Споделете 71

• 26 358
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 135
Сопрано, сода бикарбонат. В началото много щипе, но пък бързо минава.

# 136
От 20 на 35, Лиске.
От 35 на 20 ще зъзна от студ  Crazy

# 137
Преди да родя,имах котка - Галина.Мое прекрасно другарче в самотните нощи....Като родих я занесох на село,където си живееше като царица.Днес ми се обадиха че я е блъснала кола..... Cry Толкова ми е мъчно ,че ми иде да крещя !Почивай в мир мило коте,никога няма да забравя какво направи за мен когато бях най-самотна..... Flowers Rose
П.с. Простете ако ви се струва тъпо,но наистина ми е адски мъчно....

# 138
Blizna4e,   Hug
Днес занесох моето котенце на село. Липсва ми, нищо, че беше тук само 5 дни.
Много се притеснявам да не ми го уморят ...
Усещате ли как ще съм от онези снахи, които не дават на свекървите да им пипат бебетата, щом за едно коте така се терзая  JoyConfused

# 139
ДеЩо,подаряваме си зимната количка.Ку искаш да се разберем да я видите и тогава прецени дали да купуваш. PeaceМисля,че на първо време ще ти свърши работа Peace Много съм нетактична,но бързах да кажа за количката Embarassed Близначе,съжалявам Hug Hug Hug Поне не се е мъчило Whistling Hug Hug Hug Rolling Eyes
Споделям,че много ми се иска да вярвам,че дори в най-лошия човек има поне малко добро.Дано всички го открият у себе си и  никога повече да няма никакви престъпления(нека съм смешна).

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 22:30 от тюнтюрюмюнтюрю

# 140
Близначе, когато котката на мъжа ми умря,
той грабна самолета и отиде да я погребе.
Не е тъпо, съчувствам ти. Вземи си ново коте.

# 141
София има афта в устата и много я боли, дайте некъв акъл, моля!
Въпреки, че не заслужаваш, ще ти помогна, но само заради детето.
Напояваш тампонче с лимонена киселина, лимонов сок /изцеден направо от лимона/ или слагаш на мястото малко парченце лимон. Притискаш, докато изтърпи детето. После намазваш обилно с мед, повтаряш след няколко часа, докато намалиш болката. Даваш на детето "Ефизол" през три-четири часа, за да се намали бактериалното съдържание в устата. За два-три дни ще се оправи.

# 142
Споделям, че в Огняново е приказно. А водата прави чудеса с кожата.
Апартамента ни беше точно до басейна, а прозорецът на спалнята точно до преливника на топилката. Само като полегна и чувам падащата вода, направо припадах в леглото. Заспивах в момента на съприкосноение с възглавницата.   Flutter Влюбена съм. Малко е далече за моя вкус, но за по-продължителен отдих е великолепно.

# 143
О, Летяща, благославяла съм Огняново. Спокойно, сервират обилно храна и напитки, водата е невероятна.
Споделям, че отивам да пия Мохито, не покрай басейн и плаж, но все пак.
Подгрявам за морето.
Споделеното от Ивонска ме окуражава. Искам да им ги срутят (хотелите) и да има трева, дървета, нещо живо, не само бетон и строителни отпадъци.

# 144
Споделям че днес от хойкане ,
влизам чак сега за кратко·
Лека нощ споделящи!

# 145
Споделям, че днес избягах още едно малко състезанийце с цел събиране на средтсва за разни ракови фондации. С отлично лично време, въпреки че по причини, които ще ви спестя, бях зверски обезводнена. Така че съм (леко) доволна от себе си. newsm58

Също така искам да споделя, че след това бяхме на барабекю в една къща със 150 декара "градина". Всяко от 3-те деца си имаше пони. Къщата за домашните помощници беше по-голяма от къщите на много нормални хора.  Рецесията на острова не се чувства така поголовно, както се описва от вестниците. Money

# 146
Хм. Седим одеве аз, Ицото и съседа на вратата и аз ги каня съседа и приятелката му на рожден ден.
И Ицото се изцепва "Във вторник". Аз се блещя "какъв вторник, бе, в четвъртък е?!"
и той: "Ми нали 15, какъв четвъртък?!". Аз  #Crazy , за малко да притичам до общината да пусна една молба за развод.
То бива бива разсеяност, ама и да настоява  Laughing Съседът си умря от смях.

# 147
Винаги играя с бомбето. Сега да не ми излезе прякор..Simple Smile
Момчил винаги играе с бомбето Simple Smile, от малък не се брои до една възраст винаги има елемент и на толеранса Мълчаливия днес си научи урока по повода.
  Споделям, че винаги успявам да се оплета по някакъв такъв начин, че съм в някакви морални конфликти със себе си и околния свят, понякога ми се иска да имам копче, с което да изключа собственото си мислене, защото е очевидно, че там е проблемът...

# 148
  • България-Швейцария
Като заговорихте за планини и минерални извори ми се прищя отново да ви споделя това Heart Eyes

Какво ли биха направили тези хора, ако имаха и море?

# 149
 Laughing , много ме радвате! Тук пак е станало цветно.
Днес Иглика стана на шест години, т.е. вчера. Партито беше пиратско. Баш- пирата чудесен! Майките посъбраха визитки. Wink

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 10:39 от galll

Общи условия

Активация на акаунт