Споделете 71

• 26 237
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 855
# 856
Честито бебе на ТИТИ!

А, не беше ли вчера тука... Кога роди!
Браво! Честито! Рак ли е това или лъв?

# 857
  • При хората, които обичам
Ха, че тя нали казваше, че и харесва 2 в 1 Mr. Green

Честито, Тити!

# 858
Хихих, супер, сега отивам да пиша в темата тъкмо и имах възможност да я чуя, каза Дренка да се чувства поласкана, че е виртуалната кръстница на Ясен. Ама и аз държа да отбележа, че участвах в този избор.  Mr. Green
Леле, много се радвам, иде ми да заподскачам тук само, че колегите ще ме помислят за луда  Crazy

# 859
ЧЕСТИТ ЯСЕН НА ТИТИ  bouquet!!!ДА бъде здрав,  неустоим ,чаровен и забавен·
Споделям ,
че е прекрасно  след 11 години брак да разбереш че си обичана и желана·
Абе омъжена съм за поЧти идеалният мъж! Защо поти¿Защото винаги има какво още
да се желае·Ако разбирате какво искам да кажа Mr. Green·

# 860
Надали ще стигна до 11 години брак, за да разбера горното. Laughing
Споделям, че не ми е криво, че Тити роди, даже много се радвам. Надмогвам себе си  Laughing
Или по-скоро може би защото не е на възрастта, на която са всички други, за които ми е криво  Laughing
Разрешавам на всички по-големи от мен да забременявате и раждате колкото искате  Mr. Green
Естер, от мен да мине, и ти се пиши в тая група. Grinning

# 861
Ео, колкото и да го искам, не бих ти причинила това  Mr. Green ще почакам поне заедно да сме, да си скубем заедно косите и да ревем в един глас - внимавай кво си пожелаваш  Joy

А за Тити, много се радвам, защото .... защото тя ми е главен консултант по доста въпроси, касаещи тези теми и ми е някак си по-по-най (това си беше живо подмазване, ама днес е позволено  Blush)

# 862
И аз се радвам за Тити и чак ми се прииска и на мен бебе... Аз мия прозорци и в почивките надничам тук. Споделям, че да бършеш прозорци е дейност трудна и неприятна. Хич не я обичам. И други домакински дейности не обичам. С други думи, труд е мръсна дума... Close

# 863
  • о`майна лунна нощ е
Честито поредно споделенско бебе! ... коя е следващата  Mr. Green
сигурно има скрити лимонки. Поздравления за мама и бързо възстановяване!

Вълк, споделям ти, че много ме предизвикваш с това кисело мляко. Сирене и кисело млекце унищожавам в индустриални количества. Не споделям обаче любов към мастиката и узото. Имам непоносимост към тях от детските ми години, които са свързани с рядко отвратителния сироп за кашлица, с който ме наливаха в онези мътни години ... към 85-86-та. Дъхът на анасон предизвиква спазми в мен.

# 864
  • Кацнала на едно дърво.
Да ни е живо и здраво новото момченце! Heart Eyes Целувка за Тити от мен. Hug
Нимфето-о-о, и аз мия прозорци. А имам много, много прозорци! И големи.  Laughing Даже един френски ми се намира. Зор, зор за светлина, а сега "олИле".  Joy Мия ги, кацнала на една стълба. Ха забравя стълбата неприбрана, ха трябва да свалям малък трол от върха й.  Tired
Вчера мих, трих, бърсах и накрая, за награда, заваля дъжд.  ooooh!
Ново миене чак през септември. Дотогава не се наемам.  Crossing Arms Ако ще котки да валят.

# 865
Ясен- супееер! РАдвам се, че тити избрала него, щот ми беше фаворит. Живи и здрави!

# 866
Дренко, тити по телефона ми каза, кажи на Дренка, че е виртуалната кръстница. Ай ся надуй се  Mr. Green

# 867
А дано стигне до нас дъждът, обикновено стига до Русе.
http://www.vbox7.com/user:obockos

# 868
Ясен и Деян - страхотно съзвучие в имената си имат двете чеда на тити.
Така се прави, докато ми кажат трети хора, че е в болницата и тити вече пуснала СМС с перфектните мерки на Малчо ІІ-ри.
Да расте жив и здрав Ясен! Да прилича на батко си! Да е организиран като мама си и да се цели нависоко като татко си!   bouquet

# 869
Лекинко ме обхвана паника.

Да са честити бебетата.

Не трябваше да си измивам прозорците- пазеха ми сянка.

Общи условия

Активация на акаунт