Споделете 71

• 26 342
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 90
Ео, вържи някакъв прозрачен парцал
около балдърите и си нямаш грижа за
нищо освен за грациозното стъпване.

Токът на едни обувки се пукна по средата.
Добре, че гаранцията е 6 месеца, отивам в
понеделник да ми върнат парите. Или да ми
дадат нов чифт. Май на парите съм по-навита,
че да си купя други обувки, тези ми писнаха.

# 91
  • Русе
Eo, слушай Лиска. Намери много широк прозрачен шал. Ако нямаш претенции коя употреба е, по вторите се намират много.
Дребен е с ларингит. Тая сутрин се събуди като Д. Вейдър.  Tired Преди малко сложихме една инжекция Солу-Медрил (така ли се казваше) и сега е по-добре, надявам се да изкараме леко нощта.
За бг-мамма от Есберитокс Нюз предаде Деб Първи-ден-захранваща-се-след-плодове-и-чай.
Благодаря!  bowuu

# 92
Май видях Кифлата вчера в парка при слона...редях се след нея за бира
Не съм била аз , някоя друга красавица ще да си видяла Simple Smile.
 Тия дни мога да бъда забелязана да катеря склонове по Витоша влачейки на буксир Момчил,  висящ ми на едната ръка. Дори започвам да си представям, че и на Черни връх мога да успея да ги завлека, дано ми поспадне туристическия ентусиазъм...

# 93
  • UK
Преди малко пак получих отрицателна реакция на идеята за трите ми любими женски имена. Трябва да пусна тема в съответния форум да видя какво мислят мамите, кх.

# 94
viessmanka, ти ли си на аватара?

Наздраве!

Mr. Green

Споделям нетърпеливост.  Grinning
И че вече съм редовен потребител. Фръц!  Crazy

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 23:37 от Ева на сцена

# 95
Е, ето, Лиска също носи токчета. Така и не се научих. Бях си зарязала ноктите на ръцете напоследък, тоест - имам нокти, които за пръв път не са дълбоко изрязани. И сега им се точа - да ида ли някъде да ми направят маникюр, да заприличам и аз на жена или да си ги изгриза/изрежа и да ми олекне.
Някой да ме натири в Красива мама, имам много да уча.

Представих си Вълка как вика Дафооо и ми стана много смешно. Ама трябва да викне Дафинкеее или Дафиноооо мааа, да прилича съвсем на български филм. БТК-то в Разград да не е местното място за срещи?

# 96
Понеже не си ТС, казвам- не, не съм аз на аватара. tooth

Но аз, разбира се, знам, че си ти. Можеш да излъжеш всички, но не и мен. Ха!

Никой не пие тук, за тва не ви върви темата. Наливайте се, че и без тва всичко е пълен провал. Армагедон идва, наздраве!

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 00:05 от тони сопрано

# 97
Сопрано, новият ти имидж ми припомни любим момент от този паметен филм.

-How did he die?
-Technically? Asphyxiation by his own genitalia.
-And not so technically?
-Somebody cut his dick off, stuffed it in his mouth and choked him to death.

# 98
О, Сопрано, здрасти!
Все пак съвсем за малко те нямаше.

# 99
Споделям, че ако не ми мине котка път, другата събота и неделя и аз ще кацна в Разград за два дни. Освен да се намерим с Дафа и заедно да квичим пред БТК-то?  Mr. Green

# 100
Споделям ремонт и сглобяване на мебели в чужда къща.
Заточена съм да контролирам, защото собствениците
са на работа. То иначе откъде пари за ремонт.
Ео, ще споделиш ли снимки от партито, да видим банския.
Иначе по Графа има разни бански и на П. Евтимий има
едно магазинче цялото само в бански костУми.

# 101
Umbra, ако видите някой да копае из града, аз със сигурност съм наоколо.
Също можете да викате и тогава. Umbra, ако дойдете с приятеля си, не може ли да останете до 25-ти.
На 23-ти се открива панаира на киселото мляко и фестивал на художествените занаяти.
Идват състави от далечни страни, от Коста Рика до Китай. Има много неща за гледане и снимане.
Освен това киселото мзляко тогава е на корем. Дори само да си кусваш от разни презентации.
Отделно дето киселите млека са по три с цената на две. Ще се радвам да се запознаем,
въпреки , че се изприщвам от притеснение.

# 102
Вълчо, мажи с кисело мляко изприщеното Grinning.

Ако знаете колко тихо е в момента у нас. По улиците освен премалели от жегата котки и прахоляк друго няма.  Чудото спи, а аз размразявам риба, защото Благоверния отиде за платерини Twisted Evil

Вчера си купих от една сергия за стари книги една на сър Дойл, която не съм чела. О, кеф, цяла нощ четох. Криминалетата са моя детска страст.

# 103
На терасата ни в единия ъгъл има гнездо на оси. То така е от поне десет години.
Забелязал съм, че мирното съвместно съществуване с разни гадини е по-изгодно от това да им обявиш война. Една година като ги събарях, тия гнезда станаха три. Отделно дето една ме ужили по челото. Та днес докато цепех кайсии влетя една конска муха и се заблъска в остъкленото. Патката, не запомни откъде е влязла. Бръмча, бръмча, накрая се натресе в питката на осите. Осите решиха, че е обезпокоила ларвичките и я разкъсаха. Това стана много бързо и синхронизирано. Опитах се да принеса това в човешките дейности и излезе така: Майстори разбиват стена в ранния следобед, майки отиват и ги утрепват.
Элист, какво е платерини?

# 104
Споделям - вършете си нещата навреме, много е тъпо да ги оставяш за последния момент. Ето, сега аз трябва да пиша пътни листове за пет седмици - ден по ден. Да си отчитам бензина за лекциите. Тюх тюх.

И още нямаме количка, добре, че е пълно с роднини да извеждат голямото дете, че и доскуча вкъщи. Намерихте ми помпа, намерете ми и количка.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт