Споделете 71

• 26 239
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 840
  • Кацнала на едно дърво.
Моят стайлинг вече замина.  Joy Още в седем сутринта, в парка. Висях под козирката на стадиона, докато мине голямата буря и се прибрах. Едната ми маратонка правеше: "Шляп, шляп", другата "Джап-джап" (май така беше в "Пипи" Laughing).
Мокра кокошка съм аз, външно и вътрешно.
Обичам дъжда, но не обичам да ми прекъсват тренировката по средата.  Crossing Arms

# 841
  • о`майна лунна нощ е
Какъв дъжд бе хора! Бях в Пловдив до към 21 и нещо вчера ... ни капка не се пророни от небето. Тази сутрин също не видях локви  newsm78

Споделям, че вчера се возихме с дребното на рейс. Леле - няма друга такава радост. След мохитото по обед реших, че е крайно неуместно да се правя на шИфьор. За награда се довърших с Бейлис в шоколадови чашки вечерта на един РД.

Ео ... снимката излъчва страхотна енергия и любов ...

На мен пък ми хареса песента, която са направили. Дано има кой да чуе посланието обаче. То е по-важното в случая.

# 842
Веси Вас, така си се наквасила, че си пропуснала дъжда. Mr. Green

# 843
споделям, че тази сутрин ме събудиха две неща - първо гръмотевиците и после ужасния сън, в който малката ми дъщеря пред очите ми пада от терасата.....не знам защо трябва да се сънуват подобни гадости, и без това животът ни си е достатъчно напрегнат.
а мъжът ми заминава командировка и ми е съвсем свито под лъжичката.  Sad

# 844
  • При хората, които обичам
Прочетох, че липсвам на Кампари. Дойдох да се обадя и установих, че вече липсва самата тя.
Споделям успешна сертификация по ИСО. Това беше и причината за отсъствието ми.

# 845
Веси, пише се шЕфиОр Grinning

Добро утро, малки, големи и още по-големи момичета и момчета.

Аз пък се събудих с биберон в уста - чисто голата Иванжелина ми буташе бибата в устата и ми викаше нани беби, нани беби, НАНИ! Изхлузен, наакан памперс се валяше до леглото, а баща й гнусливо се обърна на другата страна и продължи да хърка. Романтика, да го...
Ще взема да зашия ципа на кошарата, поне да огранича периметъра на миниране. Откак се научи да излиза сама от там и да се съблича, мира нямам.

Имало хора, дето си купуват яхти за по триста хиляди паунда, един такъв видях с очите си преди малко. Нямаше три уши или печат на челото "въшлив съм с пари", обаче му личи. За сметка на това, беше с една кака пристрастена към ламето и с глас на фелдфебел, прекалявал от дете с качака. Поради последната се почувствах не толкова бедна. 

# 846
  • Майничка
Елист, разсмя ме.  bouquet

И същевременно си припомних - боже, и това го имаше! Дано вторият път ни се размине, но едва ли... Mr. Green

# 847
  • Варна
Владешкият вирус се лепна на мен. Ще прозвучи гадно, но за мое щастие нещата са с една идея по-леки, отколкото при Влад. С нетърпение очаквам захлаждането, че тая жега не се търпи вече.
Снощи Влад се сдоби с първите си оръжия. Не е много наясно за какво служат. Кефи се на единия автомат, който дрънка като кречетало. И на другия, дето се пълни с вода. Засега обаче само в банята му разрешвам да стреля с него (може пък да го пратя да гръмне баба си  Twisted Evil ). Тва е. Стига толкоз колички, че и от тях ми бръмна главата.

# 848
  • Кацнала на едно дърво.
Ха! И моят трол се изчопля сам от кошарата. Ципът е отвън, но той умее да го отваря отвътре. Хайде, стига интелектуалци в тоз род, нека да си имаме и касоразбивач (то с ципче се започва).  Mr. Green
Така и аз ще си имам яхта един ден.  Joy Joy Joy
П.П. А ако не стане касоразбивач, може футболист да стане. Много обича да гони топчица. Даже я стига и рита. Да, все печеловни професии са това.  hahaha (Големият трол ще е с "пичеловна" професия, като го гледам. Извинете за просташкия израз.  Blush).

# 849
  • Sf
Голям порой се изля в ранни доби. Заспах отново и беше хубав сладък сън Simple Smile

Предавам горещи поздрави от Жозефинда  Mr. Green

Умнице, ти бягаш сутрин? Горда съм с теб!

# 850
Веси, панаира е от четвъртък, в момента сглобяват сергии от метални профили. Мнооого ме дразнят, правят площада да прилича на битак. Другото което ме дразни толкова е връвчица, навита на оста на колелцата на детска играчка. Особено ако е вълнена, откачам.
Веси, бабите от капанските села ще донесат калайдисани менчета с  гъсто кисело мляко. Да взема един котел, да му шибна две шепи копър и да го ръгна в хладилника. Ти носи мастика, ще я ръгнем във фризера. Да се наквасим, напоркаме, отцепим, за залюскаме едни мастики на дълга позиция, да кютлеттисваме. В правосъдието има кинти, носи узо по-добре, ако си напред с материала.

# 851
Хох, знаех си, че не трябва да я раждам в Сливен. Няма цип дето да може да й се опъне, редовно преджобва околните, от един магазин си тръгна с пакет грис и върти дупето като дърта кючеклийка. Сигурно са я сменили в болницата - на съседното легло лежеше Божанка от Котел, пето раждаше ("..най-после мъжко..", въздъхваше с облекчение тя).

# 852
Споделям, преди време някакви комици се бъзикаха с евентуален български телефон, видя ми се грозно. Е, видях го. Няма такъв кютек. Ще замества стационарен, с вивателски номер, ръгнат в контакта. Бачка 9 часа изваден от контакта, вивателски номер. Може да си го носиш из село, на нивата, на лозето, ако ти е изпила чавка акъла. Габарити колкото тухла четворка, мъде ин Белоградчик.

# 853
  • Sf
Има дниии, има дниии... Спомням си, Умнице  Grinning Аз се разхождам вечер и слушам Уайнхаус и Дъфи...

А аз на път за Сф от морето минах през родно Търново и си взех Г. Константинов и сега като го чета си мисля за тебе Simple Smile

Ауу и си взех един стар дневник, чета и умирам от смях - какви съм ги писала и събирала статии на тогавашния възлюбен Simple Smile Намерих си също и статията за Стоян Камбарев, както и други за завръщането на Милчо Левиев, първият Шинел с Васил Василев и Нина Димитрова, както и за Теди Москов и престоя му в Германия... Много хубави бяха за мен изминалите 90-те години Simple Smile

Динозавърка  Mr. Green

# 854
П ървите  мобифони ,бяха с подобни характеристики,но батерията издържаше по- малко.Телефоният завод в София май го зкриха ,ама в Белоградчик е по-добре.Ходи ми се там ,ама не по работа,яде ми се 'бел муж'-турлашкара кухня е добра .Не ми се работи ,не ми се мисли ,искам само кротко да си полегна под някоя сянка,но пък заваля.И това ако не е световен заговор!
По поста ми личи ,че не съм в час ,ама никак.Споделих .

Общи условия

Активация на акаунт