Споделете 71

• 26 249
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 825
споделям умора. нечовешка умора.
и нещо ми е криво, освен това.... Confused

Еовин, снимката е много хубава.

# 826
  • Русе
Уф ама и вие с тея карти и табла... Що ме дразните така? Аз мога да я върша тая работа едва след полунощ, например. Домочадието да се хоризонтира и тогава.  Tired

# 827
  • London, baby
melinda, и тук става http://fortegames.com/.

# 828

Благодаря, по принцип белот и табла играя във favorite-games, а само табла и в sportingbet Rolling Eyes, но ми липсват времената, в които цели вечери "мятахме" карти в някой от компанията  Cry.

# 829
По VH1 дават Бон Джоуви ънплъгд...Мноо яко!
Наздраве!

Готвите ли се за петък и неделя?

# 830
Готвите ли се за петък и неделя?
К'во ще правим тогава Сел?

# 831
Петък е Металика, неделя не знам

# 832
Лени Кравиц.

# 833
Ми ще се размажа тогава, и връз Металика, а за Лени... да не говорим
http://www.youtube.com/watch?v=OnM6FXWqt8Q Crazy Crazy Crazy

# 834
Много ясно...Simple Smile

А в събота пък съм на сватба....Баси тези хора, не гледат ли календара със събитията...Как може да си направят сватбата между Металика и Лени...Как?

Както един приятел беше направил рождения ден на детето си по време на Испания - Русия....Баааси хората...

# 835
Споделям, че ми се ходи на сватба newsm68. Най-много ми се иска да се омъжа отново Mr. Green. Пак за моето мъжле Laughing. Ех, спомени, спомени...

# 836
Сел, верно, какви гадни хора! Бива ли такова нещо!? Crossing Arms Това се случва веднъж в живота, а да се ожениш може винаги!

melinda_, от жегата ще да е Mr. Green Очаква се захлаждане, ще ти мине Peace Joy Hug

# 837
 Споделям работа, много работа, не съм виждала детето си от две седмици, изтрещявам съвсем, но за първи път от много време ми е приятно да работя. Докога ли ще е така? Познавайки се смея да твърдя , че няма да е за дълго...

# 838
Здрасти, Барабалекс. Mr. Green

# 839
Какъв дъжд вали не е истина. Не знам как ще отидем до градината....
Идеално време за дълга закуска, секс и филми.
Мечти......

Общи условия

Активация на акаунт