багажи (?), поуспокоихте ли се?  Wink
Меви, оправяйте се бързо! Hug Heart Eyes  bouquet

Аз не помня дали вчера се разписах в тази темичка, но все пак: Благодаря, Интрига! Heart Eyes

Аз предишния път си приготвих багажа в деня преди да ми изтекат водите вечерта, но без особено предчувствие, просто една приятелка само ми се караше да си го приготвя. Тогава същия ден се смъкна и бебето долу ниско, щото за един ден пишках толкова пъти колкото за 1 седмица. Затова сега като се смъкна бебо надолу в таза и се постреснах. Но като минаха вече няколко дена и не ще да излиза, само защото е вече на старта, та засега отлагам още събирането на багажа за болницата. А и този път мисля да изчакам повечко вкъщи преди да тръгна към болницата, та може би  ще имам време да си го събера на момента.

Ася, и аз също сега имам доста повече и по-често подготвителни контрации, за разлика от преди с Ники. Дори и на два пъти стигнах до там да ги засичам до колко са им равни интервалите. Може би като са втори и организмът вече си е "научил урока" и се подготвя от по-рано. Така си го обяснявам. Но пък после ще сме по-готови и по-бързи  Wink !

Аз три дена обикалям по болници, поликлиники и НОИ (май ви се оплаках преди). Ама вчера като заплаших учтивия господин в НОИ, че ако родя тази седмица преждевременно и ще го съдя него лично и също и като длъжностно лице, и нещата се наредиха. Аз превиших позволения болничен от 180 дни. И затова ме приеха по документи в болницата. Но не го направихме след всички 180 дена, а малко по-рано. И в болничния от болницата имам 30 дена, от които 24 са от позволените, а другите - не. И решил господинът, че ТЕЛК ще ме бави и размотава 3 месеца преди да ми позволи изплащането на парите и за да не чакам толкова да ми направи услуга като ми върне болничните  #Crazy. Представяте ли си каква "загриженост" Whistling?!? Та ми връща болничните и ме кара да ходя в болницата и после и при АГ-то да ми преправят болничните - 2 бр. - единия да бъде само с позволените дни, а другия с горницата. Да ама докторите не щат да поправят, още повече че за тези болнични ще има комисия от ТЕЛК и ще ни гледат под лупа. И ми казват - за първи път ни се случва подобно връщане, не става така, има си ред и канал по които си вървят нещата...  Та вчера като го заплаших въпросния господин и ми казва: "Еми аз исках да ти помогна (като те разкарвам 3 дена в тези жеги #Crazy), ама те докторите като не ти помагат... ooooh!. Направо ми идваше да му скоча отгоре му и да почна да го налагам.

Е, това е от мен за сега, наоплаках ви се Tired, а сега спокойно мога да си ви чета цял ден и дори и да не се включвам съм ви написала достатъчно... Wink.
И - мамите по план към 20-ти, не си мислете да ни пререждате тези които сме по-вначалото  Naughty! Ааааа, чакайте си реда и стискайте кълките!  Wink  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 08:09 от valeni

# 68
  Oх момичета ,голямо нещастие ме сполетя-извинете ме че натоварвам и вас Embarassed-кученцето ми си отиде снощи newsm45 newsm45
   То вече не беше при мен,а при мама,но все пак то си е моето животинче,десет години сме спали в едно легло,много ми е мъчно,не съм спряла да плача откакто разбрах.
   Извинете ме още веднъж че започвам деня с този тъжен пост.

# 69
  • Бургас/Пз
  Oх момичета ,голямо нещастие ме сполетя-извинете ме че натоварвам и вас Embarassed-кученцето ми си отиде снощи newsm45 newsm45

Недей мила, не се разстройвай. Знам че е  много тежка да загубиш домашен любимец, но сега трябва да мислиш за позитивни неща и да не се натоварваш психически. Знаеш че всичко се отразява на бебчо.

Аз пък влязох само да ви кажа добро утро и зачезвам на плаж. Отивам да охладя страстите които са ме налегнали последните дни, та чак мъжа ми се плаши. Heart Eyes

# 70
 Честито бебче на мама Феб! Да и е жив и здрав Мони!
 Снощи ме пуснаха за събота и неделя. Беше малък ужас тия дни- всеки ден на системи, преляха ми и 2 сака плазма, че ми бил много нисък общия белтък и много ме беше страх да не ми стане нещо от нея, но слава Богу добре я понесох. Голямо внимание отделят хората, дано не избързат и да ни се налага да ходим в Пловдив, в нашето отделение си ми харесва.
 Agramd, съжалявам за кученцето ти.

# 71
Добро утро и от мен! Да се разпиша за деня,че после пикник ме чака  Laughing Спокоен ден за всички и повече развлечения

# 72
добро утро Hug тия изтръпвания ще ме побъркат, като аларма за събуждане са..всяка сутрин се събуждам от горящи ръце #Cussing out писна ми вече, а вчера тоя бебок не знам как беше застанал, но ми счупи всички ребра и изобщо не можех да стоя ни права ни седнала ни легнала #Crazy вие си говорите, че ви се смъква корема, а моя направо расте нагоре Shocked така се е качил, това бебе май иска от другата страна да излиза като го гледам #Crazy

agramd, много съжялавам за кученце, поплачи си няма как, така е било писано, сега е на по-хубаво място Praynig

тичам да закусвам, голям кеф  smile3508

# 73
  • София
Момичета, добро утро и от мен Hug

Ние с мъжо изчезваме на пазар за бебешки дрешки Mr. Green
Agramd, много съжалявам за кученцето ти Hug

# 74
  • Все на втория етаж
Добро утро!
Мъж ми го няма и ми е скучно. Имам толкова работа, а се чудя от къде да започна и пак се тропнах пред компа, но ще ставам да действам де. Крайно време е. Embarassed

agramd , съжалявам за кучето ти. И на нас миналата година точно по това време ни умря овчарката, на 13 год. и много я обичахме. Но просто живота е такъв. Мисли за новия живот в теб. Прегръдки. Hug

Лек и хубав ден на всички! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт